Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،عباسعلی روانلو رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی در آیین افتتاحیه این همایش گفت: پس از فراخوان، از بین مقاله‌های ارسالی به دبیرخانه همایش، ۱۱۰ مقاله مورد پذیرش شده است که ۱۲ مقاله به صورت شفاهی و بقیه به صورت پوستر در این همایش ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  روانلو افزود: تغییرات اقلیم در زمینه امنیت غذایی و محیط زیست، سلامت و تنوع زیستی اثرگذار است و یکی از خطر‌های جدی برای توسعه پایداربه شمار می‌رود.   او گفت: همه بخش‌هایی که اثرات اقلیمی روی آن‌ها تاثیر می‌گذارد، به یکدیگر مرتبط هستند. مسئله محیط زیست و تغییر اقلیم یکی از چالش‌های اساسی کشور است و با توجه به وضعیت موجود و اثراتی که تغییرات اقلیمی‌داشته است، باید با شرایط جدید برنامه ریزی کنیم.   روانلو تاکید کرد: اگر شیوه‌های نوین علمی همراه با تغییر الگوی کشت در بخش کشاورزی اجرایی نشوند و منابع و تنوع ژنتیکی حفظ نشود، در آینده با بحران کمبود موادغذایی روبرو خواهیم بود.   رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی اضافه کرد: تغییرات اقلیمی و تنش‌های محیطی زنده و غیرزنده، راهکار‌های نوین در مقابله با اثرات منفی تغییرات اقلیمی، بحران آب و خشک شدن دریاچه‌ها، رودخانه‌ها و تالاب‌ها و جنگل، مرتع و نقش پوشش‌های گیاهی در ارتباط با تغییرات اقلیمی، تاثیر اقلیم و تغییرات آن بر گونه‌های گیاهی و جانوری، بهره برداری از ذخایر ژنتیکی در راستای تعدیل تغییرات اقلیمی، آلودگی‌های محیطی و تغییر اقلیم از جمله محور‌های برگزاری این همایش یکروزه است.   او ادامه داد:تغییر اقلیم و امنیت غذایی، تاثیر اقلیم و تغییرات آن بر اکوسیستم‌های آبی، خاکی و کشاورزی، انرژی و تغییر اقلیم (سوخت‌های بیولوژیک و فسیلی، انرژی‌های پاک و ...)، کاربرد فناوری نانوو بیوتکنولوژی در مدیریت اقلیم، تغییرات اقلیمی و مدیریت شهری، جوانب اقتصادی و اجتماعی تغییرات اقلیمی، تغییرات اقلیمی و سلامت و بلایای طبیعی نیز از دیگر محور‌های همایش به شمار می‌رود.   نادر قاضی پور نماینده مردم شهرستان ارومیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش با اشاره به اهمیت حفاظت از منابع آبی و خاکی در استان بر لزوم ارائه و به کارگیری راه‏کار‌های نوین در مقابله با اثرات منفی تغییرات اقلیمی تاکید واظهار کرد: توسعه کشت‌های متراکم گلخانه‌ای، کشت گیاهان و درختان کم آب بر مانند زعفران و پسته، توسعه آبخیزداری و آبخوانداری و احداث آب بند‌ها و سد‌های خاکی کوچک برای جلوگیری از ایجاد سیلاب و خشکسالی و مدیریت مصرف بهینه آب از جمله راهکار‌هایی است که باید در اولویت کار‌های اجرایی دستگا ههای اجرایی ذیربط برای مقابله با اثرات تغییر اقلیم قرار گیرد.   قاضی پور در ادامه از عملکرد و اقدامات مسئولان جهاد کشاورزی استان در جهت تامین امنیت غذایی مردم استان قدر دانی کرد.   انتهای پیام/م   برزگاری چهارمین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست در ارومیه

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: