Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-سردبير روزنامه راي اليوم با اشاره به اينکه بر اساس کتابي که اخيرا منتشر شده شده است، داماد جمال عبدالناصر، جاسوس تمام‌وکمال رژيم صهيونيستي و براي صهيونيست ها فرشته نجات بود که توانست جان هزاران صهيونيست را نجات دهد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، عبد الباري عطوان در يادداشتي درباره حضور سفير رژيم صهيونيستي در مراسم جشن ازدواج نوه جمال عبدالناصر و ميزباني گرم از او و اينکه داماد عبدالناصر جاسوس تمام و کمال صهيونيست ها بود، نوشت: با ديدن تصاوير مونا عبدالناصر، دختر جمال عبدالناصر، رئيس جمهور فقيد مصر، شوکه و ناراحت شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او دختر همان عبدالناصري است که به علت مواضع درخشانش در حمايت از جنبش هاي آزادي خواه و ايستادگي در برابر دو استعمارگر غربي و صهيونيستي، در قلب ميليون ها عرب و مسلمان جاي دارد. در اين تصاوير ويديوئي او با لباسي کوتاه و قرمز رنگ و در مراسم جشن ازدواج پسرش احمد، در حضور ديويد گوورين David Govrin، سفير اسرائيل در قاهره، در حال رقص است. من و بسيار ديگري به اين علت شوکه شديم که تصور مي کرديم او احتمالا از خيانت همسرش اشرف مروان - که جاسوس اسرائيل بود و نقش اصلي در جلوگيري از پيروزي کشورهاي عربي در جنگ ششم اکتبر سال 1973 داشت- اطلاع نداشته است و به اين علت نيز ناراحت و خشمگين شديم که او سابقه درخشان پدر و خانواده اش و بلکه تاريخ مصر و نيز همه ملت هاي عربي را لکه‌دار کرد؛ اما اقدام او در ميزباني از سفير اسرائيل و در مراسم عروسي پسرش -که اميدواريم او در مسير پدرش گام بر ندارد- نشان داد که او از بسياري از مسائل آگاه بوده است؛ در غير اين صورت، خود را از خيانت همسرش دور نگه مي‌داشت و از نماينده کارفرمايان همسرش در سازمان اطلاعات و جاسوسي اسرائيل (موساد)، براي حضور در اين مراسم دعوت نمي کرد.
سه ماه پيش کتاب «فرشته»، به قلم يوري بار ژوزف، جاسوس بازنشسته سازمان امنيت و اطلاعات اسرائيل (موساد)، را درباره اشرف مروان مطالعه کردم. او به مدت بيش از سي سال جاسوس موساد بود، همو که طرح هاي عمليات جنگ سال 1973 و لحظه آغاز عمليات را در اختيار موساد قرار داد. اين اقدام او جان هزاران اسرائيلي را نجات داد و باعث شهادت ده‌ها هزار نفر از مصري ها و سوري ها شد. «فرشته» نامي نمادين [مستعار] بود که موساد بر اشرف مروان اطلاق مي کرد. در اين کتاب آمده است که اشرف مروان با سفارت اسرائيل در لندن تماس گرفته و خواستار ملاقات با وابسته امنيتي سفارت شده بود که از عناصر موساد بود. او در اين ملاقات هويت اصلي خود را فاش کرده و گفته بود که داماد جمال عبدالناصر است و مي‌خواهد خدمات جاسوسي به موساد ارائه دهد. موساد پس از تعلل و درنگ او را جذب کرد؛ به اين علت درباره او تعلل و درنگ کرد که درباره درستي و صحت نيات و اهداف او شک داشت و به دنبال رسيدن به اطمينان درباره او بود.
آن گونه که در اين کتاب آمده است، بر اساس ديدگاه و تحليل کارشناسان موساد درباره خيانت اشرف مروان به کشور خود و ملت‌هاي اسلامي، دو عامل عمده وجود دارد: عامل اول اين است که جمال عبدالناصر، رئيس جمهور فقيد مصر، با ازدواج دخترش با اشرف مروان مخالف بود و از او تنفر داشت؛ اما دخترش عاشق و شيفته او شده بود و بر ازدواج با او، که فردي خوش‌چهره و خوش‌تيپ بود، اصرار مي کرد. در نتيجه اين پافشاري، عبدالناصر نيز به اين ازدواج رضايت داد، اما هيچ گونه مسئوليت و سمتي به او نداد و او را در زيرزمين بخش بايگاني رياست جمهوري با درآمد 17 ليره (پوند) به کار گرفت.
نويسنده کتاب «فرشته» در ادامه نوشته است جمال عبدالناصر به رفتارهاي دامادش- که شيفته ثروت‌اندوزي بود- شک کرده بود. زماني که اشرف مروان در حال تحصيل در لندن در مقطع کارشناسي ارشد بود، گزارش هايي از سفارت مصر به دست عبدالناصر رسيد که حاکي از رفتارهاي زشت و ناپسند او و نيز روابطي بود که او با يکي از شيوخ عرب حوزه خليج [فارس] داشت. پس از آن، عبدالناصر همه اموالي را که او از اين شيخ عرب و همسرش (که فردي شناخته‌شده فرهنگي بود) گرفته بود، توقيف کرد و خواستار طلاق دخترش شد، اما دخترش به شدت با طلاق مخالفت و گريه زاري و حتي تهديد به خودکشي کرد.
دومين علت و عامل اين بود که اشرف مروان به شدت شيفته مال‌اندوزي و زندگي اشرافي بود، شيوه اي که با مشي زندگي رياضت‌گونه پدر زنش متناسب نبود. بر اساس اين کتاب، اشرف مروان معتاد به «قماربازي» شده بود و هميشه وقت خود را در باشگاه‌هاي مجلل قمار در لندن مي گذراند و پول هنگفتي را براي آن هزينه مي کرد. متاسفانه دختر جمال عبدالناصر به عنوان همسر اشرف مروان نيز او را در ريخت‌وپاش و نشست‌و‌برخاست با قشر اشرافي همراهي مي کرد. بر اساس اين کتاب، موساد نخستين بار به او پنجاه هزار دلار و پس از آن صد هزار دلار پرداخت کرد. موساد هر ماه دو بار چنين مبلغي را در ازاي اطلاعاتي که او به کارفرمايانش مي داد، پرداخت مي کرد. همچنين، نويسنده در کتاب آورده است که موساد، صد هزار دلار نيز اضافي و به عنوان پاداش اطلاعات عمليات جنگ اکتبر و زمان آغاز عمليات آن به او پرداخت کرد و اين اقدام او اسرائيل را از شکست حتمي نجات داد. اشرف مروان براي اسرائيل يک «فرشته» و براي عرب‌ها و مسلمانان، اما «ننگ» بود که در يکي از بزرگ ترين عمليات جاسوسي در تاريخ رويارويي عربها و اسرائيل دست داشت.
مونا عبدالناصر، همسر اشرف مروان، همواره اعلام مي کرد که موساد قاتل همسرش است. او مي گفت عناصر موساد در سال 2007 او را از بالکن آپارتمانش در لندن به خيابان پرتاب کردند، زيرا جاسوس دوجانبه بود؛ اما اين کتاب با اسنادي که ارائه مي کند، ثابت مي کند که او جاسوس کامل اسرائيل بود و به کشور، امت و عقيده خود خيانت کرد و مخلص دولت غاصب اسرائيل بود؛ البته تصور نمي کنيم که او عقيده اي جز خيانت داشت.
حسني مبارک رئيس جمهور (وقت) و اعضاي شوراي نظامي مصر با حضور در مراسم تشييع جنازه او مخالفت کردند و قتل او را تسليت نگفتند. روزي محمد حسنين هيکل، دوست فقيدم، به من گفت که او نيز حضور در مراسم تشييع جنازه او را تحريم کرد، اما براي تسليت به همسرش- به عنوان دختر عبدالناصر و نه همسر اشرف مروان- به منزل او رفت و تسليت گفت.
عبدالباري عطوان در ادامه يادداشت خود افزود: مهم ترين پرسشي که همچنان مطرح است اين است که چه کسي اشرف مروان را به قتل رساند و به بيان ديگر چه کسي حکم اعدام او را اجرا کرد؟ بعيد نمي دانم که قتل او کار دستگاه اطلاعات مصر باشد، زيرا شيوه پرتاب از ساختمان هاي بلند و به ويژه در لندن، نشان‌دهنده شيوه اي است که سازمان اطلاعات و امنيت مصر درباره شورشيان و خائنان از سرلشکر علي شفيق گرفته تا سعاد حسني و اشرف مروان، به کار گرفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: