Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@21:50:50 GMT

ضدو نقیض های تولید خرما در سال جاری

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۵۵۵۳۴۳۹

ضدو نقیض های تولید خرما در سال جاری

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،ایران اولین تولیدکننده خرما و دومین صادرکننده این محصول در دنیا به شمار می رود؛ براین اساس سالانه 7 الی 7.5 میلیون تن خرما در جهان تولید می شود که حدود یک میلیون تن از آن در ایران تولید می شود.

حال به سراغ مسئولان امر می رویم تا از آخرین وضعیت تولید خرما در سال جاری با خبر شویم:

ابوالقاسم حسن پور مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی از افزایش 5 تا 7 درصدی تولید خرما در سال جاری خبر داد و گفت: امسال از 230 هزارهکتار سطح زیر کشت خرما براورد می شود که تولید به یک میلیون و 150 هزارتن افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به صادرات 170 هزارتن خرما در سال گذشته افزود: در شرایط کنونی انبارهای خوزستان خالی از خرما است که این امر بیانگر آن است که از محصول سال گذشته چیزی در انبارها باقی نمانده است.

به گفته حسن پور ایران بعد از مصر دومین صادرکننده خرما در دنیا به شمار می رود.

مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد با اشاره به اینکه نیازی به خرید تضمینی خرما نیست، بیان کرد: با توجه به افزایش تقاضا برای خرید خرما نیازی به خرید تضمینی نیست و تنها باید نظارت بر فروش صورت گیرد.

این مقام مسئول با اشاره به مقایسه سرانه مصرف خرما در دنیا تصریح کرد: در کشور ما سرانه مصرف خرما 7.5 کیلو گرم است که با این وجود در وضعیت مناسب قرار گرفته ایم.

ضرورت احیا و نوسازی نخلستان ها

علی اصغر موسوی دبیرانجمن خرما در گفتگو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزیگفت: میزان تولید خرما با کاهش 100 هزارتنی نسبت به سال گذشته به 900 هزارتن خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه تنها 500 الی 600 هزارتن خرمای تولیدی در داخل مورد نیاز است،افزود: حدود 100 هزارتن از خرمای تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود و مابقی به خوراک دام و ضایعات تبدیل می شود.

موسوی با انتقاد از خرید تضمینی خرما بیان کرد: با توجه به آنکه هر کیلو خرما بسته به کیفیت مناطق مختلف 400 الی هزار تومان از کشاورزان خریداری می شود از این رو خرید تضمینی جز زیان چیز دیگری در برنخواهد داشت.

به گفته دبیر انجمن خرما احیا و نوسازی نخلستان ها از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که می تواند مشکل بازار فروش را رفع نماید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۳۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: