Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-رييس سازمان نظام مهندسي ساختمان استان آذربايجان شرقي از برنامه ريزي جهت برگزاري کنفرانس ملي ساخت و ساز در مناطق لرزه خيز در تاريخ هاي 20 و 21 مردادماه سال جاري به ياد جانباختگان زلزله ارسباران در تالار وحدت دانشگاه تبريز خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما در تبريز، علي طوماري با اشاره به زلزله 21 مردادماه سال 91 ارسباران گفت دو زلزله دلخراش با شدت شش و 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 درجه در مقياس امواج دروني زمين (ريشتر) مناطق وسيعي از شمال آذربايجان شرقي شامل شهرستان هاي اهر، ورزقان، هريس و بخش هايي از تبريز را لرزاند و منجر به وارد آمدن آسيب ها و خسارات فراوان و جان باختن تعدادي از هموطنان عزيزمان گرديد که بازخواني اين حوادث ضرورت توجه به ساخت و ساز مقاوم در مناطق لرزه خيز گوشزد مي نمايد.
رييس شوراي سياستگذاري کنفرانس افزود، در راستاي کاهش آسيب پذيري ساختمانها در برابر زلزله ، سازمان نظام مهندسي ساختمان استان آذربايجان شرقي با همکاري وزارت راه و شهرسازي ، دانشگاهها و نهادهاي علمي و اجرايي استان و کشور، با رويکردي نو و کاربردي و در جهت آشنايي کارشناسان و متخصصين منطقه اي و کشوري با آخرين فناوري هاي رايج در عرصه مقاوم سازي و بهسازي لرزه اي، تصميم به برگزاري اولين کنفرانس ملي ساخت و ساز در مناطق لرزه خيز (يادبود زلزله ارسباران) ، گرفته است.
محمدعلي لطف اللهي يقين ، استاد تمام دانشگاه تبريز و دبير کنفرانس ملي ساخت و ساز در مناطق لرزه خيز نيز اهداف برگزاري اين کنفرانس را پيش بيني، برنامه ريزي وپيشگيري از خطرات ناشي از وقوع زلزله و بحران هاي مرتبط، ، استفاده از پتانسيل ها و تکنولوژي هاي مهندسي در راستاي ارتقا سطح ايمني و آمادگي در ساختمانها و شريانهاي حياتي در مواجهه با زلزله و به اشتراک گذاري رهيافت هاي علمي و تحقيقاتي در راستاي معرفي پتانسيل هاي موجود و کسب تکنولوژي هاي و دانش روز امر مقاوم سازي و بهسازي لرزه اي اعلام کرد.
لطف اللهي يقين با اشاره به محورهاي اصلي کنفرانس که شامل موضوعات خطر پذيري و تحليل خطر زلزله ، لرزه خيزي و تکتونيک ، ژئوتکنيک لرزه اي ، زلزله شناسي با محوريت گسل هاي منطقه آذربايجان ، مديريت بحران، HSE، پدافند غيرعامل و مديريت زيرساخت‌هاي شهري در مقابل زلزله ، ارزيابي آسيب پذيري، مقاوم سازي و بهسازي سازه ها ، مصالح نوين، فناوري هاي جديد و صنعتي سازي سازه هاي مقاوم لرزه اي ، طراحي لرزه اي سازه ها به روش عملکردي ، تجارب و آموزه هاي علمي و اجتماعي از زلزله دوگانه اهر – ورزقان مي باشد افزود پژوهشگران تا 31 خردادماه 96 فرصت خواهند داشت تا مقالات و پژوهش هاي خود را از طريق وبسايت رسمي کنفرانس به آدرس conf.azarnezam.ir به دبيرخانه ارسال نمايند.
شايان ذکر است بر اساس پيش بيني هاي صورت گرفته برنامه هاي اين کنفرانس شامل برگزاري مراسم افتتاحيه و اختتاميه ، انجام سخنراني هاي کليدي ، برگزاري نشستهاي فني و کارگاه هاي تخصصي ، ارائه مقالات شفاهي و پوستري ، برگزاري نمايشگاه تخصصي و همچنين انجام بازديدهاي فني از پروژهاي شاخص استان و بازديد از گسل شمالي تبريز ، خواهد بود .



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: