Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل روز شنبه در حاشیه نشست با هیات جمهوری آذربایجان گفت: در راستای راه اندازی شهرک صنعتی مشترک سه نقطه از استان اردبیل  مورد مشاهده  قرار گرفت و مناطقی که شرایط بهتری داشت از سوی دو طرف برای راه اندازی شهرک صنعتی مشترک مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

اکبر بهنامجو  بیان کرد:  استان اردبیل تعهدات زیر ساختی برای تامین آب و برق و گاز را برای این شهرک صنعتی مشترک تامین خواهد کرد، ما  ظرفیت هایخود از جمله  فاصله مکانی با راه های اصلی و راه‌آهن، اینترنت، برق و آب و همچنین معافیت‌های لازم برای سرمایه‌گذاران  را به طرف آذری اعلام کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره با بیان اینکه  نیمی از ظرفیت نیروگاه ۱۲۰۰ مگاواتی موجود  در منطقه آزاد بوده  و می‌تواند از آن در  شهرک صنعتی مشترک استفاده کرد ضمن اینکه فرودگاه پارس آباد و نیز  فرودگاه بین المللی اردبیل در مرکز استان و نیز بزرگراه های در حال ساخت به مرکز استان مزیت و قابلیت بسیار خوبی برای این امر خواهد بود.

بهنامجو  اضافه کرد: در هفته‌های آینده با سفر هیات رسمی از جمهوری اسلامی ایران به جمهوری آذربایجان موضوع ایجاد شهرک صنعتی مشترک  بررسی  شده و با حضور دو رئیس جمهوری موضوع  نهایی می‌شود.

بهنامجو همچنین به ساخت پایانه ریلی از محل تازه‌کند پارس‌آباد اشاره کرد و گفت: در نشست با وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان و رئیس راه آهن این کشور، در باره اجرای پایانه ریلی توافق شد و ما منتظر بازدید طرف آذری بودیم که بعد از بازدید تفاهم نامه و قرارداد اصلی  امضا  شود.

وی افزود: موافقت معاون رئیس‌جمهوری و وزارتخانه‌های مربوطه اخذ و راه آهن جمهوری اسلامی نیز به طور رسمی قرارداد طراحی را ابلاغ کرده و عملیات سایت بارانداز ریلی  نیز در منطقه شروع شده است .

نیاز صفر اف معاون وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان نیز در نشست با استاندار اردبیل گفت :هر نقطه از مناطق استان اردبیل برای ایجاد شهرک صنعتی مشترک دارای ویژگی‌های خاص خود است که باید بیشتر مورد  بررسی و توجه قرار گیرد.

وی عنوان کرد:شهرک صنعتی مشترک فصل جدیدی در روابط اقتصادی بین دو کشور دوست و همسایه است و جمهوری اسلامی ایران به سرعت به سمت توسعه در حال حرکت بوده  و قطعا این همکاری باعث قوی‌تر شدن روابط اقتصادی بین دو کشور خواهد شد.

صفر اف افزود: این همکاری‌ها نه تنها خواست مسئولان بلکه  مورد درخواست  مردم نیز است، ما شاهد روابط حسنه و دوست بین دو کشور بوده  و نمونه موفق کار اقتصادی مشترک در زمینه صنعت خودروسازی در منطقه نفت چاله جمهوری آذربایجان است.

استان اردبیل دارای 380 کیلومتر مرز مشترک با جمهوری آذربایجان است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۵۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: