Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاک کننده چسب آکواریوم از روی شیشه ، رقیق کننده چسب آکواریوم ، حلال چسب آکواریوم از روی سینک ، حلال چسب آکواریوم خشک شده روی چوب ، پاک کردن چسب آکواریوم از دست ،حلال چسب اکواریوم از کاشی ، حلال چسب آکواریوم از روی بدنه ماشین ،چگونه چسب آکواریوم را زود خشک کنیم

کاربردهای چسب سیلیکون (آکواریوم)

چسب و درزگیر سیلیکون که از ترکیب سیلیکون و اکسیژن تولید شده، عایق بسیار خوبی برای رطوبت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل ماندگاری بسیار طولانی، هم از لحاظ شیمیایی و هم از لحاظ حرارتی، در موارد زیادی مورد استفاده قرار می گیرد. چسب و درزگیر سیلیکون برخلاف بسیاری از چسب های دیگر دربرابر تغییرات جوی نیز بسیار مقاوم است.

این محصول همه کاره برای استفاده روی طیف گسترده ای از سطوح بسیار مناسب بوده و انتخاب خوبی برای انجام اتصالات است.

تعمیرات خانگی و پیشگیری ها

شاید رایج ترین و معروف ترین مورد استفاده چسب و درزگیر سیلیکون در خانه، کاربرد آن در امور تعمیراتی باشد. این چسب برای پرکردن ترک ها و فواصل بین سطوح مختلف بسیار مناسب است. چسب و درزگیر سیلیکون به دلیل ضد آب بودن معمولا برای پرکردن سوراخ ها و منافذ و همچنین برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به لایه های زیرین مورد استفاده قرار می گیرد.

نصب و درزگیری شیشه ها

چسب و درزگیر سیلیکون محصولی فوق العاده با ویژگیهایی خاص است که آن را پیشاپیش اکثر چسب های دیگر قرار می دهد. خاصیت الاستیک، ماندگاری بسیار طولانی، قدرت چسبندگی فراوان تقریبا به تمام سطوح رایج حتی به پلاستیک، فلز و شیشه از مزایای قابل توجه این محصول است.

چسب و درزگیر ساختمانی

چسب و درزگیر سیلیکون موارد مصرف بسیار زیادی در انجام تعمیرات و اتصالات ساختمانی دارد و محصولی بسیار مطمئن برای استفاده روی سطوحی است که در معرض تغییرات شدید دما، تابش مستقیم آفتاب، باران، بادهای شدید و حتی برف و یخبندان قرار دارند. از چسب و درزگیر سیلیکون برای نصب شیشه های پنجره استفاده می شود. همچنین این چسب درزگیر برای انجام امور شیشه بری و نصب و درزگیری های داخل سرویس های بهداشتی نیز به کار برده می شود.

تومبیل ها، وسایل برقی، لوازم خانگی

چسب و درزگیر سیلیکون در کارخانه ها و واحدهای تولیدی، از اتومبیل سازی گرفته تا کارخانه های لوازم خانگی نیز مصارف گسترده ای دارد. توانایی این چسب درزگیر در تحمل دماهای پایین و بالا آن را به چسب و درزگیر ایده آلی برای تولید محصولاتی با ماندگاری طولانی تبدیل نموده است.

چسب و درزگیر سیلیکون برای استفاده در موتور اتومبیل هم بسیار مفید بوده و حتی جهت ساخت واشر ماشین که نیاز به تحمل دمایی بسیار زیادی دارد هم به کار برده می شود.

چسب و درزگیر سیلیکون در فرآیند تولید تجهیزات و لوازم الکترونیک نیز، هم بعنوان چسب و هم بعنوان درزگیر کاربرد دارد؛ به ویژه برای عایق کردن و درزگیری کابل ها و سنسور ها.

آیا می توان چسب آکواریوم را زودتر خشک کرد؟

بر خلاف بسیاری از چسب ها، درزگیر های سیلیکونی مدت زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارند.خشک شدن در سیلیکون اساسا به معنای خشک کردن آن است.

خشک شدن و آماده بهره برداری شدن چسب آکواریوم لزوما دشوار نیست، اما صبر لازم است. درجه حرارت باید بین ۴۰ تا ۱۰۰ درجه فارنهایت (۵ تا ۳۸ درجه سانتیگراد) باشد و برای cure سیلیکون باید بین ۵ تا ۹۵ درصد رطوبت باشد رطوبت و دمای مناسب میتواند به بهتر اجرا شدن درزگیر کمک شایانی کند. زمان مناسب برای خشک شدن چسب بسته به ترکیبات و ضخامت اجرا از ۸ تا ۲۴ ساعت می باشد (در موارد خاص تا چند روز).

چگونه چسب سیلیکونی و آکواریوم را از روی دست پاک کنیم

چسب های آکواریوم به دلیل چسبندگی بالا و ضد آب بودن بسیار کارآمد بوده و هر شخصی در خانه یا کارگاه خود برای پر کردن ترک ها و درزها و ضد آب کردن آنها ترجیح به خرید یک چسب آکواریوم یا درزگیر سیلیکونی می دهد.

اما متأسفانه اگر در هنگام اجرا به پوست دست شما بچسبد، به سختی میتوان آن را پاک نمود. از طرفی چسب زدن بدون کمک دست هم ظرافت کامل را ندارد.پ س لازم است که بدانید چگونه باید از چسب باقی مانده روی دستان خلاص شوید.

چسب سیلیکونی که هنوز کاملا خشک نشده است را با یک کیسه نایلونی یا پارچه پلاستیکی از روی دست خود بردارید.

تا حد امکان، قبل از خشک شدن کامل چسب آکواریوم، آن را از روی دست بردارید.

چسب های سیلیکونی بسیار سخت هستند، بنابراین هر چه سریعتر بتوانید آنها را قبل از خشک شدن، از روی دست بردارید کارتان آسان تر خواهد بود. پس به محض این که چسب روی دستتان ریخت، آن را با یک کیسه پلاستیکی یا پارچه ای کهنه از روی دست بردارید. بهتراست از کیسه پلاستیکی استفاده کنید. زیرا چسب ضد آب بوده و اگر از پارچه برای این کار استفاده کنید، از روی پارچه پاک نمی شود.

دستتان را زیر آب بگیرید

همانطور که ذکر شد، اگر چسب کاملاً خشک نشده باشد، باید بیشترین مقدار آن با یک نایلون برداشته شود و کوچکترین باقی مانده هم با گرفتن دست در زیر آب از بین برود. دست را زیر آب گرفته و با کمک پارچه ای تمامی باقی مانده های چسب را از بین ببرید. می توانید از صابون هم استفاده کنید شاید تأثیر چندانی نداشته باشد. دستان خود را کامل خشک کنید و اگر چسبی باقی مانده بود مجدداً مراحل را تکرارکنید. زیرا خشک شدن کوچکترین باقی مانده ی چسب، به راحتی از بین نرفته و واقعا آزاردهنده است. پس سرعت عمل داشته باشید که این چسب ها معمولاً درعرض ۲۴ ساعت خشک می شود.

پاک کردن چسب خشک شده با استفاده از راه حل های خانگی

استون را امتحان کنید

استون یکی از محلول های رایج برای پاک کردن انواع چسب می باشد. این ماده حلال و پاک کننده ی لاک ناخن نیز می باشد. البته قابلیت استون در حل کردن و تضعیف بافت چسب های سیلیکونی هنوز خیلی مشخص نیست ولی با این حال امتحان آن ضرری ندارد. مقداری از استون را روی پنبه بریزید، سپس روی دست و قسمت های چسبیِ دست قرار دهید و نگه دارید تا چسب، حل و پاک شود.

از سشوار استفاده کنید

چسب آکواریوم هم مانند تمام محصولات مشابه، در صورت قرار گرفتن در معرض طولانی مدت گرما، تضعیف می شود. به همین دلیل گفته می شود گرم کردن چسبِ روی دست آن را تضعیف کرده از بین می برد. پس روی چسب سشوار گرفته و زمانی که احساس کردید چسب گرم و شل شده است آن را با اسفنج یا پارچه ای پاک کنید.

از یک ساینده استفاده کنید

از دیگر راه هایی که می توانید امتحان کنید، ساییدن چسب با چیزی مانند سنگ پا است تا چسب جدا شود و از بین برود. اگر از این روش استفاده می کنید بسیار احتیاط کنید، زیرا بافت سیلیکون از بافت پوست سخت تر است و باید مراقب باشید که پوستتان به جای چسب از بین نرود. سعی کنید از ساینده های خشن استفاده نکنید و سنگ پاهای نرم و نه چندان سخت و یا سیم ظرفشویی های نرم را بکار بگیرید.

به هیچ وجه از حلال های سخت و مواد شیمیایی استفاده نکنید

اگر هیچ اقدامی هم برای از بین بردن چسب سیلیکون انجام ندهید، پس از گذشت مدت زمانی هر چند طولانی، چسب، از بین می رود. پس اصلاً ارزش آنرا ندارد که سلامتی خود را به خطر اندازید. حلال های قوی مانند وایتکس، جوهر نمک، آب قلیایی، تینر فوری و اسیدهای قوی بسیار خطرناک بوده و می توانند پوست را سوزانده و یا از طریق تنفس وارد بدن شوند که بسیار خطرناک است.

چگونه چسب را از روی لباس پاک کنیم

برای از بین بردن چسب آکواریوم از روی لباس هم از سرکه استفاده می کنیم با این تفاوت که این بار پنبه را به سرکه آغشته کرده و روی محل قرار می دهیم چند دقیقه صبر می کنیم و سپس بر می داریم این عمل را چند بار دیگر انجام می دهیم چون درزگیرهای سیلیکون بسیار  سرسخت هستند.

از کندن سیلیکون با ابزار تیز به شدت خودداری کنید

این کار نه تنها مؤثر نخواهد بود، بلکه مشکل را چند برابر خواهد کرد. بریدگی حاصل از استفاده ی این مواد تیز، مواد آلوده و شاید هم تکه های چسب را به راحتی وارد بدن کرده که بسیار خطرناک می باشد و منجر به عفونت خواهد شد.

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: