Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین مدرسه ملی نانو با رویکرد کارآفرینی و با حمایت و میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، از ۱۵ مرداد به مدت چهار روز در سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سازمان متخصصان نانو (نئو) با اجرای تفاهم‌نامه همکاری با معاونت پژوهشی و فناوری علوم پزشکی کردستان مجری برگزاری اولین مدرسه ملی نانو در سنندج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابراهیم قادری، معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این رویداد گفت: راه‌اندازی این مدرسه با بهره‌گیری از زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان، آزمایشگاه شیمی باکتری و نانو انجام شده است. همچنین در این دوره ۷۰ نفر شرکت‌کننده از سراسر کشور حضور داشتند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: در اولین مدرسه نانو استان از دانش و توان علمی بهرام تفقدی‌نیا، نادر امینی، کاتب صابر و رحیمی به‌عنوان اساتید استفاده شده است.
یوسفی‌نژاد: کردستان، یکی از قطب‌های حوزه فناوری نانو در سطح کشور است
همچنین، یوسفی‌نژاد، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در حوزه سلامت استان، دانشگاه از طرح‌های برتر و برگزیده علمی حمایت خواهد کرد.

یوسفی‌نژاد افزود: در استارتاپ برگزار شده طرح‌های مختلفی ارائه شد که از بین آن‌ها، ۳ طرح مورد تصویب شورای فناوری دانشگاه قرار گرفت و علاوه بر حمایت‌های مالی و معنوی جایزه ویژه به طرح برتر تعلق گرفت. همچنین استان کردستان به‌عنوان یکی از قطب‌های حوزه فناوری نانو در سطح کشور به شمار می‌رود.

احمدوند: دانشگاه علوم پزشکی کردستان می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باشد
عماد احمدوند، مدیر کارگروه ترویج ستاد ریاست جمهوری نیز در اختتامیه مدرسه ملی نانو در سنندج گفت: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو از سال ۸۲ فعالیت خود را در کشور آغاز کرد. نیرو‌هایی که در المپیاد‌های نانو استعدادیابی شدند اکنون وارد بازار اقتصادی و مدیریتی کشور شده‌اند و نقش مثبتی در رونق و گسترش روزافزون علم نانو داشته‌اند.

احمدوند ضمن قدردانی از رامیار رحیمی به‌عنوان برگزارکننده چنین رویدادی بیان کرد: این چهره علمی جزو پرورش‌یافتگان باشگاه نانو و استعداد‌های المپیاد نانو است.

مدیر کارگروه ترویج ستاد ریاست جمهوری ضمن استقبال از پروژه نئو تصریح کرد: آمادگی لازم برای همکاری با سازمان متخصصان نانو و دانشگاه علوم پزشکی کردستان را داریم. چرا که این دانشگاه می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای آغاز فعالیت‌های کلیدی در حوزه نانو باشد.   رحیمی: با حمایت علوم پزشکی کردستان هسته اولیه سازمان متخصصان نانو شکل گرفته است
رامیار رحیمی، بنیان‌گذار نانو در کردستان نیز گفت: سازمان متخصصان نانو (نئو) سازمانی غیردولتی است که با حمایت علوم پزشکی کردستان هسته اولیه آن شکل گرفته است.

رحیمی یادآور شد: هدف این سازمان شبکه سازی میان فعالان حوزه علوم و فناوری نانو به صورت بین‌المللی برای ارتباط سازنده است. همچنین مجموعه رویداد‌هایی را جهت تجمع سالانه و آموزش نیرو‌های متخصص برگزار خواهد کرد. از این رو برای گسترش بیشتر شبکه دفاتری در سازمان‌ها و دانشگاه‌ها برای همکاری بیشتر راه‌اندازی می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۱۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: