Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ایجاد مدارس مهارتی در دانشگاه آزاد و دستاوردهای حاصل از ایجاد این مدارس در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور گفت: با توجه به اینکه، تعداد بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی ما با مشکل اشتغال مواجه هستند، این امر نشان‌‌دهنده عدم توانایی‌های لازم برای ایجاد اشتغال و کار‌آفرینی توسط خروجی‌های آموزش عالی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتغال به کار هم یا در بخش دولتی خلاصه می‌شود یا به توانمندی و کارآفرینی افراد مرتبط است.

وی افزود: با توجه به تعداد زیاد فارغ التحصیل بیکار و جذب حداقلی در مراکز دولتی، آموزش مهارت در دوران دانشجویی که در دانشگاه آزاد در قالب مدارس عالی مهارتی تعریف شده اهمیت بسیاری دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در ادامه خاطر نشان کرد: ایجاد مدارس عالی مهارتی موجب توسعه کار‌آفرینی خواهد شد و پرورش نیروی انسانی به شکلی صورت می‌گیرد که منجر به توسعه اقتصادی و صنعتی جامعه می‌شود.

رسولی متذکر شد: رکن اساسی در توسعه هرجامعه‌ای پرورش نیروی انسانی توانمند است و مدارس عالی مهارتی خلا موجود در آموزش عالی را پر می‌کنند. تحقق اهداف این مدارس در دراز‌مدت، موجب کار‌آمدی بیشتر مراکز آموزش عالی در عرصه اشتغال و کارآفرینی کشور خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر، زیر‌ساخت‌های لازم برای ایجاد مدارس عالی مهارتی در سطح استان فراهم است و با توجه به ایجاد معاونت مهارتی در دانشگاه آزاد، آینده روشنی را برای توسعه مهارت‌آموزی و ایجاد اشتغال فارغ‌التحصیلان در این دانشگاه بزرگ کشور می‌‌توان پیش‌بینی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تاکید کرد: در سطح استان هم مطالعاتی در زمینه راه‌‌اندازی مدرسه عالی مهارتی در رشته بهیاری صورت گرفته و دانشگاه آزاد اردبیل به دلیل بهره‌مندی از بیمارستان و رشته‌‌های پزشکی، مامایی و پیراپزشکی زیر ساخت‌‌های لازم برای ایجاد مدارس عالی مهارتی در زمینه امور بهیاری را دارد.

رسولی در پایان خاطر نشان کرد: مدارس تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی که عنوان مدارس عالی مهارتی را دارد، شامل کارگاه‌های علمی مهارتی و شبیه‌سازی کامل اتفاقات جامعه در آن رشته خاص خواهد بود.

وی متذکر شد: تا به امروز در ساختار آموزش عالی کشور شاهد غفلت‌هایی بوده‌ایم؛ چرا که توجه بیشتر به دانش‌های تخصصی، معطوف بوده و برای مهارت‌آموزی برنامه‌ چندانی نداشتیم اما دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد مدارس عالی مهارتی و معاونت‌هایی مانند معاونت علوم انسانی، معاونت آموزش‌‌های عمومی و مهارتی به دنبال کاربردی‌سازی علوم انسانی و افزایش دانش مهارتی دانشجویان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در پایان تصریح کرد: مدارس عالی مهارتی در دانشگاه آزاد این بستر را فراهم می‌کند تا دانشجویان بتوانند از نزدیک با رشته‌ای که در آن تحصیل کرده‌اند، آشنا شوند، به این ترتیب، دانشگاه آزاد اسلامی فارغ التحصیلانی کارآزموده در کلیه علوم خواهد داشت که دستاوردی بزرگ برای این دانشگاه محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اسحاق رسولی مدارس عالی مهارتی کارآفرینی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: