Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کریم پور ماکیانی افزود: سازمان بهزیستی کشور فضایی برای ملاقات فرزندان طلاق با والدین خود طراحی کرده است چراکه فضای دادگاه ها، فضای مناسب روحی و روانی بر ای کودکان خردسال و فرزندان نبود.

وی ادامه داد: حال دیگر نیازی نیست تا کودکان در کلانتری و قوه قضاییه، پدر یا مادر خود را ببینند بلکه فضایی متناسب با شرایط روحی فرزندان کودک در بهزیستی طراحی شده و در اتاق بازی، تاب ، سرسره و چند اسباب بازی تعبیه شده تا بتواند بحران روحی کودک را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مجموعه مرکز ذوالفقاری بهزیستی گفت: درصورت نیاز، مشاوره و روانشناس با کودک صحبت خواهد کرد و شرایط کودک را پایدار می کند.

کریم پور ماکیانی افزود: مشاور برخی موارد را برای کودک توضیح می دهد چون معمولا در فرآیند طلاق، دو طرف بیکار نخواهند نشست و قطعا اگر قاضی حکمش براین منوال قرار گرفت که حضانت کودک با مادر باشد، معمولا مادر، کودک را از ملاقات با پدر نهی می کند یا تلاش می کند که فاصله بین فرزند و پدر را بیشتر کند یا این حالت در مورد پدر نیز صدق می کند که سعی می کند فاصله فرزند و مادر را زیاد کند.

 معمولا مادر، کودک را از ملاقات با پدر نهی می کند یا تلاش می کند که فاصله بین فرزند و پدر را بیشتر کند یا این حالت در مورد پدر نیز صدق می کند که سعی می کند فاصله فرزند و مادر را زیاد کند.وی ادامه داد: این اظهارات، کار روانشناس ما را سخت می کند؛ اگر قاضی، فرزند را به پدر بدهد ، دیدن کودک برای مادر کار راحتی نخواهد بود. به هر ترتیب او هم مواردی را برای کودک تعریف خواهد کرد که بعضا مهمل ، بیهوده ، پوچ خودساخته و خلاف واقعیت است.

کریم پور ماکیانی ادامه داد: روانشناس بهزیستی در اینگونه مواقع باید با فرزند صحبت کند؛ هنگام ملاقات فرزندان طلاق با والدین خود، نماینده دادگاه نیز حضور دارد اما تشخیص سازمان بهزیستی بر این بود که بچه دادگاه نرود چون بحران روحی برای فرزند پیش می آید.

مهیا کردن شرایط سالم برای ملاقات کودکان طلاق با والدین 
وی اضافه کرد: فضای آرام تری در بهزیستی فراهم شده تا کودک راحت تر بتواند نظرش را اعلام کند؛ براساس تفاهم نامه بهزیستی با قوه قضائیه، بهزیستی باید فضایی را برای ملاقات فرزندان با والدین اختصاص دهد و رابط قضایی نیز اینجا مستقر می شود اما بهزیستی براساس احساس مسئولیت خود و خارج از مفاد تفاهم نامه، روانشناس و مشاوره را نیز در اتاق ملاقات فرزندان با والدین مستقر کرده است.

معاون مجموعه مرکز ذوالفقاری بهزیستی گفت: هنگامیکه روانشناس احساس می کند ملاقات کودک با والدین در شرایط معمولی و عادی صورت نمی گیرد، ورود می کند و قضیه را کارشناسی می کند.
کریم پور ماکیانی افزود: در این شرایط روانشناس با پدر، مادر و کودک به طور جداگانه صحبت می کند تا این ملاقات سالم تر صورت بگیرد تا حداقل کودک از ملاقات ها آسیب نبیند.

وی یادآور شد: این ملاقات ها خارج از وقت اداری صورت می گیرد؛ فعالیت این مراکز برای دومین سال است که ادامه دارد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: