Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@05:42:32 GMT

فشار خون ۱۴۰ هزار نفر در رفسنجان و انار پایش شد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۳۵۷۱

فشار خون ۱۴۰ هزار نفر در رفسنجان و انار پایش شد

به گزارش ایرنا ، دکتر علی اسماعیلی ندیمیشامگاه دوشنبه در نشست خبری اظهار داشت: این ۱۴۰ هزار نفر در قالب ۸۳ درصد ِ جمعیت بالای ۳۰ سال رفسنجان و انار است و این افراد یا به مراکز بهداشتی شهری و روستایی و پایگاه‌ها مراجعه کردند و یا همکاران بهداشتی با مراجعه به ادارات، دستگاه‌های دولتی و خصوصی، کارخانجات و درب منازل روستایی فشارخون این افراد را کنترل و اطلاعات آنها در سامانه کنترل فشارخون ثبت شد تا برای درمان‌های بعدی آنها نیز اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون با اهداف افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص بیماری فشارخون، کنترل مبتلایان، مراقبت از آنها برای پیشگیری از بروز عوارض ناشی از فشارخون و کشف موارد جدید ابتلاء همزمان از ۲۷ اردیبهشت ماه در سراسر کشور آغاز شد و مردم رفسنجان نیز از ۱۷ خرداد تا ۱۵ تیر ماه ۹۸ نسبت به مشارکت در این برنامه اقدام کردند.

اسماعیلی ندیمی  با اشاره به اینکه گروه‌های هدف این طرح ملی افراد بالای ۳۰ سال، زنان باردار، بیماران کلیوی و افراد مسن بود بیان کرد: در جامعه امروزی کشورمان فشارخون یکی از عوامل اصلی بسیاری از بیماری‌های قلبی و عروقی، سکته‌های مغذی و نارسایی کلیوی است و تشخیص به موقع و کنترل آن می‌تواند از بروز مرگ و میرهای ناشی از این بیماری‌ها جلوگیری کند.

وی  خاطرنشان کرد: یک سوم جمعیت بالای ۳۰ سال فشارخونی هستند که در کشور ۴۰ درصد این افراد از بیماری فشار خون خود بی اطلاعند؛ ضمن اینکه ۵۰ درصد از این افراد هم درمان دارویی نمی‌گرفتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: هزینه اثر بخشی اجرای این طرح در سال‌های آینده مشخص خواهد شد اگر افراد از خوردن غذاهای چرب و نمکدار جلوگیری کنند و مرتب فشارخون خود را کنترل کنند جامعه‌ای سالم خواهیم داشت و از بروز بیماری‌های ناشی از فشارخون نیز جلوگیری می‌شود لذا اگر در نظام پیشگیری، معادل یک تومان هزینه کنیم ۱۵ تومان در بخش درمان صرفه جویی خواهد شد.

 میزان حیوان گزیدگی در رفسنجان از متوسط کشوری بالاتر است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هم در این نشست گفت: با توجه به اینکه میزان حیوان گزیدگی با پرندگان، سگ، گربه سانان و غیره در رفسنجان از متوسط کشوری بالاتر است و واکسن هاری توزیع می‌شود اما در برخی مواقع با کمبود این واکسن مواجه می‌شویم و به تهران درخواست می‌دهیم و تهیه می‌کنیم.

 احمد جمالیزاده بیان کرد: میزان حیوان گزیدگی در رفسنجان از متوسط کشوری بالاتر است دو مورد یا اینکه سهمیه این واکسن در رفسنجان کم است و یا اینکه آمار حیوان گزیدگی در این شهرستان بالا است.

وی تصریح کرد: سرم ضد هاری و واکسن هاری وارداتی است و تأمین آن برای وزارتخانه مشکل است از طرفی درصد سگ‌های مبتلا به هاری هم در رفسنجان بالا است.

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان جمعیت بالای ۳۱۱ هزار نفر رفسنجان و جمعیت بالغ بر ۳۷ هزار نفری شهرستان انار را تحت پوشش دارد.

۷۴۳۳/ 5054

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۳۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: