Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید «علی آقازاده» روز چهارشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری مرکزی در اراک، افزود: این استان در راستای مقابله با بحران‌های ناشی از سیل اقدام‌های خوبی انجام داد و امید است هماهنگی دستگاه‌های اجرایی  در این راستا روز به روز افزایش یابد.

وی بیان کرد: نشست ستاد بحران باید توسط فرمانداران هر ماه برگزار شود و نتایج آن به ستاد استانی ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی ادامه داد: حوادث غیرمترقبه در همه جای دنیا وجود دارد و می‌طلبد که مدیریت بحران با هدف پیش بینی و پیشگیری‌از آسیب ‌های وسیع در اولویت باشد.

آقازاده تصریح کرد: استان مرکزی هم‌اکنون در زمینه بازسازی و استحکام بخشی به مسکن روستایی، تسهیلات و کمک‌های بلاعوض در خسارات ناشی از سیل از جایگاه خوبی برخوردار است.

استاندار مرکزی ادامه داد: شماری ساخت و ساز در حریم رودخانه‌های استان مرکزی وجود دارد که در دهه ۶۰ انجام شده و باید در این راستا کمیته‌ای تشکیل و تصمیم‌های کارشناسی تا یک ماه آینده به ستاد مدیریت بحران استان اعلام شود.

آقازاده عنوان کرد: این استان در زمینه ثبت پرونده‌های خسارتی سیل در بخش کشاورزی در مناطق انتهایی فهرست است که باید در این راستا تلاش مضاعفی به‌کار گرفته شود.

وی گفت: فعالیت جهادکشاورزی استان مرکزی در بخش‌های مختلف مطلوب است اما در زمینه مذکور ضعف‌های جدی وجود دارد و باید از اعتباراتی که به این امر اختصاص یافته بهترین بهره‌گیری صورت گیرد.

استاندار مرکزی افزود: حلقه ارتباطاتی استان مرکزی در پنج شهرستان استان مرکزی دچار مشکلاتی است که پس از سفر وزیر ارتباطات به این استان دستور اصلاحات لازم در این راستا صادر شد و هیاتی برای بررسی به استان مرکزی سفر کرد که قرار است رفع مشکلات این بخش با صرف اعتبار ویژه‌ای از سوی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات در اولویت باشدو  دستگاه‌های اجرایی استان  باید تلاش مضاعفی را  در این حوزه داشته باشند.

آقازاده در بخش دیگری از سخنانش در خصوص آیین معنوی پیاده روی اربعین حسینی (ع) نیز گفت: شمار زائران ورودی به مرز عراق کاهش یافته و آمار آنان به روزانه ۵۰ هزار نفر رسیده اما حدود ۲۵۰ هزار زائر روزانه قصد بازگشت به وطن را دارند که اتوبوس کافی برای جابه‌جایی آنان تامین شده و تا این لحظه نیازی به استفاده از اتوبوس‌های درون شهری نیست.

وی بیان کرد: آمادگی لازم برای اعزام اتوبوس‌های درون شهری در صورت ضرورت وجود دارد و شهرداری اراک با لحاظ بحث بیمه اتوبوس‌ها آماده مشارکت در این راستا است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: باتوجه به پیش بینی بارش‌های پیش رو  بحث آسیب‌پذیری در سیلاب برای استان مرکزی وجود دارد و باید پیش‌آمادگی در این راستا فراهم آید.

سید«مهدی مقدسی» افزود: استان مرکزی در راستای مقابله با سیلاب بهاره امسال کارنامه خوبی دارد اما، باید با استفاده از تجارب قبل قوی‌تر در این خصوص عمل شود.

وی بیان کرد: قانون جدید مدیریت بحران کشور زوایای مطلوبی برای ساماندهی و اقدامات اثربخش در حین بروز حوادث دارد و وظایف و نقش دستگاه‌های اجرایی به خوبی مشخص شده است.

معاون عمرانی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: ۱۸۰ میلیارد ریال توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر اراک به امر بازسازی رودخانه اراک اختصاص یافته است.

«مهدی زندیه‌وکیلی» افزود: سند خطرپذیری استان مرکزی تهیه و تصویب شده و این استان در زمینه مدیریت بحران در کشور پیشرو است و باید دستگاه‌های اجرایی این سند را به‌صورت کامل مطالعه کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت:  از اول مهرماه  ۲۸۱ طرح برای تامین اعتبار ارسال شده‌ است که مبادله اعتبار برای ۱۰۵ طرح آن انجام شده و اقدامات لازم برای مبادله اعتبار سایر طرح ها تا  ۲ هفته آینده صورت می‌گیرد.

در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری مرکزی دستگاه‌های مختلف گزارشی از فعالیت و اقدام‌های خود در راستای مدیریت بحران را ارایه دادند.

در این نشست قانون جدید مدیریت بحران کشور برای اعضاء قرائت شد.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

۶۰۱۳/ ۳۰۰۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: