Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید فراهانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: شورای پنجم، شهرداری تهران را با ۶۹ هزار میلیارد تومان بدهی از مدیریت دوره قبل تحویل گرفت که جزئیات آن مشخص است.
وی افزود: بخش عمده‌ای از این بدهی‌ها نیز به بانک‌ها و تقریبا شهرداری تهران به همه بانک‌ها بدهکار است.
فراهانی ادامه داد: بخش دیگری از بدهی‌ها نیز مربوط به بدهی شهرداری تهران به اشخاص حقیقی و حقوقی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو شورای تهران با بیان اینکه اولویت پرداخت بدهی‌های شهرداری، مطالبات پیمانکاران است گفت: ما پیمانکارانی داریم که از سال ۹۱ همچنان از شهرداری طلبکارند و مطالبات خود را وصول نکرده‌اند.
بررسی اختلاف بین پیمانکاران و شهرداری در کمیسیون ماده ۳۸
فراهانی همچنین اظهارداشت: در خصوص مواردی که پیمانکاران مدعی هستند شهرداری بر اساس قرارداد عمل نکرده است می‌توانند به دبیرخانه کمیسیون ماده ۳۸ آیین نامه مالی و معاملاتی شهرداری تهران مراجعه کنند.
عضو شورای شهر تهران گفت: اختلاف بین پیمانکاران و شهرداری در یک کمیسیون که نمایندگان قوه‌ قضاییه، شورا و فرمانداری در آن حضور دارند بررسی می‌شود.
وی تاکید کرد: اگر واقعا پیمانکار مدعی است که شهرداری به بخشی از مطالبات و تعهدات خود عمل نمی‌کند، با مراجعه به این کمیسیون اقامه دعوا کند.
فراهانی افزود:‌ کمیسیون مذکور موضوع را رسیدگی می‌کند یا کارشناسانی برای بررسی تعیین می‌شوند که موضوع را به سرانجام برسانند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: برخی پیمانکاران از این موضوع اطلاع ندارند و از وجود این کمیسیون مطلع نیستند.

پرداخت ماهانه حقوق کارگران فضای سبز و پسماند 
فراهانی در ادامه با اشاره به مطالبات پیمانکاران پسماند و فضای سبز گفت: شهرداری تهران مطالبات این افراد را به طور ماهانه تسویه می‌کند تا مشکلی برای پرداخت حقوق کارگران در این ۲ حوزه وجود نداشته باشد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: شهرداری تهران ماهانه برای ۶۵ هزار نفر از پرسنل خود از جمله ۶۰ هزار نفر پرسنل پیمانکاری حقوق واریز می‌کند.

راه تسویه مطالبات بانک‌ها و بیمه 

فراهانی همچنین در ادامه درباره طلب بانک‌ها، بیمه و مالیات از شهرداری تهران نیز توضیح داد: یکی از راه های تسویه مطالبات مذکور این است که بخشی از دارایی شهرداری از جمله مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب (‌واقع در جنوب پایتخت)‌ که ۲۰۰ هزار میلیارد تومان ارزش دارد به دولت واگذار شود.
 وی اضافه کرد:‌ در این وضعیت، دولت نیز باید بدهی شهرداری به بانک ها، بیمه و مالیات را برعهده بگیرد.
 عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت:‌ در این صورت مطالبات بانک‌ها تسویه می‌شود و شهرداری تهران نیز می‌تواند برای ادامه پروژه های عمرانی خود از بانک‌ها تسهیلات بگیرد.

به گزارش ایرنا جمعی از پیمانکاران طلبکار از شهرداری تهران روز گذشته مقابل ساختمان شورای شهر تجمع کردند و خواستار تسویه مطالبات خود شده بودند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: