Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، شربت افسنطین (افسنطین+بادرنجبویه+آویشن+عسل) حاوی ویتامین‌های A ،B ،C ،E،کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، کلسیم، اسیدفولیک، روی (زینک)، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، پروتئین، آرتمیسینین و ... است.

برای بررسی خواص شربت افسنطین و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین خواص شربت افسنطین

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مهم‌ترین خواص شربت افسنطین گفت: آرتمیسینین موجود در این شربت موجب نابودی انگل‌ها، باکتری‌ها، قارچ‌ها و سلول‌های سرطانی می‌شود.

وی افزود: مصرف این شربت باعث افزایش اشتها می‌شود؛ لذا برای افراد لاغر و کم بنیه مفید است.

عظمایی بیان کرد: شربت افسنطین به علت داشتن ویتامین‌های A ، E و C یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و تاثیر چشمگیری در از بین بردن سلول‌های سرطانی از جمله سرطان ریه، خون، سینه، پروستات و مغز دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار سودمند است.

بیشتر بخوانید:  با یک نوشیدنی ساده سموم بدن را دفع کنید/ شربتی که تناسب اندام را برایتان به ارمغان می‌آورد

عظمایی بیان کرد: از دیگر خواص این شربت می‌توان به رفع بوی بد دهان، درمان نارسایی کبد، رفع بواسیر، درمان ریزش مو و تقویت قوای جنسی اشاره کرد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت افسنطین تاثیر فوق العاده‌ای در بهبود کیفیت خواب، رفع کابوس‌های شبانه، رفع سرگیجه، رفع عصبانیت و بهبود خلق وخو دارد.

وی افزود: تقویت سیستم قلبی عروقی و پیشگیری از تصلب شرایین خاصیت دیگر این نوشیدنی فوق العاده است که می‌توان نام برد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: مصرف شربت افسنطین موجب تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر، تقویت کبد، طحال، معده و روده  می‌شود. 

عظمایی گفت: این شربت خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و درد‌های روماتیسمی و عضلانی را رفع می‌کند؛ همچنین برای تقویت معده، روده و مجاری ادرار مفید است.

بیشتر بخوانید: رفع چین و چروک پوست با یک نوشیدنی خوشمزه/ با مصرف شربت لیموشیرین از شر سرماخوردگی خلاص شوید

وی بیان کرد: شربت افسنطین تاثیر چشمگیری در درمان سرماخوردگی، گلودرد، سرفه و مشکلات ریوی دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف شربت افسنطین تاثیر بسزایی در بهبود و درمان مالخولیا دارد؛ لذا برای افراد مبتلا به این بیماری بسیار اثربخش و سودمند است.

مقدار مصرف شربت افسنطین

عظمایی گفت: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.

مواد لازم شربت افسنطین (۲ لیتر)

-عرق آویشن یک لیتر
-عرق بادرنجبویه یک لیتر
-گیاه افسنطین ۱۰۰ گرم
-عسل نیم کیلو

طرز تهیه شربت افسنطین

-برای تهیه این شربت ابتدا عرقیجات شامل عرق آویشن و عرق بادرنجبویه را ترکیب می‌کنیم.
-گیاه افسنطین را درون عرقیجات می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم ۴-۳ ساعت بماند.
-سپس با حرارت ملایم و به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم.
-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی‌گراد شد، آن را صاف کرده و عسل را اضافه می‌کنیم.
-شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت افسنطین

-برای تهیه یک لیوان از این شربت، ۵-۴ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان می‌ریزیم و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.
نکته: برای مصرف این شربت در فصل گرم سال، چند قطره آب لیموترش و ۲ تکه یخ اضافه می‌کنیم.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۴۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: