Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سازمان انتقال خون، عباس صداقت روز یکشنبه با اشاره به دوطیف مخاطبان این سازمان شامل اهدا کنندگان خون و بیماران نیازمند به خون افزود: بر خلاف سازمان های دیگر که مراجعه کنندگانشان برای دریافت خدمتی می آیند آنها به سازمان ما می آیند تا خدمتی ارائه دهند و خون خود را داوطلبانه اهدا کنند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون می توانیم پلاکت و پلاسما را نیز به طور خاص و با دستگاه فرزیس (با استفاده از این دستگاه پلاکت و پلاسما اهدا کننده گرفته می شود و باقی خون به بدن بیمار باز می گردد) دریافت کنیم و اهدا کنندگان خون می توانند وارد این بخش از اهدا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برای افزایش ضریب سلامت خون و رسیدن به ریسک صفر انتقال خون پیش بینی می شود که زودتر از هدف تعیین شده با استقرار شبکه ملی خون رسانی به نتیجه برسیم.

صداقت رسیدن به کفایت خون و فرآورده های آن را هدفی نزدیک دانست و افزود: در حیطه فن آوری های نوین تلاش خواهیم کرد در نظام غربالگری خون و فرآورده های آن برای بیماری های منتقله از راه خون از فنآوری و استاندردهای روز جهان و راهبردهای امروزی برای افزایش ضریب سلامتی استفاده کنیم.

معاون فنی و فناوری های نوین سازمان انتقال خون افزود: دستیابی به بانک ملی سلول های بنیادی برای تسهیل شرایط دستیابی بیماران داخل کشور و همچنین رسیدن به پتانسیل و ظرفیت بانک ملی سلول های بنیادی برای تبادل دانش پیوند سلول های بنیادی با دیگر کشورها از دیگر محورهایی است که معاونت فنی و فنآوری های نوین دنبال می کند.

صداقت گفت: اکنون شرایط فراهم است که با یک برنامه عملیاتی همکاران در مرکز پذیره نویسی سلول های بنیادی بتوانند داوطلبان پذیره نویسی را از میان اهدا کنندگان خون انتخاب کنند تا بانک سلول های بنیادی را غنی تر کنند و توسعه امکان اهدای اجزای خون به جای خون کامل از دیگر محورهای مورد نظر ماست که در این راستا مراکز بیشتری را برای اهدا به روش فرزیس در استان ها فعال خواهیم کرد.

وی با اشاره به راه اندازی مراکز جامع اهدای خون گفت: هم اکنون ۱۸ مرکز فعال وجود دارد و قرار است این مراکز توسعه یابد و افرادی که می خواهند خون کامل یا اجزای خون را به روش فرزیس اهدا کنند در محیطی کاملاً سالم و استریل و مطمئن قابل انجام است و حتی بیش از ۲۰ بار در سال امکان پذیر است و محدودیت های آن مشابه شرایط اهدای خون است و اطلاعات لازم در محل در اختیار اهدا کنندگان قرار می گیرد و آزمایش هایی را که لازم است از آنها گرفته می شود.

صداقت گفت: دستور العمل هایی در این مورد به همکاران مجرب ما داده شده است که بعد از مصاحبه و معاینه در صورت حائز شرایط بودن و تهدید نشدن سلامت شخص به خاطر اهدا، فرد واجد شرایط شناخته شده وارد مرحله اهدای خون می شود و این مراکز امکان پذیره نویسی سلول های بنیادی را هم دارد که اهدا کنندگان می توانند اطلاعات لازم را برای اهدای پلاسما، پلاکت و سلول های بنیادی در این مراکز به دست آوردند.

یکی دیگر از محورهایی که در نقشه راه ما توسط مدیر عامل سازمان مشخص شده است منطقی کردن مصرف خون است. در دنیا ثابت شده است که مدیریت مصرف خون برای بیماران به سلامت بیماران کمک می کند و مصرف منطفی خون به اقتصاد انتقال خون نیز کمک می کند و امید است با معاونت درمان وزارت بهداشت و همکاری موسسه عالی طب انتقال خون و تعامل ادارات کل استان ها با معاونت درمان دانشگاه های علوم پزشکی بتوانیم مدیریت خون بیمار را در مراکز درمانی کشور پیاده کنیم.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: