Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، منصور قمشه ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: هدف از سفر به زنجان بحث سیل اخیری که در برخی از روستاهای استان آمده و به منظور پیگیری این موضوع بوده است.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی کمیته امداد در کنار کمک‌های معیشتی به خانواده‌ها توانمندسازی و اشتغالزایی آنها است، افزود: ورود به مشکلات قضایی و حقوقی خانواده‌های زیرپوشش در چند سال گذشته مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی گفت: پیش از این صرفا به موضوعات معیشتی، اشتغال و ... رسیدگی می‌شد، اما با توجه به اینکه بیش از 3 میلیون نفر در کل و یک میلیون و 50 هزار زن سرپرست خانوار زیرپوش کمیته امداد هستند، از همین رو مباحث حقوقی با جدیت بیشتری پیگیری می‌شود.

قمشه با اشاره به برخی از مشکلات حقوقی زنان سرپرست خانوار گفت: این خانواده‎‌ها به علت فوت همسر و همچنین طلاق زیرپوشش قرار دارند که بحث حضانت و مهریه دارند.

وی افزود: برخی نیز مشکلاتی از قبیل ارث و میراث را دارند، از همین رو یکی از اهداف تعریف شده توانمندسازی حقوقی خانواده‌های زیرپوشش و زدودن فقر حقوقی از چهره خانواده‌های زیرپوشش بوده است که تلاش می‌کنیم با همکاری حوزه قضایی در کشور این امر پیگیری شود.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی با اشاره به اینکه ادارات کل دادگستری استان‌ها نیز همکاری، وکلای نیکوکار و کانون وکلا نیز همکاری خوبی در این زمینه دارند، گفت: از آنجا که کار کمیته امداد امام خمینی استفاده از ظرفیت‌ مردم در امور خیر است، به همین منظور از حضور وکلای نیکوکار نیز استفاده می‌شود که تعداد آنها 3 هزار و 700 نفر است.

قمشه با اشاره به اینکه 80 تفاهم‌نامه حقوقی در کشور نیز با حوزه حقوقی و قضایی کمیته امداد امام خمینی بسته شده است، افزود: سال گذشته نیز 75 هزار اقدام و پیگیری حقوقی توسط کمیته امداد امام خمینی پیگیری شد که از این تعداد 19 هزار پرونده حقوقی بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز 140 شعبه ویژه حل اختلاف برای خانواده‌های مددجوی کمیته امداد امام خمینی فعال است، تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات نیز ایجاد میز خدمت حقوقی در کمیته‌های امداد امام خمینی بوده است.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی با بیان اینکه در حال حاضر 300 میز خدمت حقوقی در کشور دایر است، اضافه کرد: مددجویان می‌توانند با مشارکت وکلای نیکوکار و با مشارکت مرکز وکلای دادگستری و حقوق‌دانان مشکلات خود را مطرح و با راهنمایی این افراد کارشان انجام شود.

قمشه با اشاره به اینکه یکی از کارهای موثری که در این تفاهم‌نامه انجام شده است، بین رئیس کمیته امداد امام خمینی و رئیس کانون وکلای مرکز بوده است، گفت: این امر نیز یک تسهیل در کمیته امداد امام خمینی خواهد داشت و یک تفاهم‌نامه نیز با دادگستری است که ظرفیت خوبی را ایجاد کرده است.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه با کانون سردفتران بیان کرد: بر این اساس مددجویان از بخشی از تسهیلات که از 50 درصد از هزینه‌های کانون سردفتران معاف می‌شوند.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی دیگر اقدم موثر انجام شده توسط کمیته امداد را پیگیری امور مربوط به وام مددجویان اعلام کرد و گفت: بعضا مشاهده می‌شد که در نتیجه عدم وصول وام، مستمری آنها توقیف می‌شد که ما پیگیر آن بوده و آن را لغو کردیم و یکی دیگر معافیت خانواده‌ها در محاکم قضایی بوده است.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۸۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: