Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سازمان دانش آموزی آموزش و پرورش کردستان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه مدرسه مکان نظم و انضباط است بنابراین لباس فرم نیز با هدف نظم دهی، قانون پذیری و همسان سازی دانش آموزان پیش بینی شده است.

احمد عبداللهی با بیان اینکه اجباری برای تهیه لباس فرم دانش آموزان وجود ندارد، افزود: هیچ مدرسه ای نمی تواند خانواده ها را به تهیه لباس فرم جدید مجبور کند مگر اینکه مدیر مدرسه با انجمن اولیا و مربیان در این زمینه به اتفاق نظر رسیده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مدارسی که هر سال رنگ و مدل جدید به خانواده ها ابلاغ می کنند براساس تصمیمی است که انجمن اولیا و مربیان آن مدرسه گرفته و با مدیر واحد آموزشی به این نتیجه واحد رسیده‌اند.

مدیر سازمان دانش آموزی آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: در این مدارس نیز تصمیم گیری برای تهیه لباس فرم دانش آموزان با مشارکت و نظارت انجمن اولیا و مربیان مدارس انجام می شود و خانواده ها به تولیدی هایی که در این زمینه با آنها قرارداد بسته شده معرفی می‌شوند.

وی با اشاره به لیست مدارسی که در طرح تهیه لباس فرم دانش آموزان برای سال تحصیلی جدید شرکت کرده اند، گفت: در مجموع تاکنون از ۶۵۰ مدرسه دخترانه موجود در سطح استان ۲۹۶ مدرسه در سامانه تهیه لباس فرم ثبت نام کرده‌اند.

عبداللهی با بیان اینکه تهیه لباس فرم دانش آموزان از اول تیر در استان آغاز شده است، افزود: در این زمینه تاکنون ۲۵۲ دوزنده واجد شرایط اعلام آمادگی کرده اند ضمن اینکه برای هر کدام از این دوزنده ها و تولیدی ها سهمیه براساس فضای کارگاه و تعداد چرخ در اختیار تعیین شده است.

وی با اشاره به قیمت تمام شده لباس های فرم مدارس برای سال تحصیلی جدید در استان یادآور شد: قیمت لباس فرم دانش آموزان کلاس اول تا سوم ابتدایی ۶۸۰ هزار ریال، کلاس چهارم تا ششم ابتدایی ۸۰۰ هزار ریال، دوره متوسطه اول ۹۵۰ هزار ریال و دانش آموزان دوره متوسطه دوم یک میلیون و ۵۰ هزار ریال تعیین و به تولیدی ها ابلاغ شده است.

مدیرسازمان دانش آموزی آموزش و پرورش کردستان تاکید کرد: قیمت های تعیین شده مصوب انجمن اولیا و مربیان، اتحادیه دوزندگان، صنعت و معدن و آموزش و پرورش است، ضمن اینکه پارچه ای که برای لباس فرم سفارش داده می‌شود ترگال درجه یک و از کارخانه نساجی ایرانی است و به هیچ عنوان از پارچه های خارجی وارداتی استفاده نمی‌شود.

عبداللهی اظهار داشت: پارچه ها به صورت حجمی خریداری می‌شود و تولیدی های حق ندارند به هیچ بهانه ای مبلغی بیشتر از قیمت تعیین شده از خانواده ها دریافت کنند مگر اینکه خانواده ها خود بخواهند به لباس فرزندانشان طرح و مدل بدهند که توافقی خواهد بود ضمن اینکه به عقیده ما لباس فرم مدرسه لباس کار دانش آموز است و باید کاملاً ساده و بدور از هر نوع مدلی باشد.

وی یادآور شد: همچنین در راستای حمایت از دانش آموزان بی بضاعت با شرایط و بدون اینکه به شخصیت دانش آموز لطمه ای وارد شود، لباس فرم رایگان برای آنان تهیه می شود که در سال گذشته و با اجرای این طرح چهار هزار دانش آموز در استان از لباس فرم رایگان استفاده کردند.

مدیرسازمان دانش آموزی آموزش و پرورش کردستان افزود: به ازای هر دست لباس فرم برای دانش آموزان سودی نیز به عنوان دستمزد برای دوزنده در نظر گرفته شده اما با این وجود تعدادی از خیاطان به این میزان قانع نشده و پول بیشتری از اولیا می گیرند لذا اولیا می توانند هرگونه انتقاد و شکایت خود در این زمینه را با شماره ۱۲۴ اطلاع دهند.

در سال تحصیلی (۹۸ - ۹۷) ۲۹۰ هزار دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلی در سه هزار و ۸۰۰ مدرسه شهری و روستایی استان کردستان تحصیل کردند.

۷۳۴۸/‌۹۱۰۲

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۱۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: