Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر روز دوشنبه اداره کل روابط عمومی استانداری، احمد ترحمی افزود: ادارات و دستگاه های استان فراموش نکنند که بسیج ملی کنترل فشار خون یک طرح ملی و یک رسالت برای سلامتی جامعه است.

وی ادامه داد: همهٔ دستگاه های کشور و استان درگیر این بسیج هستند و اجرای شایسته و فراگیر این طرح وظیفه مسلم دستگاه های مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول با اشاره به اینکه هنوز برای انجام گسترده کنترل فشارخون مردم یزد جای کار است، گفت: طرح ملی کنترل فشار خون بدون هم افزایی و همکاری بین بخشی ممکن نمی شود.

ترحمی بیان کرد: فرمانداران و بخشداران استان طی ابلاغیه ای مؤظف به کمک به بخش های متولی طرح کنترل فشارخون هستند و درخصوص اجرای فراگیر این طرح، شهرستان ها ارزیابی خواهند شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد گفت: هدف از ارزیابی عملکرد فرمانداری ها فقط و فقط کمک به تأمین سلامت همهٔ آحاد جامعهٔ یزد است؛ چراکه فشارخون بالا قابل چشم پوشی نیست و جامعه باید در مورد فشارخون خود مطلع و دغدغه مند باشد.

ترحمی با بیان اینکه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا آغازی برای بسیج ملی سلامت و راهگشای دیگر بسیج هاست، گفت: احساس می شود این بسیج و هم افزایی برای بررسی و کنترل فشارخون جامعه در بین دستگاه ها و بخش های مرتبط استان وجود دارد، اما نباید تردید کرد که هنوز هم در این عرصه نیاز به هم افزایی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد در پایان خواستار شد که استان یزد نه فقط در عرصه ثبت بافت تاریخی بلکه به همین میزان در همهٔ عرصه های سلامت برای نزدیک شدن به استانداردهای جهانی تلاش کند.

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی آیت الله شهید صدوقی (‌ره) یزد گفت: هیچ حق الزحمه ای بابت اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون به عوامل اجرایی داده نشده است و همه کاربران و تیم ها به طور داوطلبانه در این طرح ملی فعالیت می کنند.

محمدرضا میرجلیلی با بیان اینکه علی رغم تبلیغات و حضور گسترده کاربران فشارخون در مراکز خدماتی و محیط های شهری، هنوز فشارخون ۲۸۰ هزار نفر در یزد بررسی نشده است.

وی خاطرنشان کرد: در پایان این طرح، شهرستان برتر، ایستگاه برتر، تیم برتر و کاربر برتر در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا معرفی می شوند.

محمدرضا دهقانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز گفت: تاکنون ۸۵ هزار و ۷۳۶ مورد فشارخون در استان ثبت شده است.

وی افزود: مردم یزد می توانند تنها با ارائه کد ملی خود به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های بهداشتی ثابت و سیار روستایی و شهری برای کنترل رایگان فشارخون مراجعه کنند.

به گفته وی، در زمان باقی مانده به پایان طرح، تصمیم این است که تیم های کنترل فشارخون در محلات حاضر و فشارخون مردم یزد به صورت محله به محله نیز بررسی شود.

دهقانی در پایان از افزایش تعداد پایگاه های کنترل فشارخون در سطح شهر خبر داد و از دستگاه های استان به ویژه هلال احمر و اورژانس خواستار افزایش تعداد تیم هایشان شد.

فشارخون به طور طبیعی بر اثر هیجان و فعالیت بدنی بالا می‌رود، اما افرادی که دچار بیماری هستند، هنگام استراحت نیز فشار خونشان بالاتر از حد طبیعی است.

فشار خون افراد ۱۲۰ روی ۸۰ طبیعی است و ۱۴۰ روی ۹۰ فشار خون بالا دارند.

بیمارستان‌هایی دولتی یزد زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اداره می‌شوند و در مجموع ۱۳۲ مرکز بهداشتی و درمانی شهری در استان فعالیت دارد.

مجموع واحدهای بهداشتی و درمانی استان ۳۴۹ باب هست که شامل ۳۶ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، ۴۹ مرکز خدمات جامع سلامت شهری، ۹۳ پایگاه سلامت و ۱۷۱ خانه بهداشت است.

استان یزد بر پایه سرشماری آبان ماه سال ۱۳۹۵، یک‌میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.

۷۵۳۶/‏

معاون استاندار یزد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۷۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: