Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جلال ملکی سخنگوی  سازمان آتش نشانی شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار  اجتماعی خبرگزاری برنا، در مورد امکانات آتش نشانی  برای اطفای حریق در ساختمان های بلند مرتبه تهران گفت:  آتش نشانان در همه جای دنیا باید از تجهیزات به روز برخوردار باشند،  در واقع هیچ آتش نشانی  بدون تجهیزات نمی تواند کار خاصی را انجام دهد، آتش نشانان تهران در حال حاضر از وضعیت خوبی از نظر  امکانات برخوردار و کاملا بازرسان سازمان آتش نشانی  در حال بررسی تجهیزات  پایگاه ها هستند و اگر تجهیزات نیاز به تعمیر  داشته باشد  آنرا انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد امکانات امدادی آتش نشانی در زمان وقوع  آتش سوزی در ساختمان های بلند مرتبه تهران گفت: عملیات اطفای حریق در ساختمان های بلند مرتبه   برای آتش نشان ها کار بسیار سختی است، در اکثر شهرهای پیشرفته دنیا  شهرداری ها با نظارت دقیق برای  ساخت مسکن  بر روی سیستم مقابله با حریق  حساسیت دارند  در تهران نیز چند سالی است افرادی که در حال ساخت مسکن هستند باید قبل از پایان کار تاییدیه سازمان آتش نشانی را نسبت به سیستم مناسب اطفای حریق کسب کنند تا ساختمان هایی ایمن داشته باشند. ما نیز برای اطفای حریق در ساختمان های بلند مرتبه آمادگی لازم را داریم تا به شهروندان تهرانی خدمات رسانی کنیم.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران با اشاره به پایین آمدن درصد احتمال بروز حادثه در ساختمان های بلند مرتبه گفت:  با توجه به این امر که هر فرد سازنده  ساختمان بلند مرتبه در تهران باید قبل  از پایان کار مجوز های لازم را برای ایمنی ساختمان کسب کند، بروز حادثه به کمتر از 10درصد رسیده است.

ملکی اظهار داشت: مهمترین  عامل  کاهش حادثه در یک شهر، همکاری شهروندان آن شهر است  و اگر این همکاری با شهرداری و سازمان آتش نشانی انجام شود شهر ایمن تری خواهیم داشت. اما مهمترین عامل نگرانی سازمان آتش نشانی ساختمان های بلند مرتبه  است.

در ادامه محمود قدیری معاون ایمنی و پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا در مورد  ایمن نبودن  ساختمان های بلند مرتبه شهر تهران  در برابر حریق گفت: برای صدور مجوز ساخت ساختمان ها و برج ها باید 24 شاخصه ایمنی نیز مدنظر قرار گیرد. اگر یک شاخصه ایمنی هم در یک ساختمان مدنظر قرار نگیرد شرایط ناامنی را دارا است . برخی از ساختمان های بلند مرتبه شهر تهران  که در بین سال های 75 تا 85 ساخته شده اند  فاقد ایمنی های لازم برای  مقابله با حریق هستند، که به این ساختمان ها در اصطلاح  "موجود" می گویند . ما می توانیم این ساختمان ها را ایمن کنیم اما  نیاز به زمان داریم  که از صفر درصد  به هفتاد درصد ایمنی برسانیم.

وی با اشاره به وجود هزار ساختمان بلند مرتبه  در سطح تهران گفت:  حدود 150 ساختمان بلند مرتبه تهران نا ایمن هستند که باید برای ایمن کردن این ساختمان ها اقدامات جدی صورت گیرد که حادثه ای ایجاد نشود.

 قدیری در مورد  امکانات سازمان آتش نشانی گفت:  بلندترین  نردبان موجود در سازمان آتش نشانی 54 متر است که ساختمان های  47 طبقه را می تواند پوشش دهد، نردبان های 64 متری نیز به زودی وارد سازمان  آتش نشانی شهر تهران می شود.

معاون ایمنی و پیشگیری سازمان آتش نشانی در مورد امکانات هوایی  سازمان شهرداری تهران گفت: با توجه به نبود  بالگرد در سازمان آتش نشانی تهران  این سازمان این امکان را ندارد که در اطفای حریق از طریق  هوایی  شرکت کند.

وی در خصوص اینکه چرا سازمان آتش نشانی کشور فاقد بالگرد امدادی  است چنین گفت: شورای شهر و شهرداری هنوز در خصوص بودجه تامین بالگرد امدادی برای آتش نشانی به نتیجه مثبت نرسیده اند.

قدیری در پایان بیان داشت: به زودی از تجهیزات جدید آتش نشانی پایتخت رو نمایی خواهد شد.

خبرنگار: امیرمحمد زندی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۴۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: