Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@15:21:21 GMT

اولین کنگره ملی اهدای عضو برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۱۱۶۵

اولین کنگره ملی اهدای عضو برگزار شد

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ اولین کنگره ملی اهدای عضو امروز، 28 خردادماه، در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور برگزار شد.

علی جعفریان، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران طی سخنانی به ارائه گزارش 18 ساله پیوند اعضای داخل شکمی بیمارستان امام خمینی(ره) پرداخت و ضمن گرامیداشت یاد و زحمات دکتر میرخانی که برای اولین بار مسئله پیوند عضو در کشور را به صورت سیستماتیک طراحی کرده‌اند، گفت: طی 18 سال اخیر 900 پیوند کبد در این بیمارستان انجام شده است که 60 درصد بیماران را آقایان تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بعد از سال 91 تا کنون، پیوند کبد به واسطه حضور تعدادی از اساتید و به روز شدن مباحث، رشد صعودی داشته است، گفت: در حال حاضر تعداد پیوند کبد در سال به 176 مورد رسیده است، این در حالیست که در سال‌های پیشتر، یک یا دو پیوند در سال انجام می‌شد؛ این افزایش نشان دهنده ظرفیت بالای مراکز است.

جعفریان بالاترین عامل نارسایی کبد که منجر به پیوند می‌شود را کبد چرب دانست و با بیان اینکه 25 درصد پیوند‌های کبد به این موضوع اختصاص دارد، اعلام کرد: این آمار بسیار نگران‌کننده است و باید به مسئله کبد چرب توجه ویژه شود.

وی کمترین میزان علت پیوند کبد را کبد الکلی برشمرد و گفت: ما در جهان کمترین میزان پیوند کبد را به دلیل مشکلات مصرف الکل داریم.

این جراح پیوند کشورمان ضمن هشدار نسبت به استفاده غیراصولی از داروهای گیاهی که به کبد صدمه می‌زند، گفت: کاهش زمان عمل جراحی اتفاق خوبیست که در کشور رخ داده و اکنون هر عمل جراحی به طور تقریبی چهار ساعت و نیم به طول می‌انجامد.

وی در ادامه سخنان خود به میزان بقای بیماران پیوندی اشاره کرد و گفت: پیشتر برخی از بیماران پیوند نمی‌شدند اما اکنون هر مریضی که نیاز به پیوند داشته باشد، مورد جراحی قرار می‌گیرد. از سال 91 تا 97 بقای بیماران پیوندی ما 80 درصد بوده است که از آمارهای بین‌المللی بالاتر است.

جعفریان از تمام کسانی که منجر به پرداخت هزینه پیوندها از سوی وزارت بهداشت شدند تقدیر کرد و گفت:‌ این اتفاق در هیچ جای دنیا رخ نمی‌دهد و قدر مسلم باقیات و صالحاتی برای مسببان است.

وی به درآمدزا نبودن عمل پیوند در کشورمان نیز اشاره کرد و گفت: در سایر کشورها عمل پیوند اعضا درآمدزاست، اما در کشور ما بیشتر هزینه‌ها صرف پروسه عمل می‌شود، به همین دلیل نیاز به حمایت داریم.

این عضو پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه هنوز تعدادی از مراجع اجازه استفاده از اعضای بدن فرد مرگ مغزی شده را نداده‌اند، گفت: نیاز داریم با مراجع در این خصوص صحبت کنیم.

وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه روزی فرارسد که اعضای بدن دارای قابلیت پیوند را دفن نکنیم، گفت: باید همت بالایی شکل گیرد و سایر گروه‌ها نیز ما را یاری کنند تا با مراجع صحبت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۱۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: