Web Analytics Made Easy - Statcounter

 صدای ایران-اتحادیه اروپا «مجوز بازاریابی مشروط» واکسن اروبو (Ervebo) را صادر کرد. این واکسن توسط غول داروسازی آلمان یعنی شرکت داروسازی «مرک» (Merck) ساخته شده و اولین واکسن انسانی ابولا است که از اتحادیه اروپا تاییدیه می گیرد.
واکسن اروبو بیش از یک دهه قبل برای آژانس سلامت عمومی کانادا (Public Health Agency of Canada) و ارتش آمریکا ساخته شده بود، اما سال 2014 و به دنبال شیوع این بیماری مرگبار در غرب آفریقا، کمپانی مرک حقوق توسعه واکسن را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجوز بازاریابی مشروط، نوعی تاییدیه مخصوص داروهاست که برای نیازهای پزشکی صادر می شود. این مجوز در صورتی که مزایای دارو بیشتر از خطرات آن باشند، روند توسعه دارو را تسریع می بخشد. آزمایشات اولیه واکسن اروبو امیدوارکننده بوده و تاثیرگذاری آن در مردم گینه 100 درصد اعلام شده است.
 واکسن اروبو از بدن در برابر یکی از چهار گونه ویروس ابولا به نام Zaire محافظت می کند. این ویروس مسئول شیوع کنونی این بیماری در جمهوری دموکراتیک کنگو و همچنین شیوع سال 2014 در غرب آفریقاست.
شرکت داروسازی مرک به عنوان بخشی از توسعه بالینی واکسن اروبو، بیش از 250 هزار دوز از آن را به سازمان جهانی بهداشت اهدا کرده است. این شرکت قصد دارد تولید این واکسن را در سه ماهه سوم سال 2020 در آلمان آغاز کند. واکسن اروبو در اولویت بررسی در سازمان غذا و داروی آمریکا نیز قرار دارد.
طبق کمیته اروپا، ویروس ابولا از زمان شیوع در غرب آفریقا در سال 2014 بیش از 11 هزار نفر را به کام مرگ فرو کشانده است. در حال حاضر نرخ بیماری ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو 67 درصد گزارش شده و بیش از 3 هزار نفر را به خود مبتلا کرده است. تاکنون 2200 نفر نیز از اوت 2018 به خاطر مبتلا شدن به ابولا جان خود را در این کشور از دست داده اند.
اواخر تیر ماه امسال سازمان جهانی بهداشت ویروس ابولا را تهدیدی برای کل مردم دنیا اعلام کرد؛ تهدیدی که همچنان به قوت خود باقیست.
منبع:
Engadget ، ars Technica
 

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: