Web Analytics Made Easy - Statcounter

چگونگی برگزاری مزایده سالن کنسرت میلاد نمایشگاه شبهاتی را پدید آورده است. ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۸ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، شرکت تعاونی نمایشگاه بین المللی که صاحبان سرمایه آن از مدیران و مسئولان شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی هستند اخیرا با برگزاری یک مزایده خارج از روال قانونی، به عنوان برنده مزایده خدمات صوت و نور و تصویر سالن میلاد نمایشگاه بین المللی شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمر تالار وحدت زیر بار شش تُنی شکست / از رنو تا صدف بیوتی

 

شروع ماجرا:

نمایشگاه بین المللی تهران در تاریخ 2 دی ماه سال 1397 سرپرست جدید خود را شناخت و با حکم رضا رحمانی (وزیر صنعت)،  بهمن حسین‌زاده به عنوان سرپرست جدید شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی منصوب شد.

* آغاز تخطی­‌های قانونی

از همان ابتدای مدیریت بهمن حسین زاده در مجموعه نمایشگاه‌های بین المللی، پردرآمدترین معاملات این ارگان از قبیل واگذاری و بهره برداری کیوسک‌های اطلاع رسانی محوطه نمایشگاه به شرکت تعاونی نمایشگاه واگذار شد. در نمونه مشهود تخلفی دیگر، برنده مزایده خدمات صوت و نور و تصویر سالن میلاد نمایشگاه نیز شرکت تعاونی کارکنان نمایشگاه بین المللی تعیین شده است. در حالی که شرکت‌های تعاونی دستگاه‌های دولت بر اساس آئین نامه هیات وزیران از انعقاد قرارداد با دستگاه‌های ذیربط خود منع شده‌اند و ایشان حق شرکت در مزایدات داخل مجموعه خود را به منظور جلوگیری از رانت و فساد اداری ندارند.

طبق قانون شرکت های تعاونی مجموعه های دولتی تنها در صورتی می توانند در مزاینده های عمومی شرکت کنند که اصل رقابت سالم در نظر گرفته شود و دارا بودن  صلاحیت فنی و تخصصی و قانونی (وجود موضوع مزایده در اساسنامه شرکت تعاونی) جزو الزامات است.

در عین حال شرکت تعاونی نمایشگاه بین المللی در شرایطی برنده مزایده اعلام شده که به استناد سامانه ستاد ایران، پاکت‌های دو شرکت کننده دیگر هرگز گشوده نشده است و شرکت تعاونی به‌ عنوان تنها شرکت کننده مزایده با کسب بالاترین امتیاز و حد نصاب به عنوان برنده اعلام شده که این اقدام به وضوح اصل رقابت را زیر سوال می‌برد.

شرکت تعاونی فاقد مهم ترین شرط حضور در مزایده بوده که همانا داشتن مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و درج خدمات صوت و نور و تصویر به عنوان موضوع اساسنامه‌اش است. این در حالی است که این معامله با حضور نماینده نهادهای نظارتی در سکوت کامل برگزار گردیده است. 

 جالب اینکه همین تخلف توسط شرکت تعاونی در حدود دو سال پیش هم رخ داده است که با دخالت وزیر وقت و نهادهای نظارتی جلوی آن گرفته شده و همین جنس قرارداد ملغی گردیده است.

نکته قابل توجه اینکه در اجرای این قرارداد شرکت تعاونی صرفا یک دلال بوده و هیچ منابع انسانی، تجهیزات و تخصصی پیرامون موضوع مزایده مورد نظر را ندارد و در اجرای قرارداد مجبور به واگذاری آن به غیر شده است که خود تخلفی دیگر است.

*  باز هم دست در جیب مردم

پس از تصویب قانون واریز 10 درصد از بلیت فروشی کنسرت ها به خزانه دولت که از ابتدای سال جاری شاهد اجرایی شدن آن هستیم، به رغم اعتراضات مختلف از سوی جامعه موسیقی، این موضوع به مرحله اجرا رسید و اجرایی شدن این قانون باعث بالارفتن 30 الی 40 درصدی قیمت بلیت‌های کنسرت در تهران و برخی شهرستان ها شد. بالا رفتن قیمت بلیت کنسرت از یک سو و نزول کیفی برگزاری کنسرت و سایر رویدادهای فرهنگی از سوی دیگر، مردم و مخاطب را در چالشی سخت و پیچیده قرار داده است.

اکنون با این دلالی ها فقط مردم هستند که متضرر میشوند و باید در این شرایط اقتصادی بلیط ها را گرانتر از قبل تهیه کنند و دولت به جای حمایت از حقوق مصرف کننده به فکر جیب خود است و هیچ نهاد نظارتی نیز پاسخگویی جریان های غیر قانونی اخیر نیست.

در روزهای گذشته تعدادی از نمایندگان مجلس از تدوین طرح استیضاح رضا رحمانی (وزیر صنعت، معدن و تجارت) خبر دادند.ق

حسین مقصودی (نماینده مردم سبزوار) درباره تدوین طرح استیضاح رضا رحمانی معتقد است: « موضوع استیضاح رحمانی نسبت به سایر اجزای دولت بسیار داغ‌تر است و موافقان بسیار زیادی دارد. نمایندگان از شرایط بخش صنعت ناراضی هستند و معتقدند این بخش از کنترل رحمانی خارج است و وی هیچ کاره است. متأسفانه عدم توجه به شایسته سالاری در این وزارتخانه بیداد می‌کند و افرادی براساس رانت و خویشاوندی امور اصلی این وزارتخانه را برعهده گرفته اند.»

آیا فساد و دلالی مشهود و غیرقانونی در مهم ترین مجموعه فرهنگی هنری تهران که بار دیگر دیگر شاهد رفتارهای غیرقانونی در آن هستیم به دلیلی جدید برای استیضاح وزیر تبدیل خواهد شد؟

نگارنده تمام تلاش خود را نموده تا در تهیه‌ی این گزارش بر اساس مستندات مطالب را ارائه نماید که البته مسیر دشواری را پیشرو داشت.

حال شائبه آن می‌رود که مجموعه مدیریتی نمایشگاه بین المللی پس از انعکاس اخبار تخلفات به رسانه ها و ورود نهادهای نظارتی خارج از مجموعه نمایشگاه به جای برخورد با متخلفان در تلاش سند سازی و عادی جلوه دادن تخلفات مذکور شده اند اما با توجه به اسناد موجود وقوع این قانون‌شکنی‌ها غیر قابل انکار است.

انتهای پیام/

R33357/P/S4,34,40/CT4 واژه های کاربردی مرتبط کنسرت‌های موسیقی ایرانی موسیقی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۰۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: