Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا؛ در پایان جلسه پیش محمد سلمان اعلایی از متهمین این پرونده بخشی از دفاعیات خویش را مطرح کرد و باقی دفاعیات وی به این جلسه موکول شد.

در ابتدای جلسه قهرمانی، نماینده دادستان، در خصوص اعلایی گفت: آقای اعلایی یک ویژگی منفی در شبکه بانک سرمایه داشته و آن این است که حرف گوش‌کن بوده به نحوی که به صورت جدی ابزار دست فاسدین بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم یدیسار گفته‌اند ایشان به بانک می‌آمده و دستورات را به باقی تحمیل می‌کرده است. آقای پویان‌مهر هم در بیاناتشان همین را گفته اند البته برای ما محرز نشده است که او از نیات باخبر بوده است اما ایشان تخصص بانکی داشته‌ و می‌دانسته تخلفات صورت گرفته و در همین حد جرم برای ایشان مطرح است.

سپس محمد سلمان اعلایی برای قرائت باقی دفاعیات خویش در جایگاه حاضر شد. وی در پاسخ به قهرمانی در خصوص یدیسار گفت: خانم یدیسار برای مدیرعامل مستقیما نامه نوشته و در چندین مورد در رونوشت نامه‌هایی که به بخشایش داده است نوشته، موکول به امر عالی است.

وی با قرائت برخی از نامه‌ها اعمال فشار به کارمندان از طریق خودش را رد کرد.

اعلایی افزود: اسناد بازدیدهای من از بانک موجود است. کدام همکاری می‌تواند بگوید بخشایش گفته کاری را بکن و خودکار را زمین گذاشته‌اند و انجام ندادند. اینکه می‌گویید حرف‌گوش‌ کن بوده‌ام بخاطر این است که در بانک صادرات به ما یاد دادند که سلسله مراتب را رعایت کنیم.

وی ادامه داد: همین شرکت مپنا که آقای جهانگیری از آن بازدید کردند را من چهار بار به شعبه میرداماد بانک آوردم که تسهیلات به آن بدهیم ولی آقای بخشایش مخالفت کردند. اگر می‌دانستیم نیت انها چیست در بانک نمی‌ماندیم. ما از پشت پرده بی‌خبر بودیم. وقتی هیات مدیره جلسه می‌گذاشت قندالی هم می‌آمد چرا در جلسات شرکت می‌کرد؟

اعلایی در خصوص شرکت آفتاب فردیس روناک گفت: برای این شرکت، مدیریت وقتی درخواستی می‌نویسد به بخشایش، درخواست تسهیلات می‌کنند. بخشایش هم نامه‌ای می‌نویسد و با ۴ فقره ۵۰ میلیاردی ضمانتنامه صادر می‌شود. این در حالی بود که نیاز به مصوبه داشت. پشت این پرونده آقای توسلی بوده است که بعدا در مورد آن خواهم گفت.

اعلایی در خصوص شرکت‌های الکتروکژال دیاموند و مشاوران ره‌پویان آدان گفت: امامی و قندالی پشت این شرکت‌ها هستند. در یک روز می‌خواستند صد میلیارد ضمانتنامه بگیرند که ما موافقت نکردیم و بعد گفتند برای صندوق ذخیره فرهنگیان است. آن زمان، ما پشت پرده این شرکت‌ها را نمی‌دانستیم.

وی به ارائه توضیحاتی در مورد شرکت فولادسازان امیرآباد پرداخت و اظهار کرد: این شرکت مربوط به گروه آقای مدلل است. ۴۵ درصد سهام این شرکت در اختیار بانک بود و ۵۵ درصد دیگر را در  رهن بانک گذاشته بودند. ۲۶۰ میلیارد تسهیلات به آن دادیم اما نامه مصوبه ۲ امضا به جای ۵ امضا داشت. این را هیات مدیره و مدیرعامل بانک نمی‌دانستند؟

اعلایی با بیان اینکه آقای ضیایی در بانک به ما فشار نمی‌آوردند، گفت: از دادگاه محترم درخواست صدور حکم برائت را دارم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۰۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: