Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تشییع پیکر حسین دهلوی از بزرگان عرصه موسیقی، صبح امروز با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان عرصه موسیقی و دیگر هنرمندان برگزار شد.

 از جمله افراد در این مراسم حمیدرضا نوربخش (مدیر خانه موسیقی)، شهرام صارمی (نوازنده و آهنگساز)،حسین علیزاده (موسیقیدان)، محمد سریر(آهنگساز و موسیقیدان)، محمد الهیاری (مدیر کل دفتر موسیقی)،محمد اسماعیلی (موسیقیدان)،کیوان ساکت (آهنگساز)،رضا بنفشه‌خواه (بازیگر)،عباس مشهدی‌زاده (مجسمه‌ساز)، کامبیز روشن‌روان (آهنگساز)،علی ثابت‌نیا (مدیراجرایی سی‌وپنجمین جشنواره موسیقی فجر)، علی مرادخانی (مدیرعامل موزه موسیقی)، پری ملکی (خواننده)، هوشنگ کامکار (موسیقیدان)، سیدمجتبی حسینی (معاون هنری وزیر ارشاد) بودند که در مقابل تالار وحدت برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم تشییع این استاد موسیقی، حسین علیزاده (موسیقیدان) که از شاگردان استاد دهلوی بوده است، بیان کرد: من تمام عمرم هیچ وقت کسی را ایرانی‌تر از استاد دهلوی ندیدم. او کسی بود که همه چیز به درستی به او سپرده شده بود. زمانی که عهده‌دار مدیریت هنرستان موسیقی شد، سرنوشت موسیقی ایرانی عوض شد. البته پیش از آن هیچ گاه موقعیت نبود که به آن صورت به موسیقی ایرانی پرداخته شود.

او ادامه داد: اکنون با درگذشت این استاد بزرگ موسیقی می‌توان مکانی را به اسم او نامید. حتی می‌توان نام تالار وحدت را که پیش از این رودکی بود و من نمی‌دانم به چه دلیل آن را به وحدت تغییر دادند، دهلوی گذاشت. منتهی این چیزها همیشه آرزو می‌ماند و افرادی که صاحب قدرت هستند درک این را ندارد که به این چیزها توجه کنند و من نیز از هیچ مدیری این درخواست را نمی‌کنم. زمانی که رهبری ارکستر صبا پس از استاد ابوالحسن صبا (آهنگساز و نوازنده) به استاد دهلوی سپرده شد نام آن نیز مانند تالار وحدت، رودکی بود. حال پس از آن سال‌ها پیکر استاد دهلوی در این تالار قرار دارد و چه بهتر است که نام آن را دهلوی بگذارند. البته در وضعیت حاضر همین که این محل را برای برگزاری مراسم در اختیار ما قرار داده‌اند، باید سپاس گذار باشیم.

علیزاده اظهار کرد که تا زمانی که مسئولان نتوانند فردی مانند را درک کنند، وضع همین خواهد بود. افراد زیادی هستند که او را درک می‌کنند ولی در جایگاه دولتی قرار ندارند.
این موسیقیدان تصریح کرد: او فرستاده‌ای بود که موسیقی ما را سامان ببخشد. او در زمان خود روشن فکری بود که می‌دانست با موسیقی چه کند؟ ما شاگردان او چقدر افتخار می‌کنیم که استاد ما بوده است. هیچ وقت چنین قداستی را در آدمی ندیده‌ام.

او عصاره‌ای از رنجی است که موسیقی در این سال‌ها در ایران کشیده است. او تنها مریض نشد، او از رنجی که موسیقی می‌کشید بیمار شد و هیچ گاه در هیچ جا حرفی نزد. همیشه به من می‌گفت:« حرف‌هایی که می‌زنی را چه کسی می‌خواهد درک کند؟» افتخاری بالاتر از این نیست که هر گاه اسم موسیقی بیاید اسم دهلوی در کنار آن هست. او رنج می‌کشید و خانواده او در کنارش رنجی مضاعف. او آنقدر بزرگ است که هر کس کنارش قرار می‌گیرد بزرگ و بزرگ‌تر می شود.

سر تعظیم فرود میاورم در برابر معلمی که شاید تا سال‌ها مانند او را نبینیم.
سید مجتبی حسینی مدیر امور هنری نیز ضمن عرض تسلیت به خانواده استاد دهلوی و جامعه هنری، گفت: او فردی بود که موسیقی را درست و ژرف می‌شناخت و استاد، معلم و هنرآموزی بود که به درستی سنت تعلیم و آموزش را می‌دانست. خود او در محضر استادی مانند ابوالحسن صبا تعلیم دیده بود. شاگردان ممتاز و بسیار او که امروز نامداران و سپهر آسمان موسیقی ایران هستند یک به یک گواه تعلیم درست او در موسیقی هستند. او ظرفیت‌های ناب موسیقی ایران را چنان می‌شناخت که توانست موسیقی ما را در قاب دیگری به مخاطبان موسیقی ایران در دنیا معرفی کند که نامش همیشه ماندگار خواهد بود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۷۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: