Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@08:48:30 GMT

جمعیت این روستا شب‌ها 3 برابر می‌شود

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۵۴۹۸۱۱۳

جمعیت این روستا شب‌ها 3 برابر می‌شود

روستای یولاق از توابع بخش مرکزی شهرستان ساوه با مختصات جغرافیایی 50 درجه و 13 دقیقه طول شرقی و 35 درجه و 7 دقیقه عرض شمالی در 20 کیلومتری شهرستان ساوه قرار دارد. این روستا ییلاق نام دارد که در گویش محلی به یولاق شهرت یافته و حتی برخی از مردم ساوه با لهجه خاص ساوجی از آن به نام «یویلاق» نام می‌برند. این منطقه جزو مناطق ییلاقی اطراف ساوه بشمار می‌آید که دارای آب و هوای معتدل کوهپایه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، روستای ییلاق (یولاق) با وجود باغات میوه، ویلاهای تفریحی ساخته شده و سفره خانه‌ ها و واحدهای پذیرایی یکی از تفرجگاه‌ های طبیعی شهرستان ساوه است.

مردم روستا به زبان فارسی صحبت می‌ کنند و مسلمان و پیرو مذهب شیعه جعفری هستند. شغل اصلی مردم روستا کشاورزی است و محصولاتی چون میوه، گردو و انار در آن تولید می شود.

روستای ییلاق ( یولاق) دارای جاذبه‌ های طبیعی منحصر به فردی است که محیطی بسیار زیبا و مناسب برای طبیعت گردی و کوهنوردی و گذراندن یک روز به یاد ماندنی را فراهم کرده است.

به گفته محسن اسفندیاری دهیار روستای یولاق جمعیت این روستا براساس آخرین سرشماری، 315 نفر با 123 خانوار است اما به دلیل اینکه این منطقه خوش نشین و ییلاقی است همواره پذیرای جمعیتی بیش از این آمار است به گونه ای که در فصل بهار و تابستان و البته دیگر فصول سال این تعداد به بیش از هزار نفر می رسد.

وی بیان کرد: در تعطیلات و ایامی نظیر چهارشنبه سوری، 13 نوروز، هنگام بارش برف، مراسم شادی و ... این منطقه پذیرای حجم بالای جمعیتی است و به عبارتی یولاق تبدیل به ساوه ای کوچک می شود و قشرهای مختلف مردم در این روستا به شادی و تفریح می ‌ پردازند.

وی شغل بیشتر ساکنین روستا را باغداری و تولید انواع محصولات باغی برای مصارف شخصی بیان کرد و گفت: به دلیل تفرجگاهی بودن روستا، اقتصاد مردم از طریق فعالیت در شهر تامین می‌ شود و برخی نیز با احداث سفره خانه  های سنتی و رستوران از مزیت گردشگری این روستا بهره‌ برداری کرده و معیشت خود را از این طریق تامین می ‌ کنند.

اسفندیاری با اشاره به این‌که این روستا از زیرساخت‌هایی همچون آب، گاز، برق، تلفن و شرکت تعاونی روستایی برخوردار است، گفت: با وجود تأمین این زیرساخت‌ها اما به‌علت استقبال نکردن مردم و سرمایه‌گذاران، طرح‌های بوم‌گردی با توجه به قابلیت‌های فراوان گردشگری در این روستا اجرا نشده است.

وی همکاری و حمایت دستگاه‌های اجرایی را مورد تأکید قرار داد و افزود: این روستا علاوه‌بر قابلیت‌های تفریحی مزیت‌های فراوانی دارد و می‌توان با احداث پیست موتورسواری و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای ورزش کوهنوردی، دوچرخه‌سواری و اسکی ایجاد کرد.

وی از منطقه «یولاق» به‌عنوان پیشانی تفریحی شهرستان ساوه یاد کرد و گفت: در هر شهرستانی یک منطقه ییلاقی برای تفریح مردم وجود دارد که از امکانات لازم برای گردشگری برخوردار است و یولاق نیز باید چنین باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: