Web Analytics Made Easy - Statcounter

حالا حق‌الناس یک خط قرمز برای تمام افراد و گروه‌ها شناخته می‌شود و نه چپ و نه راست و نه هیچ گروه دیگری که قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری را دارند، به سمت چنین مسیری حرکت نمی‌کنند. در این میان فرقی بین آرای مردم بالای شهر و پایین شهر نیست و همه به یک میزان محترم است. سرویس سیاسی جهان نيوز:با بررسی روزنامه های امروز اصولگرایان به مطالب و گزارش های جالبی برخورد می کنیم که به بخش های از آن به شرح ذیل می توان اشاره کرد:

*بی سوادی شبکه « من و تو» / ایرانیان از تبت به ایران آمدند!

روزنامه کیهان در ستون اخبار ادبی و هنری خود نوشت:
شبکه بهایی – صهیونیستی «من و تو» که از لندن برنامه پخش می‌کند، مدعی شد که ایرانیان از غرب چین و از تبت به ایران مهاجرت کرده‌اند!

این شبکه که دارای قرارداد همکاری با شبکه ده رژیم صهیونیستی است، در یکی از برنامه‌های مبتذل و از زبان یکی از کارمندان خود، مدعی شد مردم ایران از تبت به ایران آمده‌اند!

من و تو به دلیل عمق سطحی بودن و بی‌سوادی مجریان و کارشناسان اش ،انتقاد برخی تلویزیون‌های سطحی معاند را هم برانگیخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از عوامل این تلویزیون، عضو رسمی انجمن همجنس‌بازان لندن هستند.همچنین من و تو، در نوروز، در قالب برنامه‌ای سخیف و غیرحرفه‌ای به مدافعان حرم و خانواده شهدا اهانت کرد تا ماهیت و ماموریت خود را به شیوه‌ای دیگر و روشن‌تر، عیان سازد.

ماه گذشته، حسن اعتماد سردبیر سابق اتاق خبر من و تو و پدر یکی از تهیه‌کنندگان این شبکه، در گفت‌وگویی اینترنتی به صراحت اعتراف کرد که من و تو از پنتاگون، پول دریافت می‌کند!

*دولت پیر، دگرباره جوان شد

روزنامه صبح نو طی گزارشی به سفرهای تبلیعاتی دولت پرداخته است. در این گزارش آمده است:
4 سال از انتخاب آقای روحانی به عنوان رییس جمهور می‌گذرد و او سودای مستاجرنشینی در پاستور را برای مدتی دیگر در سر دارد و می‌خواهد باز هم وارد عرصه انتخابات شده و بخت خود را بیازماید. به همین دلیل این روزهای منتهی به انتخابات، مقارن شده با سفرهای استانی پی در پی و افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های مختلف توسط آقای رییس جمهور!

آقای رییس جمهور این روزها پرکار شده‌اند، هم سفرهای استانی می‌روند و هم سفر کاری به روسیه! دستورهای جنجالی به نفع مردم و مستضعفان می‌دهند ؛ چون حذف قبض برق بهمن ماه مردم خوزستان! فقط ای کاش این مدل کار به جای دو ماه مانده به انتخابات، چهار سال مانده به آن شروع می‌شد!

24 اسفندماه سال 95 بود که شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان آقای روحانی را یگانه کاندیدای خود برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرد و بعد از آن دولت رسماً فعالیت‌های انتخاباتی خود را از سفرهای استانی و افتتاح دقیقه نودی پروژه‌های نوروزی آغاز کرد. موضوعی که صدای اصلاح طلبان را هم در آورد و سبب خط و نشان کشیدن‌هایی برای رییس دولت یازدهم شد.

شعار انتخاباتی روحانی
پیام نوروزی رییس جمهور را می‌توان اولین شعارهای تبلیغاتی او دانست. روحانی در پیام نوروزی خود به مردم اقدامات موفق دولت در اقتصاد مقاومتی و برجام را برشمرد و گفت: « سال 1395، هم سال اجرای سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» بود و هم اجرایی شدن توافق هسته‌ای؛ و این دو در کنار هم توانستند برای ما نقش‌آفرینی مثبتی داشته باشند.

آنچه در سال گذشته در مهار تورم، در رشد اقتصادی و اشتغال به دست آوردیم، در 25 سال گذشته بی‌نظیر بود. ما باید کاهش تورم و همچنین رشد اقتصادی را ادامه دهیم. ما توانستیم در سه سال گذشته در دولت یازدهم، همواره مقدار افزایش حقوق و دستمزد برای کارکنان و کارگران را بیشتر از تورم قرار دهیم که به این معناست که مردم در آرامش و رفاه بیشتری می‌توانند قرار داشته باشند.»

ناگفته نماند که دولت یازدهم نه تنها نتوانست بیکاری را از بین ببرد و تولید ملی را پاس بدارد، بلکه بسیاری از کارخانه‌های ایرانی به علت واردات بی‌رویه کالاهای لوکس به حمایت برخی دولتمردان تعطیل شدند و مردم نه تنها در رفاه بیشتری قرار نگرفتند که جیب آن‌ها خالی‌تر از قبل شده است.

دکتر حجت الله عبدالملکی کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با روزنامه صبح نو با تاکید بر اینکه به رغم تاکیدات ویژه رهبری ، دولت یازدهم در سال گذشته 4 نوع اقدام ضد اقتصاد مقاومتی انجام داد، اظهار داشت: «تحریف اقتصاد مقاومتی، اقدامات ضد تولید ملی، اقداماتی که منجر به شکنندگی اقتصاد کشور شد و تخریب فرهنگ اقتصادی، کارنامه دولت در سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل بود.»

وی تصریح کرد: «رویکرد غیر جهادی، کهولت سن، مصرف کالاهای خارجی و تفاخر به استفاده از آن، فرهنگ اقتصاد مقاومتی را خراب کرده است. فرهنگ «ما نمی‌توانیم» در حوزه سرمایه گذاری، مالی و بانکی و غیره که توسط دولت یازدهم القا شد عامل تخریب فرهنگ اقتصادی و نا امیدی جوانان و وابستگی اقتصادی است.»

جوانی دگرباره دولت پیر!
کلیددار پاستور اما فقط به شعارهای انتخاباتی در آغاز سال 96 بسنده نکرد و در تعطیلات نوروز به 4 سفر مهم کاری رفت؛ حال دو ماه مانده به انتخابات تلاش و پرکاری جای رخوت و تنبلی را در دولت گرفته است.

یکی از این سفرها، سفر به مسکو و دیدار با پوتین رییس جمهور روسیه بود اما نکته عجیب این سفر مانور آقای آشنا معاون فرهنگی روحانی بر روابط حسنه دولت یازدهم و روسیه است؛ گویا فراموش کرده‌اند که پیش از این سنگ آمریکا را به سینه می‌زدند و دنبال روابط با آمریکا بوده‌اند.

افتتاح پروژه‌ها و طرح‌هایی در سفرهای استانی که حتی نیاز به حضور رئیس جمهور نداشت آنقدر غیر طبیعی جلوه می‌کرد که حتی آقای عبدالله رمضان‌زاده یکی از سیاستمداران فعال اصلاح طلب با انتشار عکسی از افتتاح پروژه سفرهای استانی توسط روحانی در صفحه اجتماعی خود در توصیه‌ای به روحانی نوشت:« آقای رییس جمهور افتتاح پروژه‌ها توسط شخص جنابعالی در دو ماه پیش رو تأثیر مثبتی بر افکار عمومی نخواهد داشت، این امر را به دیگران بسپارید.»

قبض برگ رایگان انتخاباتی
یک دستور تبلیغاتی هم باید بر این سفرهای تبلیغی اضافه کرد. روحانی دستور داد که قبض برق مردم اهواز در بهمن ماه 95 بخشیده شود و دولت هزینه آن‌را بپردازد؛ دستوری که واکنش‌های زیادی رادر پی داشت. البته این وظیفه دولت است چراکه خوزستان در بهمن ماه 95 در قطعی برق سراسری به سر می‌برد و شب‌های تاریکش بیش از روزهای روشن بود؛ اما یادآوری جمله‌ای از آقای اکبر ترکان مشاور رییس جمهور در سال 93 انتخاباتی بودن این دستور را بیشتر نمایان می‌سازد. ترکان گفته بود: «مردم بومی خرمشهر و آبادان بروند باغداری وکارگری سرمایه‌دارها را کنند، مگر چه می‌شود؟»

کافی است کمی در اینترنت جستجو کنیم تا ببینیم آقای رییس جمهور پیش از این و در این چهار سال به کدام مناطق محروم سفر کرده است؟ سفرهای استانی روحانی و وزرایش تنها به مراکز استان‌ها محدود می‌شود و مناطق محروم حتی از حضور تبلیغاتی روحانی و وزرایش محروم‌اند البته نباید از رییس جمهور به این دلیل گلایه‌ای داشت چراکه اساساً یکی از انتقادها به دولت، کم کاری و کم تحرکی بخصوص از سوی رئیس جمهور بود به‌گونه ای که حتی وقتی برای دیدار به وزرا نمی‌داد، چه برسد به اینکه به مناطق محروم سفر کند.

اگر دولت، در طول این چهار سال، مانند این دو سه ماه پر انرژی و پرتلاش فعالیت می‌کرد، امروز نه تنها تمامی بندهای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی محقق می‌شد بلکه همانگونه که رئیس جمهور در ابتدای دولت قول داده بود، چرخ کارخانه‌ها مانند چرخ سانتریفیوژها در حال حرکت بود نه اینکه امروز شاهد باشیم هم چرخ تولید و هم چرخ راکتورها از کار افتاده است و هیچ چیز از برجام عایدمان نشده باشد؛ اما باید منتظر ماند و دید که آقای اعتدال می‌تواند باز هم با نشان دادن کلیدش رأی مردم را کسب کند یا این اقدامات دو ماهه‌اش نمی‌تواند کم کاری 4 سال را از ذهن عموم پاک کند و آقای روحانی مجبور به ترک پاستور می‌شود؟!

پزشکیان: مردم و احزاب از روحانی شاکی هستند
روحانی در 4 سال گذشته که نتوانست به اعتماد مردم در سال 92 پاسخی درخور دهد حتی طرفداران و حامیان وی را هم ناامید کرده بطوری‌که آقای مسعود پزشکیان وزیر بهداشت دولت اصلاحات و نایب رئیس مجلس می‌گوید: مردم و احزاب از روحانی شاکی هستند، روحانی در حد قابل قبول نتوانسته رضایت مردم و احزاب را به دست بیاورد و برای انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور راه سختی در پیش دارد چراکه دولت روحانی هوای کسانی را که برای روی کار آمدن او زحمت کشیدند و از دولت پشتیبانی کردند، ندارد.

پزشکیان خاطرنشان کرد : پیروزی روحانی در انتخابات سال 96 بستگی به نحوه حضور او در انتخابات و برخورد صادقانه با مردم دارد و اگر تیم روحانی با مردم از روی صداقت گفت‌وگو کنند و عیب‌ها، مشکلات و موفقیت‌های دولت را شفاف به اطلاع جامعه برسانند، موفقیت از آن آنها خواهد شد.

*چرا رهبری سراغ انتخابات‌های ریاست‌جمهوری گذشته رفتند؟

روزنامه جوان نیز طی گزارشی نوشت:
ساختمان وزارت کشور در میدان فاطمی را می‌توان قلب تپنده سیستم انتخاباتی در نظام جمهوری اسلامی ایران ذکر کرد؛ جایی که تجمیع آرا و هدایت دهها هزار صندوق انتخاباتی در سرتاسر ایران از آن صورت می‌گیرد و در نهایت همین آراست که سرنوشت نهایی انتخابات را تعیین می‌کند.

با این حال آنچه در وزارت کشور می‌گذرد، همیشه جلوی چشمان مردم نیست. رفت و آمدها در این ساختمان در ایام انتخابات فوق‌العاده چشمگیر و صدالبته تمامی آن مقابل چشمان مردم نیست؛ رفت و آمدهایی که گاه برای فشار بر آرای مردم است؛ نکته‌ای که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی خود در حرم مطهر امام رضا(ع) به آن اشاره کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به تلاش برخی برای شکستن نتیجه رأی مردم در انتخابات سال‌های 88، 84، 76 و92 افزودند: به‌جز سال 88 که برخی با اردوکشی در خیابان‌ها تلاش خود را برای برهم زدن نتیجه انتخابات علنی کردند، در سال‌های دیگر هم بعضی درصدد شکستن آرای ملت بودند اما اینجانب ایستادم و تأکید کردم نتیجه انتخابات هر چه باشد، باید محقق شود.

این سخنان رهبری را می‌توان تأکیدی مجدد دانست، بر آنچه سال‌ها پس از فتنه سال 88 مرتب بر آن تأکید کرده‌اند، ولی ذکر سال‌های 76، 84 و 92 را در چه پازلی می‌توان تحلیل کرد.

وقتی رهبری در مقابل ابطال انتخابات سال 76 ایستادند

سال 76 به عنوان نقطه عطفی در تاریخ سیاسی ایران شناخته می‌شود؛ زمانی که دولت اصلاحات با شعار توسعه آزادی سیاسی توانست فرمان دولت را در دست بگیرد. پیروزی اصلاح‌طلبان در انتخابات سال 76 آنچنان برای رقیب سنگین بود که از همان ابتدا برخی شک و شبهه‌ها در خصوص انتخابات آغاز شد. شاید خاطرات علی‌محمد بشارتی وزیر کشور وقت و مسئول برگزاری انتخابات را بتوان نشانه‌ای از همین شوک زدگی دانست.

وی در گفت و گویی با اشاره به برخی تلاش‌ها برای ابطال انتخابات و ارائه پیشنهاداتی به مقام معظم رهبری می‌گوید: من در آن روزها شنیدم که یکی از آقایان، ساعتی قبل از اینکه تقریباً بر همه روشن شود که چه کسی پیروز انتخابات است، وقت می‌گیرد و خدمت آقا می‌رسد؛ با اینکه هیچ مسئولیت رسمی هم در زمینه برگزاری انتخابات نداشته است. در آن جلسه به ایشان گزارشی از نتیجه انتخابات می‌دهد و خواستار ابطال انتخابات می‌شود. آقا در پاسخ برخورد خیلی شدیدی با وی می‌کند که ظاهراً سابقه نداشته است، با این مضمون که چگونه به خودت اجازه می‌دهی این‌طور درباره‌ نظام فکر کنی و تصمیم بگیری؟

در نهایت در سال 76 پیروزی اصلاح‌طلبان با رأی بسیار بالا اعلام می‌شود. به رغم اینکه حضور اصلاح‌طلبان در چهار سال اول مصائب فراوانی را به نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرد و اتفاقات فراوانی همچون کوی دانشگاه یا قتل‌های زنجیره‌ای در این دوره اتفاق افتاد، با این حال رهبری با تمام قدرت از رأی مردم دفاع کردند. تا پایان دوره اصلاحات و در کوران برخی اتفاقات پیشنهاداتی برای مقابله جدی با دولت نیز مطرح شد که در تمامی آنها تأکید رهبری بر همکاری کامل با دولت برای خدمت رسانی به مردم بود.

خواب 2 ساعته
انتخابات سال 84 پس از انتخابات سال 76 نیز یکی از نامتعارف‌ترین انتخابات‌های کشور در طول چند سال گذشته محسوب می‌شود. نامتعارف از این جهت که پیروز انتخابات یک چهره کم سابقه از لحاظ سیاسی و اجرایی در طول تاریخ محسوب می‌شد و کمتر تحلیلگری تصور می‌کرد که محمود احمدی‌نژاد بتواند بر چهره‌هایی همچون هاشمی رفسنجانی یا مهدی کروبی با سوابقی همچون ریاست مجلس و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیروز شود.

در همان زمان بود که برخی چهره‌های سیاسی شک و شبهه‌هایی متوجه انتخابات و نحوه رأی‌گیری در آن را مطرح کردند. شاید مهم‌ترین آن که به شدت در افکار عمومی نیز مشهور شد، خواب دو ساعته یکی از کاندیداها بود که وی با تعجب در پایان آن بود که در انتخابات بازنده شده است.

از همین رو و پس از پایان انتخابات بود که یکی از کاندیداها ضمن رد کردن نتایج انتخابات طی مصاحبه‌ای با القای تردید درباره نتیجه انتخابات و دستکاری آرای مردم به ایجاد تشکیک در جامعه دامن زد و با صدور بیانیه‌ای تفرقه‌انگیز، انتخاباتی که همفکران وی برگزار کرده بودند را زیر سؤال برد.

با این حال در همان زمان رئیس دولت اصلاحات طی بازدیدی از وزارت کشور بر صحت انتخابات تأکید کرد. نکته جالب اینجا بود که بنا بر خاطرات فرمانده پیشین نیروی انتظامی، یکی از کاندیداها از دهها مقام انتظامی به دلیل دخالت در انتخابات شکایت کرد که در نهایت هیچ کدام از آنها نیز به نتیجه نرسید. در نهایت آرای انتخاباتی سال 84 از سوی شورای نگهبان تأیید شد تا محمود احمدی‌نژاد طی هشت سال بعد سکان ریاست جمهوری را به دست بگیرد.

سال 92 اوضاع چگونه بود

سال 92 نیز یکی از مقاطعی بود که در سخنان رهبری مورد اشاره ایشان قرار گرفت و بر آن نیز تأکید کردند. شاید یکی از مقاطعی که ذکر آن توجه بسیاری را به خود معطوف کرد، انتخابات ریاست جمهوی سال 92 بود. در سال 92 حسن روحانی به سمت رئیس‌جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد اما رقابت نزدیک با سایر کاندیداها منجر به این شد که رقابت‌ها بسیار میلیمتری شود.

در نهایت حسن روحانی با اختلاف زیر یک درصد توانست پیروز انتخابات شود و همین اختلاف یک درصدی سبب مطرح شدن درخواست برای بازشماری آرای انتخاباتی شد. در همان زمان برخی رسانه‌ها به خصوص طرفداران یک کاندیدای خاص از ضرورت بازشماری آرا در رسانه‌ها خبر می‌دادند، با این حال وزارت کشور دولت احمدی‌نژاد در ساعت پایانی روز پس از انتخابات به صورت رسمی از حضور 74 درصدی مردم در انتخابات و پیروزی حسن روحانی در انتخابات خبر داد.

بعدها برخی اطلاعات مطرح شده حاکی از این بود که رهبر معظم انقلاب از ضرورت اعلام صریح نتیجه انتخابات بدون هیچ اما و اگری خبر دادند. در این میان باز هم آنچه بیش از همه مصون ماند آرای مردم بود که رهبری در کلام خود از آن به عنوان حق‌الناس نام بردند.

حق‌الناس خط قرمز است

حالا و در آستانه انتخابات سال 96 ریاست جمهوری و شوراها صیانت از آرای مردم جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ سیاسی نظام جمهوری اسلامی ایران پیدا کرده است. پس از سال 88 و پایداری رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حفاظت از آرای مردم با وجود فتنه هشت ماهه این نکته را برای همه مسلم کرده است که هیچ گاه نمی‌توان آرای مردم را در این نظام تحقیر کرد.

حالا حق‌الناس یک خط قرمز برای تمام افراد و گروه‌ها شناخته می‌شود و نه چپ و نه راست و نه هیچ گروه دیگری که قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری را دارند، به سمت چنین مسیری حرکت نمی‌کنند. در این میان فرقی بین آرای مردم بالای شهر و پایین شهر نیست و همه به یک میزان محترم است.

تمام اینها در شرایطی است که امروز عملاً مردم‌سالاری در سایر کشورهای منطقه به یک جوک تبدیل شده است و هیچ خبری از یک مردم‌‌سالاری دینی نیست. شاید حسن ختام این نوشتار را بتوان سخنی از مقام معظم رهبری دانست که در سخنرانی عید فرمودند:به توفیق الهی انتخابات اردیبهشت، پرشور و فراگیر خواهد بود و ان‌شاءالله نتیجه‌ هر دو انتخابات، رضایت پروردگار را جلب خواهد کرد. ملت ایران با برگزاری انتخاباتی خوب بار دیگر سرافراز می‌شود و به پیش می‌رود و دشمنان ملت همچون گذشته هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: