Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، امیرعلی حمیدیه استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در دیدار روز گذشته استادان و اعضای هئیت علمی دانشگاه‌‌‌ها با رهبر معظم انقلاب گفت: محور اول صحبتم، ضرورت توسعه فرهنگ و زیست بوم علم و فناوری در تمامی سطح کشور به‌عنوان زیرساخت حرکت مؤثر اجتماعی و اقتصادی در گام دوم انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه برون‌رفت از فشارهای بین‌المللی و نیل به خودکفایی دستیابی به فناوری‌های راهبردی و گسترش زیست‌بوم‌های علم و فناوری است. روند شکل‌گیری دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم در دنیا سرعت گرفته و لازم است رویکرد آموزش و پژوهش با فناوری و کارآفرینی ممزوج شده و تربیت نسل آینده با این رویکرد در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد. این روند در کشور ما باید شتاب بیشتری گیرد و به‌عنوان اولویت اصلی موردتوجه قرار گیرد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: تأسیس و گسترش شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد در پیرامون دانشگاه‌ها و مراکز علمی باید نهادینه شود تا فضای کارآفرینی، شورونشاط علمی و امید به آینده بخصوص در بین نسل جوان افزایش یابد. تقویت و گسترش مجاری توسعه صادرات محصولات بومی با فناوری بالا به‌منظور ایجاد کشش بازار، رونق تولید و افزایش فعالیت صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان می‌بایست موردتوجه ویژه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: محور دوم صحبتم، ضرورت تمرکز بر علوم و فناوری‌هایی که دارای مزیت نسبی در کشور هستند و مرز دانشی محسوب می‌گردند، است. بدون شک حوزه‌های نوینی چون سلول‌های بنیادی و نانو از دسته علومی هستند که دارای مزیت نسبی در کشور می‌باشند. ترکیب این فناوری‌ها با یکدیگر نیز بسیار حائز اهمیت است چراکه آینده فناوری‌ها تک‌به‌تک نیست و تلفیق فناوری‌ها که به آن فناوری‌های همگرا اطلاق می‌شود موجبات پیشرفت فوق‌العاده کشور را فراهم می‌آورد.

حمیدیه بیان کرد: حرکت پرشتاب محققان جوان در مرزهای دانش حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی موردتوجه مجامع داخلی و بین‌المللی بوده است. به همین منظور لازم است: اولاً حفاظت از سنگرهای علمی فتح‌شده با افتخار و تعصب، ثانیاً نه‌تنها سرعت تولید این علم راهبردی در کشور ضروری است بلکه نیاز به شتاب بیشتری دارد، ثالثاً بهره‌مندی و استفاده از دستاوردهای محققان جوان و شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا در راستای گسترش شور اجتماعی و اقتصادی و عبور از تحریم‌ها؛ کسب رتبه‌های ارزشمند در سطح منطقه و جهان در زمینه دانش راهبردی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی باوجود محدودیت‌ها نشانه خودباوری دانشمندان کشورمان می‌باشد، به‌طوری‌که هم‌اکنون رتبه اول در منطقه و بین کشورهای اسلامی را کسب نموده‌ایم. با خودباوری و تلاش بیشتر نسل جوان کشورمان می‌توانیم به‌زودی قله‌های بلندتری از علم و فناوری را فتح کنیم.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: حمایت مستمر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی ۵ سال اخیر که منجر به تشکیل بیش از ۸۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه تجهیزات و محصولات سلولی و پزشکی بازساختی شده است و می‌تواند با همکاری سایر نهادها، ارگان‌ها و سرمایه‌گذاران بیش‌ازپیش تقویت شود و باعث رونق تولید محصولات نوین پزشکی در کشور گردد.

وی افزود: حمایت از مطرح‌شدن مراکز مهمی چون رویان در سطح بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است. از سوی دیگر در سطح کشور طراحی و راه‌اندازی مرحله‌به‌مرحله چندین مرکز جامع شتاب‌دهنده سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در سرتاسر ایران به‌منظور تثبیت جریان پرسرعت تولید و تجاری‌سازی دانش ذی‌ربط هرچند فرایند استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان بیماری‌ها سال‌هاست در کشور آغاز شده است بااین‌وجود گسترش نهضت کاربردی سازی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی در رشته‌های مختلف پزشکی جهت رفع آلام بیماران صعب‌العلاج کشور بسیار ضروری است.

حمیدیه خاطرنشان کرد: محور سوم صحبت‌هایم درباره ضرورت همدلی و همراهی و انضباط و تمرکز در حمایت‌های سطح ملی از محققین جوان و شرکت‌های نوپا به‌دوراز تنگ‌نظری‌ها و سلایق شخصی و گروهی، فرارسیدن زمان سرعت بخشی در تبدیل دانش تولیدشده به محصول، تجاری‌سازی محصولات و کاربردی سازی، مدیریت جهادی و جلوگیری از کارشکنی‌های افراد تنگ‌نظر، ناآگاه با ظاهری قانون‌مدار و علمی و ضرورت بهره‌مندی از شوق و شور و اخلاص و اراده و اهتمام جوانان دلسوز در مدیریت‌های کلیدی ستادی و حوزه‌های علم و فناوری بود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: بخش دیگری از سخنان این بود که هدایت مشفقانه و حمایت از نخبگان جوان و نخبگان ایرانی جذب‌شده به‌منظور نقش‌آفرینی در حوزه‌های علم و فناوری، ارتقا، بهبود و تسهیل فرایندهای وقت‌گیر و پیچیده در حوزه‌های اداری و مالی به‌ منظور هموار نمودن مسیر اجرای سیاست دوراندیشانه «رونق تولید»، حضور عملی انواع صندوق‌های پر قفل و بند در عرصه حمایت از رونق تولید است.

انتهای پیام/

188 / 188 استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران امیرعلی حمیدیه خودباوری رهبر معظم انقلاب

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: