Web Analytics Made Easy - Statcounter

تا ۱۰ سال پیش استخدام حسابدار برای شرکت‌های کوچک و متوسط چندان باب نبود، اما به مرور زمان با رواج این دانش و مشخص شدن اهمیت آن اقبال به سمت آن بیشتر از همیشه شد.

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، تا 10 سال پیش استخدام حسابدار برای شرکت های کوچک و متوسط چندان باب نبود، اما به مرور زمان با رواج این دانش و مشخص شدن اهمیت آن اقبال به سمت آن بیشتر از همیشه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مرور وضعیت به جایی رسید که امروزه حتی شرکت ها و فروشگاه های کوچک هم از مزایای وجود یک حسابدار در مجموعه خود بهره می برند.

اما مزیت های استخدام یک حسابدار شامل چه مواردی است؟ اهمیت کار حسابدار چیست و چه چیزی باعث می شود که هر کسب و کار کوچک و متوسطی هم به فکر استفاده از نرم افزارهای حسابداری و خدمات حسابداری باشد؟

امروزه حتی فروشگاه ها و شرکت های کوچک هم با خرید یک نرم افزار فروشگاهی یا نرم افزار حسابداری شرکتی و استخدام یک حسابدار پاره وقت از مزیت های حسابداری در کسب و کار خود بهره می برند.

مزایای استخدام یک حسابدار چیست؟

اول از همه اینکه با استخدام یک حسابدار پاره وقت در هزینه های واحد اقتصادی صرفه جویی بسیار زیادی می شود. هزینه های عملیاتی و هزینه های مرتبط با حقوق و دستمزد به خوبی مدیریت می شوند.

1 - صرفه جویی در زمان

صرفه جویی در زمان از دیگر مزیت های استخدام یک حسابدار محسوب می شود. زمان در یک کسب و کار به نوعی سرمایه و پول است.

مهمترین مزیت استخدام یک حسابدار این است که نیازی به تمرکز بر مسائل مالی نخواهید داشت و می توانید بر روی مدیریت بهتر و رشد و توسعه کسب و کار خود تمرکز بیشتری داشته باشید

این در حالی است که اگر در زمینه خدمات حسابداری هزینه نکنید و قصد داشته باشید خودتان این کار را انجام دهید باید زمان بسیار بیشتری نسبت به یک حسابدار صرف این کار کنید و عملا زمانی برای شما باقی نمی ماند.

2 – مدیریت اطلاعات

با استفاده از خدمات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری در مجموعه خود می توانید به حجم زیادی از اطلاعات مفید در رابطه با کسب و کار خود دست پیدا کنید. علاوه بر اطلاعات مالی که به صورت ماهیانه از واحد اقتصادی خود به دست می آورید می توانید از قوانینی همچون قانون معافیت های مالیاتی مطلع شوید. اطلاع از قوانین می تواند هزینه های مالیاتی شما را تا حد زیادی کاهش دهد، بنابراین باعث صرفه اقتصادی در مجموعه شما خواهد شد.

3 – مشاوری معتمد و همراهی خوب برای رشد کسب و کار

یک حسابدار می توند نیروی کمکی بسیار خوبی جهت رشد کسب و کارتان باشد. یک حسابدار با ارائه اطلاعات بی طرفانه و مفید می تواند در تصمیم گیری صحیح به شما کمک کند. از طرفی یک حسابدار خبره می تواند مشاور خوبی برای شما در امور مالی و حسابداری باشد.

حالا که از اهمیت نقش حسابدار در یک واحد اقتصادی مطلع شدید و دید خوبی نسبت به این قضیه پیدا کرده اید اجازه دهید به سراغ مهمترین اموراتی که یک حسابدار باید آن ها را پیگیری کند برویم.

مهمترین کارهای یک حسابدار در طول ماه

احتمالا می دانید که حسابداری برخلاف حسابرسی کاری مداوم و پیوسته است که در تمام طول سال انجام می شود. یک حسابدار وظایف مختلف و متنوعی دارد که این وظایف با توجه به اینکه حسابدار در یک شرکت یا فروشگاه کوچک یا واحدهای اقتصادی بزرگ مشغول فعالیت باشد کمی متفاوت است، اما مهمترین کارهای یک حسابدار در طول ماه شامل این موارد است.

تعیین مالیات حقوق

بر اساس قانون همه افرادی که مشغول کار هستند و بابت کار انجام شده حقوق دریافت می کنند و از خدمات بیمه تامین اجتماعی بهره می برند باید بخشی از حقوق خود را به وزارت دارایی بدهند. نکته مهم اینجاست که مالیات حقوق در هر سال از سال های دیگر متفاوت است و باید بر اساس قوانین سال جاری و بخش نامه هایی که به بنگاه ها ارسال می شود پرداخت گردد.

یکی از مهمترین وظیفه حسابدار در یک واحد اقتصادی این است که بر اساس قانون، مالیات مربوط به کارکنان خود را محاسبه کند و آن را به حساب تعیین شده توسط وزارت اقتصاد و دارایی واریز کند. ماده قانونی مالیات های مستقیم به این ترتیب است:

"درآمدی که شخص حقیقی در خدمت شخص حقیقی یا حقوقی دیگر در قبال تسلیم نیروی کار خود بابت اشتغال در ایران بر حسب مدت یا کار انجام شده به طور نقدی یا غیر نقدی تحصیل می کند مشمول مالیات بر درآمد حقوق است"

ارسال لیست بیمه

ارسال لیست بیمه یکی دیگر از وظایف اصلی حسابدار است که باید به صورت ماهانه انجام شود.

همانطور که می دانید یکی از اقداماتی که بعد از راه اندازی کسب و کار انجام می شود بیمه کردن کارکنان است. طبق قوانین همه واحدهای اقتصادی و کارفرماها، حدود 15 روز بعد از راه اندازی کسب و کار خود موظف به انجام امور مربوط به بیمه کارکنان هستند.

حسابدار یک واحد اقتصادی باید به صورت ماهیانه نسبت به ارسال لیست بیمه اقدام کند و فیش حق بیمه را دریافت کند. حسابداران واحدهای اقتصادی می توانند به صورت حضوری یا از طریق اینترنت نسبت به ارسال لیست بیمه اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: