Web Analytics Made Easy - Statcounter

نژادبهرام در خصوص توقف روند صدور مجوز ساخت مراکز تجاری خرد به شهرداری تهران تذکر داد و گفت: مجوز تغییر کاربری از مسکونی به تجاری و اداری در هشت منطقه تهران بی رویه صادر می شود.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «زهرا نژادبهرام» در صد و سی و هشتمین جلسه شورای شهر تهران در خصوص روند صدور بی رویه مجوز تغییر کاربری از مسکونی به تجاری و اداری در مناطق 22 گانه شهر تهران تذکر داد و گفت: در هشت منطقه کلان شهر تهران یعنی مناطق یک، دو، سه، شش، هفت، 10، 12 و 19 کاربری های مسکونی به تجاری و اداری تغییر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان نکرد: یکی از ابزارهای ویژه مدیریت شهری برای تحقق برنامه ریزی از سطح پایین و خرد، پیگیری دغدغه ها و انتقادات شهروندان از سامانه نظارت همگانی است که از آن طریق می توان به مطالبات و خواسته های شهروندان پاسخ داد.

 

وی افزود: پس از بررسی نظرات و گله مندی های شهروندان مناطق 22 گانه در 9 ماهه نخست سال 97 بیانگر آن است که تغییر کاربری مسکونی به تجاری و اداری در هشت منطقه کلان شهر تهران نخستین گلایه مندی شهروندان از اقدامات شهرداری های مناطق است.

 

نژادبهرام یادآور شد: طبق طرح تفصیلی مصوب 1391 شهرداری تهران می تواند در پهنه سکونت مجوز استقرار فعالیت های تجاری خرد و خدمات در مقیاس محله ای و ناحیه ای با عنوان خدمات پشتیبان سکونت صادر کند.

 

عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه دستورالعمل و ضابطه روشنی برای تثبیت خدمات محله ای نظیر تجاری و غیر انتفاعی تدوین نشده، تصریح کرد: این خلأ باعث صدور مجوزهای بی ضابطه و خلاف قانون شهرداری های مناطق به تغییر کاربری از مسکونی به تجاری و اداری شده است.

 

وی تصریح کرد: تبعات ناشی از این ردیف به عنوان منبع درآمد و فقدان چهارچوب شفاف و مشخص باعث شده است تا طی سال های 94 تا 97 حدود 15 هزار میلیارد تومان از منابع درآمدی شهرداری تهران از ردیف کاربری مسکونی به تجاری و اداری محقق شود.

 

وی با اشاره به تبعات تغییر کاربری مسکونی به تجاری و اداری گفت: اشباع سقف واحدهای تجاری خرد مقیاس در محدوده های مسکونی اغلب مناطق 22 گانه و تغییر هدف مدیران شهرداری از تامین خدمات به سمت درآمدزایی و تجاری سازی باعث شده است که برای جلب اعتماد شهروندان شهرداری برای توقف روند فعلی تهیه و تدوین دستورالعمل ارایه خدمات به پشتیبان سکونت در مقیاس محله ای و ناحیه ای متوقف کند.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: خدمات پشتیبان سکونت نظیر بهداشتی، آموزشی، درمانی، فرهنگی، تفریحی، گردشگری، ورزشی و پارکینگ های عمومی و فضای سبز باید متناسب با نیازهای ساکنان و استانداردهای سرانه خدماتی و وضعیت موجود مناطق 22 گانه در دستور کار قرار بگیرد.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۶۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: