Web Analytics Made Easy - Statcounter


مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: در حال حاضر 20 هزار نفر در استان اردبیل عضو سازمان‌های مردم نهاد هستند که در طول سال با سمن‌های مختلف فعالیت‌های متنوعی را انجام می‌دهند.

به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، شفیع شفیعی در پاسخ به سوال خبرنگاران در نشست خبری اظهار کرد: ما در سال انتخابات به همه سازمان های مردم نهاد اعلام کردیم که حق برپایی نشست‌ها، میتینگ‌ها و محافل سیاسی و انتخاباتی را ندارند و از طریق این تشکل‌ها نباید افراد یا اشخاصی تبلیغ شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: ما در طول سال فعالیت‌های این سمن‌ها را به دقت و در چارچوب قانونی رصد می‌کنیم و در صورتی که به تذکرات ما توجهی نکنند تا ابطال پروانه کار را به پیش می‌بریم به طوری که در سال‌های اخیر شاهد ابطال پروانه یکی از سمن‌ها در اردبیل بودیم.

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل ورود جوانان به فعالیت‌های اجتماعی و ارتقای مشارکت فعالانه را زمینه‌ساز ارتقای مهارت آنها در زندگی فردی اعلام کرد و گفت: به عنوان نمونه در دانشگاه محقق اردبیلی 58 انجمن علمی داریم که در یک تحقیق دانشجویان به این نتیجه رسیدند که هر فرد عضو این انجمن بوده میانگین نمره و فعالیت او در دانشگاه بالاتر شده و دانشجویان از مهارت‌های اجتماعی قابل قبولی نیز بهره‌مند شدند.
شفیعی بیان کرد: در حوزه اجتماعی و فرهنگی خروجی کار عینی و ملموس نیست ولی خوشحال هستیم که در سال‌های اخیر سمن‌ها به گفتمان روز تبدیل شده‌اند به طوری که در هر برنامه پای یک سمن در میان است.
وی ادامه داد: جایگاه سمن‌ها در دولت تدبیر و امید به حدی ارتقا یافته است که در شورای برنامه‌‌ریزی استان به عنوان بالاترین نهاد تصمیم‌گیری در حوزه توزیع اعتبارات و منابع دو نفر از جمع سمن‌ها به عنوان ناظر حضور دارند.

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل‌ گفت: برخی از دستگاه‌های اجرایی برنامه‌های اجرایی و عملیاتی خود را از طریق این سمن‌ها انجام می‌دهند که قطعا برمبنای برآورد هزینه‌ای اعتبار در اختیار آنها قرار داده می‌شود و این هزینه‌ها به گونه‌ای کنترل شده است تا اعضای این سمن نتوانند حق‌الزحمه‌ای بردارند و باید خود این مجموعه‌ها به دنبال درآمدزایی بوده و بتوانند با کسب درآمد حقوق مدیرعامل را پرداخت کنند.
شفیعی به حاشیه‌سازی‌های حضور جمعی از فعال سمن‌ها در سفر به کیش اشاره و تصریح کرد: ریالی اعتبار دولتی در این سفر صرف نشد و با هماهنگی یکی از سمن‌ها منتخبین استانی به کیش دعوت شدند که تمام هزینه‌های اقامت، غذا و رفت و آمد از طریق خود سمن‌ها تامین شده و ما ریالی از محل بیت‌المال برای سفر اعضای سمن‌ها به کیش اختصاص ندادیم.
وی اظهار کرد: مبلغ 750 میلیون تومان به سه دفتر تسهیل‌گری محله سلمان‌آباد، پناه‌آباد و نیار پرداخت شده که این دفتر تسهیل‌گری به همکاری سه سمن فعال شده و در قالب 10 گام برنامه عملیاتی اجرا می‌کنند.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل خاطرنشان کرد: مبلغ 400 میلیون تومان نیز با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی در گرمی اختصاص یافته که قطعا تزریق این منابع به تقویت فعالیت‌های مشارکتی و مدنی کمک خواهد کرد.
شفیعی اصالت سمن‌ها را بر پایه تعامل گروهی و کار دسته‌جمعی اعلام کرد و گفت: قطعا در محافل جمعی و گروهی آسیب‌های اجتماعی کمتر است و ما به جای تفکیک جنسیتی باید به این باور برسیم که محیط جمعی و گروهی برای جوانان امن‌تر است و در چنین محیط‌های آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد.
وی به عضویت 20 هزار نفر در سمن‌ها و در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: برآیند استعلام‌ها کوتاه مدت است اما در فرآیند ثبت ما با تاخیر و تعللی روبرو هستیم که امیدواریم با راه‌اندازی سامانه یکپارچه صدور مجوز سمن‌ها این مشکلات برطرف شود.
دبیر هیئت نظارت بر تشکل‌های مردم نهاد استان اردبیل بیان کرد: در راه‌اندازی نمایندگی سمن‌ها مشکل خاصی وجود ندارد اما راه‌اندازی شعبه‌ای از سمن‌ها فرآیندی طولانی است که قطعا با تشکیل هیئت مدیره و استعلام‌ها این فرآیند مدت زمان طولانی را در پاسخ به استعلامات و طی مراحل قانونی می‌طلبد.

شفیعی تصریح کرد: متاسفانه تاکنون قانون مشخصی را در این حوزه شاهد نبودیم و ما در قالب آئین‌نامه‌ها و ابلاغیه‌ها فعالیت داشتیم که امیدواریم با ارسال لایحه قانون تشکل‌های مردم نهاد به مجلس و تصویب آن شاهد رفع برخی از ایرادات و اشکالات در این حوزه باشیم.

وی شفافیت مالی را در فعالیت سمن‌ها و منابع تزریق شده به آنها یادآور شد و بیان کرد: لغو مجوز یک سمن در چهار مرحله اتفاق می‌افتد و قطعا با حکم دادگاه این امر میسر خواهد بود.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل به فعالیت سمن‌ها در شهرستان‌ها نیز اشاره کرد و افزود: ما علاقمند به فعالیت سمن‌ها در شهرستان‌های مختلف هستیم و به رغم تشکیل سمن‌های متعدد در پارس‌آباد، خلخال، مشگین‌شهر و سایر مناطق استان در مجموع استقبال سایر مناطق استان نسبت به اردبیل کمرنگ‌تر است.
شفیعی همراهی رسانه‌ها را در ورود خیرین به حوزه پیشگیری از اعتیاد و کاهش معضلات این حوزه مهم ارزیابی کرد و گفت: باید رسانه‌ها همراهی و همکاری خوبی را در ورود خیرین به این حوزه و حمایت از خانواده‌های گرفتار در بند مواد افیونی را در دستور کار قرار دهند.
وی در مورد ساماندهی مجموعه‌ها و موسسات خیریه نیز اضافه کرد: باید رسانه‌ها تلاش کنند تا خیرین را به همراهی و همکاری در ساماندهی این مجموعه‌ها ترغیب و تشویق کنند تا جلوی موازی‌کاری‌ها و فعالیت‌های پراکنده در این زمینه گرفته شده و یک رویکرد مطلوبی را در این بخش شاهد باشیم.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل در پایان گفت: در گرامیداشت هفته تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی ما شاهد تجلیل از خیرین در کمک به سیل‌زدگان و همچنین فعالان در اجرای طرح کنترل فشار خون بودیم که از تلاش‌های آنها در اقدامات عام‌المنفعه قدردانی شد.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: