Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان غربی گفت: بیش از 2 هزار دانش آموز با نیازهای خاص در مدارس استثنایی استان تحصیل می کنند.

عیسی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت:در سال تحصیلی جاری 2 هزار و 214 نفر دانش آموز در گروه‌های معلولیتی کم توان ذهنی، آسیب دیده بینایی، شنوایی و جسمی حرکتی، اوتیسم و چند معلولیتی مشغول به تحصیل در مدارس خاص استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از این تعداد 824 نفر دانش آموز دختر و یک هزار و 390 نفر دانش آموز پسر در 27 فضای آموزشی با 90 کد جداگانه مشغول به تحصیل در مدارس استثنایی آذربایجان غربی هستند.

محمدی با بیان این‌که دانش آموزان با نیازهای ویژه ولی دارای بهره هوشی عادی و دانش آموزان با مشکلات یادگیری در طرح تلفیقی_ فراگیر در مدارس عادی تحصیل می کنند، افزود: در سال تحصیلی جاری تاکنون 2 هزار و 181 دانش آموز بصورت تلفیقی در مدارس عادی و مراکز یادگیری تحت پوشش آذربایجان غربی تحصیل می کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان غربی به تعداد مدارس استثنایی آذربایجان غربی اشاره کرد و گفت: تعداد42 فضای آموزشی با 90 کد آموزشی در استان فعالیت می کند که از این تعداد 15 مرکز یادگیری بوده و از بین مدارس استان ،3 مرکز یادگیری غیر دولتی و یک مدرسه غیر انتفاعی استثنایی غیر دولتی در آذربایجان غربی وجود دارد.

وی با اشاره به طرح های حمایتی آموزش و پرورش از کودکان با نیازهای ویژه در استان تصریح کرد: طرح حمایتی در راستای تامین هزینه‌های دارویی، بیمارستانی و کاشت حلزون سالیانه از سوی آموزش و پرورش استثنایی ابلاغ و هزینه مستقیما به خانواده‌های این دانش آموزان پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: طرح حمایتی تامین هزینه‌های توانبخشی از سوی سازمان نیز به مدارس استثنایی واریز و هزینه می‌شود.

محمدی با بیان این‌که دانش آموزان استثنایی آذربایجان غربی حائز رتبه‌های برتر در مسابقات مختلف شده‌اند، افزود: کسب رتبه کشوری 6 نفر از کودکان مبتلا به سندرم دان در ورزش گوی رانی و دو و میدانی ،یک دانش آموز در ورزش بوجیا عضو تیم ملی شده و 3 دانش آموز از گروه آسیب دیده بینایی در مسابقات انشا و نماز و قرائت قران و داستان نویسی به رتبه های برتر کشوری نائل شده اند.

وی با اشاره به مشکلات حوزه استثنایی در استان گفت: کمبود شدید فضای آموزشی و قدیمی بودن ساختمان‌های بسیاری از مدارس استان ،کمبود نیروی متخصص آموزشی دوره دیده و نیروی توانبخشی، کمبود امکانات و تجهیزات کمک آموزشی، مشکل هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان از مشکلات اصلی این کودکان بوده وشرایط خاص فرهنگی و جغرافیایی حاکم در برخی مناطق استان، پوشش تحصیلی را تحت شعاع قرار داده و جذب و شناسایی دانش آموزان خاص به سختی صورت می‌گیرد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان غربی با بیان این‌که تاکنون ارزیابی خاصی از فضاهای آموزشی و ورزشی کودکان استثنایی در بین استان‌ها انجام نشده است، خاطرنشان کرد: با وجود مشکلات در این حوزه، آذربایجان غربی توانسته به 93 درصد ازهدف گذاری‌های استانی که از سوی وزرات آموزش و پرورش استثنایی ابلاغ شده است جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۴۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: