Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-28@17:18:09 GMT

چند نفر در ایران فقیر مطلق داریم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۵۱۶۹۴۳۷

بر اساس این گزارش تعداد افراد دارای فقر مطلق در ایران از 3 میلیون نفر در سال 1990 به 62 هزار نفر در سال 2013 رسیده که کاهش شدید فقر مطلق در ایران را نشان می‌دهد. سهم افراد مبتلابه فقر مطلق از کل جمعیت نیز از 5,5 درصد سال 1990 به کمتر از 0,1 درصد در سال 2013 رسیده است . در این گزارش آمده است :در سال 1990 حدود 35 درصد از جمعیت جهان (1,8 میلیارد نفر ) در فقر مطلق به سر می‌بردند که در حدود نیمی از این افراد در منطقه شرق آسیا و اقیانوس آرام ساکن بودند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 2013 ،اکثر مناطق جهان وضعیت بهتری ازلحاظ تعداد افراد دارای فقر مطلق داشته‌اند . جمعیت دچار فقر مطلق در جهان در این سال به 766 میلیون نفر کاهش‌یافته و سهم این جمعیت از کل جمعیت جهان به 11 درصد تقلیل یافته است . منطقه شرق آسیا و اقیانوس آرام ازجمله مناطق جهان است که پیشرفت قابل‌توجهی درزمینهٔ کاهش سهم افراد مبتلابه فقر مطلق از 60 درصد در سال 1990 به 4درصد در سال 2013 داشته که عامل اصلی آن کاهش شدید فقر در کشور چین بوده است .باوجود کاهش در سهم جمعیت دارای فقر مطلق در جنوب صحرای آفریقا از 54 درصد در سال 1990 به 41 درصد در سال 2013 ،تعداد این افراد 113 میلیون نفر افزایش‌یافته است . طبق تعریف بانک جهانی ،فقر مطلق به معنی دارا بودن سطح درآمدی روزانه کمتر از 1,9 دلار است . بررسی‌های این بانک نشان می‌دهد روند فقر مطلق در جهان ، طی سال‌های گذشته کاهش‌یافته است . مهم‌ترین دلایل کاهش فقر مطلق ،ایجاد شرایط باثبات برای تأمین رشد اقتصادی و ایجاد شغل و همچنین اجرای برنامه‌های حمایت اجتماعی توسط دولت‌ها و بازتعریف مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی بوده است . باوجود راهکارهای متنوع برای کاهش فقر ،همچنان توسعه پایدار و فراگیر اقتصادی مهم‌ترین ابزار مقابله با فقر است که شواهد و مصادیق بین‌المللی ازجمله تحولات در برخی کشورهای منطقه آسیای شرقی تأیید کننده این موضوع است . تعداد کودکان دارای عقب‌ماندگی رشد ،از سال 1990 به بعد کاهش‌یافته و بسیاری از کشورها سعی می‌کنند اهداف پیش‌بینی‌شده برای کاهش 40 درصدی این کودکان تا سال 2025 را محقق کنند . برخلاف روند جهانی ،تعداد این کودکان در آفریقا از 46 میلیون نفر در سال 1990به 54 میلیون نفر در سال 2015 افزایش‌یافته است . بر اساس تعریف بانک جهانی ،یک فرد دچار سوءتغذیه فردی است که مواد غذایی کافی برای کسب انرژی موردنیاز روزانه خود را ندارد . در حال حاضر ،بیش از 793 میلیون نفر در سرتاسر جهان دچار سوءتغذیه هستند . در طول 25 سال گذشته ،تعداد افراد دارای سوءتغذیه کاهش‌یافته است . اما برای اینکه تا پایان سال 2030 گرسنگی پایان یابد ،نیاز به کاهش سریع‌تر روند سوءتغذیه وجود دارد .

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۹۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: