Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی فدراسیون کشتی خبر از مخالفت نداشتن اتحادیه جهانی با میزبانی ماهشهر از جام جهانی کشتی فرنگی می‌دهد که به نظر می‌رسد مسئولان فدراسیون از قبل میزبانی را به تهران سپرده بودند.

به گزارش ایسنا، اواخر اسفندماه ۹۷ بود که در حاشیه مجمع سالانه هیات کشتی خوزستان، حمید بنی‌تمیم سرپرست سابق فدراسیون حامل خبر خوش برای علاقه‌مندان به کشتی در خوزستان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در سفر به اهواز و دیدار با استاندار، تفاهم‌نامه برگزاری مسابقات جام جهانی کشتی فرنگی در ماهشهر را امضا کرد اما مدتی پیش و با روی کار آمدن فدراسیون جدید، همه چیز تغییر کرد و میزبانی ماهشهر از این رویداد مهم جهانی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

احتمال میزبان نشدن ماهشهر از جام جهانی کشتی در حاشیه مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی کشور، طی صحبت‌های علیرضا دبیر رییس فدراسیون مطرح شد. او عنوان کرد که اتحادیه جهانی ایمیلی به فدراسیون ارسال کرده و یکسری موانع را برای میزبانی در ماهشهر مطرح کرده است، البته او حاضر به گفتن موانع نشد زیرا معتقد بود این موانع به فدراسیون قبلی بر می‌گردد.

۲۰ مهرماه امسال نیز فرماندار ماهشهر با گله‌مندی از فدراسیون کشتی، گفت که بر اساس توافقی که قبلا انجام شد و ما نیز تعهدات مالی‌مان را در قبال فدراسیون در کمتر از یک ماه پیش انجام دادیم، مقرر شد مسابقات جام جهانی در ماهشهر برگزار شود و اکنون نیز مسئولیت میزبان نشدن ماهشهر از جام‌جهانی کشتی، بر عهده وزارت ورزش و فدراسیون است.

مسئولان ورزش خوزستان نیز بر این باور بودند که مشکلات مطرح شده از سوی فدراسیون کشتی چندان جدی نیست و در نهایت میزبانی به ماهشهر سپرده خواهد شد ولی در ادامه باتوجه به این که گرفتن میزبانی از خوزستان رنگ جدی‌تری به خود گرفت، واکنش مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان را در برداشت و او عنوان کرد که استاندار خوزستان در این زمینه نامه‌ای به وزیر ورزش ارسال کرده و در حال پیگیری موضوع است و اگر میزبانی جام جهانی کشتی فرنگی به ماهشهر سپرده نشود، خوزستان تا پایان سال ۹۹ هیچ تورنمنتی از کشتی را میزبانی نخواهد کرد.

نکته جالب این است در حالی آماده نبودن زیرساخت‌های لازم متناسب با نظر اتحادیه جهانی کشتی و نبود پرواز مستقیم برای تیم‌های خارجی جهت حضور در ماهشهر از دلایل گرفتن میزبانی از ماهشهر عنوان شده که نماینده اتحادیه جهانی در سفر به خوزستان و شهرستان ماهشهر، زیرساخت‌های موجود را تایید و حتی این شهرستان سال گذشته رقابت‌های بین‌المللی جام تختی را نیز میزبانی کرده بود.

اما به نظر می‌رسد باوجود تلاش مسئولان خوزستانی برای گرفتن حق خود، کار از کار گذشته بود و زمانی که علیرضا دبیر احتمال گرفتن میزبانی از ماهشهر را مطرح می‌کرد، تهران به عنوان میزبان جام جهانی کشتی فرنگی به اتحادیه جهانی معرفی شده بود.

حتی حمید بنی‌تمیم، سرپرست وقت فدراسیون کشتی نیز در مصاحبه‌ ۲۹ مهرماه با ایسنا عنوان کرد که "سوال اصلی من از مسئولان فدراسیون این بود که چرا شما که شهریورماه آمدید، میزبانی جام جهانی در تهران را تایید کردید یک ماه بعد رفته‌اید و یک میلیارد تومان از خوزستان پول گرفته‌اید؟ چرا الان هم این پول را بر نمی‌گردانید؟ شما که می‌گویید شش هفت بانک را برای اسپانسری هماهنگ کرده‌اید، چرا از خوزستان محروم تحت عنوان اینکه مسابقه برای شما است، برای تهران پول گرفته‌اید؟"

صحبت‌های بنی‌تمیم قابل تامل است و سوال مهم این است چرا فدراسیون به تعهد خود نسبت به خوزستان پایبند نبود؟ آیا فدراسیون قصد دیگری داشته و این مبلغ صرف امور دیگری شده است؟ موضوعی که اگر صحت آن تایید شود، چیزی جز فریب خوزستان که مشتاقانه در انتظار این میزبانی بوده است، نیست. اقدامی که از نظر اخلاقی نیز برای این فدراسیون که نام یک رشته پهلوانی را به یدک می‌کشد، شایسته نیست.

البته فدراسیون فعلی نیز مستنداتی ارائه داد و معتقد است که رسول خادم رییس فدراسیون وقت در سال ۹۷ تهران را به عنوان میزبان معرفی کرده بود. تناقض در این ماجرا این قدر زیاد است که مشخص نیست چه کسی باید حق خوزستان را بدهد.

دو روز پیش نیز با اعلام سخنگوی فدراسیون، میزبانی جام جهانی کشتی فرنگی به تهران سپرده شد تا دست خوزستان و ماهشهری‌ها از میزبانی کوتاه بماند. به نظر می‌رسد، وقتی خوزستان به تعهدات مالی خود در قبال گرفتن این میزبانی عمل کرده بود، فدراسیون نیز باید به تعهدات اخلاقی پایبند می‌بود تا خوزستان برای بار دیگر از یک رویداد مهم جهانی میزبانی کند.

به نظر می‌رسد فدراسیون نیز تمایل چندانی برای میزبانی خوزستان نداشته است چرا که در غیر این صورت آن‌ها می‌توانستند طی مکاتبات و دیدارهای حضوری که با مسئولان اتحادیه جهانی داشتند، موضوع را پیگیری کنند و توضیح دهند که خوزستان باتوجه به پرداخت هزینه برگزاری رقابت‌های جهانی، می‌تواند میزبان باشد.

ایران به عنوان یکی از قدرت‌های برتر جهان می‌توانست با دیپلماسی موضوع را حل کند و سوال این است که در این شرایط چرا خوزستان باید تاوان سوء مدیریت مسئولان فدراسیون کشتی را بدهد؟

اما حالا که دست خوزستانی‌ها از این میزبانی کوتاه مانده است، خوزستان منتظر بازگشت یک میلیارد تومان به استان و احقاق حق این استان است تا حداقل بتواند برای میزبانی در رشته‌های دیگر سرمایه‌گذاری کند، هر چند عدم پایبندی فدراسیون‌ها به تعهدات خود، دلسردی استان‌ها را برای گرفتن میزبانی‌ها در بر دارد و باعث می‌شود که استانی مانند خوزستان که تاکنون رویدادهای مهم بسیاری را میزبانی کرده و کمک حال ورزش ایران بوده است، از این پس با تامل بیشتر پای میز مذاکره با فدراسیون‌ها بنشیند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۳۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: