Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله اسفندیاری، تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی می‌بایست به شکل جدی در تلویزیون مدنظر قرار گیرد، اظهار کرد: بر کسی پوشیده نیست که عامل رونق در هر کشوری بحث تولید است. این بحث نیز تنها در یک بخش یا حیطه نمود پیدا نمی‌کند، بلکه تمامی بخش‌ها را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این قسمت‌‌ها نیز هنر به‌ویژه سینماست که می‌بایست، پایبند به این امر باشند، اتفاقی که متاسفانه در تلویزیون رخ نمی‌دهد، چون با عدم پخش آثار سینمایی از تلویزیون به‌نوعی به صنعت فیلم‌سازی کشورمان بی‌توجهی می‌شود. این اتفاق در شرایطی است که فیلم‌های خارجی بسیاری خریداری شده و در مناسبت‌های مختلف روی آنتن می‌رود.

آثار غربی و ترویج سبک زندگی
مسئول اسبق حوزه «معناگرا» در بنیاد سینمایی فارابی ادامه داد: معضل فوق در شرایطی است که توجه به تولید ملی نه‌تنها پایبندی به شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» است، بلکه به‌نوعی ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی است. با این توضیح، سوالی در ذهن پیش می‌آید. آن‌هم این‌که چرا فیلم‌های ایرانی نباید با توجیهاتی چون نداشتن پوشش مناسب و رفتار مورد نظر مدیران سیما روی آنتن رود، اما فیلم‌های آمریکایی پوشش و رفتارشان از دیدگاه مدیران رسانه ملی پسندیده باشد، هرچند ممکن است آنها این توجیه را به کار برند، آثار خارجی به اندازه تولیدات ملی نمی‌تواند تاثیرگذاری فرهنگی داشته باشند! توجیهی که به هیچ‌وجه قابل قبول نیست و تنها ادعایی است که از سر ناآگاهی مطرح شده است.

بیکاری؛ پیامد نبود رونق در عرصه فیلم‌سازی
مدیر اسبق گروه فیلم و سریال و تئاتر شبکه اول سیما درباره بحث اشتغال در سینما و تلویزیون هم گفت: بی‌توجهی به بحث تولید ملی، سبب شده تا بحث اشتغال بیشتر در سینمای کشورمان مطرح شود، چون متاسفانه با نبود رونق در عرصه فیلم‌سازی، بسیاری از عوامل سینما و تلویزیون بیکار شده‌اند، در صورتی‌که سینمای ما پتانسیل این را دارد که سالی 200 الی 300 فیلم تولید کند، ولی به واسطه وضعیت بد تولید به سالی 80 فیلم بسنده کرده‌ایم، همین مسئله هم باعث شده بسیار از عوامل داخلی کشورمان بیکار باشند. نکته دیگر این‌که مشکلات حاکم بر روابط سینما و تلویزیون هم به چند سال اخیر خلاصه نمی‌شود، بلکه از زمانی که من به عنوان مدیر در تلویزیون حاضر بودم (دهه 60) چنین وضعیتی وجود داشت و انگار قرار نیست هیچ‌گاه بر طرف شود!

درآمدزایی بدون دغدغه فرهنگی
تهیه‌کننده فیلم «خواب لیلا» در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: ورود بی‌ملاحظه فیلم‌های خارجی جدا از اینکه آسیب‌های معنایی بسیاری به همراه دارد باعث منفعت‌طلبی عده‌ای نیز می‌شود که می‌خواهند از هر طریق ممکن، برای خود مال‌اندوزی کنند؛ زیرا ورود این قبیل تولیدات باعث درآمدزایی عده‌ای شده است که دغدغه فرهنگ و هنر ندارند و تنها می‌خواهند جیب خود را پر کنند. موضوع دیگری که باعث شده فیلم‌های خارجی در تلویزیون رشد کمی چشمگیری داشته باشد سهل‌الوصول بودن آن است، برای همین بدون توجه به عواقب آن بی‌محابا فیلم‌های خارجی خریداری کرده و آن را روی آنتن می‌فرستند.

لزوم انطباق با آموزه‌های دینی و ملی
مدیر اسبق گروه فیلم و سریال سیما در پایان تصریح کرد: انتقاد من از ورود محصولات خارجی در سینما و تلویزیون به این معنا نیست که با آثار سینمای جهان مخالف هستم، بلکه تنها در راستای حمایت از تولید ملی از ورود بی‌رویه آثار خارجی انتقاد می‌کنم، والا معتقدم که نمایش به اندازه فیلم‌های خارجی در برخی مواقع ضروری است. این اتفاق هم باید با ملاحظات کامل از جمله مطابقت موضوعات با آموزه‌های دینی و ملی صورت گیرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۴۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: