Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش ایکنا از همدان، مهدی سماواتی مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان شنبه 12 آبان در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در استان همدان ۵۰۰۰ خانوار مستمری دریافت می‌کنند، تصریح کرد: ۱۴هزار و ۴۵خانوار در شهرستان همدان، ۱۳هزار و ۷۶۶ خانوار در ملایرو ۱۰هزار و ۸۶۷خانوار در کبودراهنگ تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در سالجاری در شهرستان کبودراهنگ ۵۰۵ خانوار، نهاوند ۴۳۷ خانوار و در ملایر ۴۱۲ خانوار عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان شدند و جزء شهرستان‌های برتر در جذب بودند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان با بیان اینکه ۱۵۰۰ خانوار عشایر تحت پوشش این صندوق قرار دارند، افزود: ۴۷ کارگزاری در مناطق مختلف استان فعالیت دارند.
وی یادآور شد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سال ۸۴ ایجاد شد و تمایز با صندوق بیمه تأمین اجتماعی از ویژگی‌های این صندوق است به طوریکه از مزایای این صندوق پرداخت حق بیمه یکبار در سال است.
سماواتی گفت: ۸ سطح درآمدی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مشخص شده که روستائیان براساس توانایی خود مبلغی را به عنوان حق بیمه انتخاب می‌کنند.
وی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی، فرهنگسازی و اعتمادسازی ۳ مشکل این صندوق بیمه‌ای است، تصریح کرد: در جذب بانوان مشکل داریم به طوریکه از جمعیت ۳۰۰ هزار نفری تحت پوشش صندوق ۱۱ هزار نفر یعنی کمتر از ۳ درصد را بانوان تشکیل می‌دهند.
وی یادآور شد: ۲۱۰۰ نفر از بانوان تحت پوشش بهزیستی و ۳۵۰۰ نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد در صندوق بیمه روستایی و عشایری استان عضو هستند.
سماواتی جمعیت روستایی استان را ۱۹۴هزار خانوار دانست و گفت: سالانه ۱۰ درصد از افراد تحت پوشش صندوق به علت عدم توانایی پرداخت حق بیمه از صندوق خارج می‌شوند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان عنوان کرد: امسال ۱۳۰۰ خانوار بازنشسته شدند در حالیکه در سال گذشته ۱۱۲۱ خانوار در استان بازنشسته شده بودند.
وی ‌درآمد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان در سال گذسته را ۱۸ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: سال گذشته ۸ میلیارد تومان مستمری به افراد تحت پوشش صندوق پرداخت شد.
سماواتی از انعقاد ۳ تفاهم‌نامه خبر داد و تصریح کرد: تفاهم‌نامه‌ای با صندوق کارآفرینی امید، سازمان میراث فرهنگی و صنعت، معدن و تجارت برای تحت پوشش قرار دادن مشاغل مختلف بسته شده است.
وی ادامه داد: ۲۳۰ شغل کشاورزی و افرادی که در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و شاغلان فصلی می‌توانند در این صندوق عضو شوند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: