Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیام اکبری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اینک سطح تجهیزات بیمارستان تأمین اجتماعی شهدای گمنام یاسوج در حد یک بیمارستان منطقه‌ای همانند بیمارستان شهید بهشتی شیراز است.

وی افزود: به گونه‌ای که تمامی تجهیزاتی که یک بیمارستان تشخیصی و درمانی نیاز دارد، به طور کامل در این بیمارستان تهیه و خریداری شده است که ازجمله این تجهیزات می‌توان به کولونوسکپی، آندوسکوپی، تجهیزات مورد نیاز اتاق عمل و دیگر موارد مورد نیاز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبری بیان کرد: سال‌های گذشته در خصوص کمبود تخت ویژه برای بیمه شدگان مشکل اساسی وجود داشت و سبب می‌شد که افراد برای تکمیل درمان خود به خارج از استان سفر کنند.

وی عنوان کرد: امسال بخش icu با ۵ تخت، ccu با ۶ تخت و nicu با پنج تخت و نوزادان با ۶ تخت در بیمارستان شهدای گمنام یاسوج فعال شدند و هم اینک این بیمارستان از لحاظ دارا بودن تخت‌های ویژه بیمارستانی در شرایط مطلوبی قرار گرفته است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ضریب اشغال تخت در این بیمارستان ۸۸ درصد است و نسبت به سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است و ارائه خدمات در این بیمارستان به گونه‌ای است که نیازی به اعزام بیمار به خارج از استان وجود ندارد.

وی ابراز داشت: در بیشتر مواقع نیز افرادی برای درمان از استان‌های همجوار ازجمله خوزستان و بوشهر به این استان مراجعه می‌کنند.

اکبری گفت: بر اساس آخرین اعتبار بخشی از طرف وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی، این بیمارستان از سطح بندی درجه ۲ با اخطار به درجه یک ارتقا یافته و ظرفیت بیمارستان از ۳۲ تخت در سال ۹۴ به ۶۴ تخت رسیده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سال‌های اخیر فعالیت‌های زیست محیطی در بیمارستان تشدید شده است و در این راستا امحا زباله و دفن بهداشتی زباله‌های عفونی و سیستم تصفیه خانه فاضلاب در این بیمارستان مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: امسال نخستین و تنها تصفیه خانه صنعتی فاضلاب بیمارستان شهدای گمنام تأمین اجتماعی یاسوج با ظرفیت ۴۰ مترمکعب، با اعتباری افزون بر ۵ میلیارد ریال افتتاح شد.

اکبری تصریح کرد: این تصفیه خانه قادر است در ساعت، ۱۰ متر مکعب فاضلاب ورودی را تصفبه کند و از ۳۰ متر مکعب آب، ۲۵ متر مکعب آن را بازیافت می‌کند که از این آب در آبیاری فضای سبز استفاده می‌شود.

وی ابراز داشت: سال ۹۷ برای نخستین بار در بین مراکز درمانی و غیر درمانی لوح و تندیس مرکز خدماتی سبز در استان به دلیل منطبق بودن سیستم‌های بهداشتی و درمانی با محیط زیست و نبود آلودگی به بیمارستان شهدای گمنام یاسوج اهدا شد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد افزود: درمان پیشانی سازمان تأمین اجتماعی است و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌ای کشور، با ۲ رویکرد اقتصادی و اجتماعی در حال خدمت رسانی به مردم است.

وی ابراز داشت: حوزه درمان جزو رویکرد اجتماعی محسوب می‌شود و به لحاظ آن وظیفه اجتماعی که داراست در تمام دنیا درمان بخشی از امنیت اجتماعی افراد محسوب می‌شود.

این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌ای کشور، دومین سازمان تولید کننده درمان و بزرگترین خریدار خدمات درمان در سطح کشور است.

بر اساس سطح بندی خدمات درمانی که مصوبه شورای عالی تأمین اجتماعی است در مراکز استان‌ها در حداقل شرایط یک بیمارستان ناحیه‌ای با هشت بخش و مشتمل بر ۹۸ تخت باید وجود داشته باشد.

بر همین اساس برای جمعیت بیمه‌ای بالای ۸۰ هزار نفر یک بیمارستان ۳۲ تختخوابی، با ۲۰ هزار بیمه شده باید درمانگاه سطح یک، ۴۰ هزار جمعیت بیمه شده درمانگاه تخصصی، و جمعیت بیمه شده بالای ۶۰ هزار نفر یک پلی کلنیک تخصصی ایجاد شود.

سازمان تأمین اجتماعی بر اساس این سطح بندی آغاز به ساخت یک بیمارستان ناحیه‌ای در یاسوج کرد و در سال ۷۴ که به مرحله بهره برداری رسید به دلیل برخی مشکلات بیمارستان ۹۸ تختخوابی امام سجاد که برای بیمه شدگان تأمین اجتماعی ساخته شده بود واگذار شد و این یک آسیب بزرگ به بیمه شدگان تأمین اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد بود.

پس از پیگیری مدیران در سال‌های متمادی، در سال ۸۴ عملیات اجرایی آغاز شد و سال ۹۰ آماده بهره برداری شد اما در زمان بهره برداری ده کلینیک از نظام سطح بندی خارج شده بود، بنابراین به عنوان بیمارستان ۳۲ تختخوابی افتتاح شد.

بیمارستان ۳۲ تختخوابی یاسوج در سال ۹۴ بر اساس اعتبار بخشی درمان به بیمارستان درجه ۲ با اخطار رسید.

در سال ۹۵ این بیمارستان تنها دارای بخش‌های اطفال، داخلی، جراحی عمومی و زنان و زایشگاه و اورژانس با پنج تخت بود که در سه سال اخیر کار توسعه (خرید و نصب تجهیزات پزشکی و همچنین ارتقای هتلینگ و بهسازی) این بیمارستان در دستور کار جدی قرار گرفت.

همزمان بخش‌های تخصصی که نیاز ویژه ای برای مردم بودند جراحی، اوروئولوژی، مغز و اعصاب، چشم و گوش وحلق و بینی این بخش‌ها در بیمارستان فعال شدند.

۹۸۶۸/‏

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: