Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@04:46:53 GMT

ضرورت ایجاد رسم‌الخط مخصوص کتابت ادبیات بومی

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۵۷۶۸۲۶۹

‌عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان بر ضرورت ایجاد رسم‌الخط مخصوص کتابت ادبیات بومی تاکید کرد.

یسهم الدین خزایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنای، با اشاره به اینکه ادبیات بومی به تولیداتی گفته می‌شود که توسط یک قومیت تولید و ایجاد شده است، اظهار کرد: ادبیات بومی و رسمی کشور در تعامل با یکدیگر هستند.

وی با تأکید بر اهمیت حفظ ادبیات بومی سطح کشور، اضافه کرد: هرکدام از اصطلاحات هر کدام از ادبیات‌های بومی کشور بیانگر فرهنگ، تاریخ، ادبیات، آداب و رسوم و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. آن مناطق است.

خزایی ادامه داد: اهمیت ادبیات بومی انکارناپذیر است و تکمیل کننده ادبیات فارسی و رسمی کشور است.

این دکترای تاریخ باستان با اشاره به چالش‌های پیش روی ترویج و حفظ ادبیات بومی خاطرنشان کرد: متأسفانه ادبیات بومی آموزش داده نمی‌شوند و این ضرورت احساس می‌شود که حداقل در مناطقی که ادبیات بومی وجود دارد، آموزش داده شوند.

این مدرس دانشگاه یادآور شد: نبود امکانات سخت‌افزاری در حوزه فونت از دیگر مشکلات حوزه ترویج ادبیات بومی است، امروزه برای کتابت ادبیات بومی فونت و الفبای خاصی وجود ندارد و این مسأله به یک مشکل تبدیل شده است.

خزایی با اشاره به راه‌های تقویت ادبیات بومی افزود: تدریس این ادبیات در مراکز دانشگاهی و راه‌اندازی مراکز ادبیات بومی به منظور گردآوری و کتابت این ادبیات ازجمله راهکارهای استان در این خصوص است.ی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۸۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: