Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- توجه به موضوعات روز جامعه و همچنين حمايت از هنرمندان جوان، اهدافي است که بانک‌پاسارگاد را بر آن داشت تا دومين جشنواره فيلم 180 ثانيه‌اي پاسارگاد را برگزار کند. اين اقدام در راستاي ايفاي مسئوليت‌هاي اجتماعي اين بانک صورت گرفته‌است.

به گزارش آريا، خسرو رفيعي دبير اجرايي و عضو هيأت‌داوران دومين جشنواره فيلم 180 ثانيه‌اي پاسارگاد ضمن بيان اين مطلب گفت: بانک‌پاسارگاد در کنار انجام فعاليت‌هاي اقتصادي، به مسئوليت‌هاي اجتماعي خود در زمينه فرهنگ، هنر، ورزش و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نيز توجه ويژه‌اي دارد و اقدامات ارزشمندي را در اين راستا به انجام رسانده‌است. به‌عنوان مثال حمايت از چاپ کتب نفيس همچون قرآن طباخ، شاهنامه شاه‌طهماسبي، رنج و رنگ و ... ، حمايت از ساخت فيلم‌هاي ارزشمند، حمايت از نخبگان و هنرمندان، حمايت از ورزشکاران و ... از جمله‌ي اين اقدامات است.
وي ادامه داد: بانک‌پاسارگاد، از طريق برگزاري جشنواره فيلم 180 ثانيه‌اي پاسارگاد نيز به نوجوانان، جوانان و علاقمنداني که ايده‌ها و توانمندي‌هاي ارزشمندي در زمينه ساخت فيلم دارند، توجه کرده و زمينه را براي بروز استعدادها و توانايي اين عزيزان فراهم کرده‌است.
وي در خصوص برگزاري اولين دوره اين جشنواره تصريح کرد: اولين دوره اين جشنواره در سال 1394 برگزار شد که مورد استقبال بسيار خوب هنرمندان و علاقمندان قرار گرفت و استعدادهاي بسيار خوبي از همين طريق کشف شدند. به‌طوري‌که بيش از 5 هزار نفر در آن ثبت ‌نام کردند که در نهايت 1894 فيلم و 500 ايده به دبيرخانه جشنواره ارسال شد. در اولين دوره اين جشنواره علاقمنداني که در طي سال‌هاي پيش از اين نيز اقدام به ساخت فيلم‌هاي کوتاه کرده‌بودند، آثار خود را ارسال کردند و مورد استقبال دبيرخانه جشنواره نيز قرار گرفت. همچنين ايده‌هاي بسيار خوبي به دبيرخانه ارسال شد‌ که بسيار ارزشمند و قابل توجه بودند. از تعدادي از اين عزيزان که ايده‌هاي بسيار خوبي ارسال کرده‌اند، دعوت کرده‌ايم تا با هزينه‌ي ساختي که از طرف بانک پرداخت خواهد شد، نسبت به ساخت فيلم در خصوص ايده‌هاي خود اقدام کنند.
مدير روابط‌عمومي بانک‌پاسارگاد در ادامه اظهار داشت: با توجه به استقبال بسيار خوبي که از اولين دوره جشنواره به‌عمل آمد و همچنين پيشنهاد و تأکيد بسيار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و همچنين سازمان حفاظت محيط‌زيست بر استمرار اين حرکت، تصميم گرفتيم دومين دوره اين جشنواره را نيز برگزار کنيم.
وي در خصوص حاميان معنوي اين جشنواره افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان سينمايي، سازمان حفاظت محيط‌زيست، سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخيزداري و انجمن اهداي عضو از حاميان معنوي اين جشنواره هستند.
مشاور مديرعامل بانک‌پاسارگاد در خصوص محورها و موضوعات اين جشنواره ادامه داد: حفظ محيط‌زيست و منابع‌طبيعي، تکريم خانواده و حقوق اجتماعي و اهداي عضو از محورهاي اصلي جشنواره هستند. همچنين يک بخش جنبي مربوط به ايده‌هايي که امکان ساخت پيدا نکرده‌اند نيز در جشنواره لحاظ شده‌است.
وي در خصوص تغيير محورهاي جشنواره نسبت به دوره اول تصريح کرد: در دومين دوره از جشنواره براي آنکه موضوعات کاملاً اجتماعي باشند، بخش بانک‌پاسارگاد را حذف کرديم. در همين راستا حس کرديم جاي خالي موضوع مهم و حياتي اهداي عضو خالي است، از اين‌رو اين مهم را به‌عنوان يکي از محورهاي اصلي جشنواره در نظر گرفتيم. البته پيشنهاد همکاران محترم در انجمن اهداي عضو و همچنين استقبال شرکت‌کنندگان در اولين دوره از محورهاي اجتماعي نيز بي‌تأثير نبود.
وي در خصوص استقبال از دومين دوره جشنواره اضافه کرد: تاکنون بيش از 40 هزار نفر از سايت جشنواره بازديد کرده‌اند. همچنين بيش از 1100 نفر در جشنواره ثبت‌نام و 300 نفر نيز آثار خود را ارسال کرده‌اند. علاوه بر اين، 400 ايده به دبيرخانه جشنواره ارسال شده‌است. داوري ايده‌هاي ارسالي به‌زودي به اتمام خواهد رسيد. از ارسال‌کننده‌هاي ايده‌هاي برتر دعوت خواهد شد تا با پرداخت هزينه‌هاي توليد از سوي بانک‌پاسارگاد، نسبت به ساخت فيلم‌هاي خود اقدام کنند و آنها را تا پايان مهلت جشنواره، به دبيرخانه ارسال نمايند. ارسال آثار به جشنواره همچنان ادامه دارد.
وي مهلت ارسال آثار را تا پايان تير 1396 عنوان کرد و ادامه داد: به‌دليل استقبال و درخواست بسيار خوب علاقمندان، امکان تمديد مهلت اين جشنواره وجود دارد؛ در اين صورت حتما اطلاع‌رساني خواهد شد.
رفيعي در خصوص هيأت‌داوران اين جشنواره افزود: در اولين دوره از وجود هنرمنداني همچون کمال تبريزي و روح‌اله حجازي، براي داوري آثار بهره برديم. در دومين دوره نيز براي داوري آثار در مرحله اوليه، هنرمندان و هنرشناساني همچون دکتر حسن بلخاري، علي اکبر امين تفرشي، دکتر محمود دهقان، غلامرضا نامي و اميرعلي آقاياري داوري آثار را انجام داده و در مراحل نهايي علاوه بر اين عزيزان، از ساير هنرمندان مطرح کشور نيز دعوت به‌عمل خواهد آمد.
دبير اجرايي جشنواره در خصوص جوايز اين دوره از جشنواره ادامه داد: قرار است در هر بخش 4 نفر به عنوان برگزيدگان جشنواره انتخاب شوند. جوايز جشنواره در هر بخش براي نفرات اول تا چهارم عبارتند از تنديس جشنواره + ديپلم افتخار و مبلغ 80 ميليون ريال، تنديس جشنواره+ديپلم افتخار و مبلغ 60 ميليون ريال، تنديس جشنواره+ديپلم افتخار و مبلغ 40 ميليون ريال، تنديس جشنواره+ديپلم افتخار و مبلغ 20 ميليون ريال، تنديس جشنواره + لوح سپاس و مبلغ 10 ميليون ريال براي 4 ايده برتر در هر بخش.
رفيعي در خصوص شرايط و قوانين جشنواره خاطرنشان کرد: زمان آثار ارائه شده به جشنواره فيلم 180 ثانيه‌اي پاسارگاد بيش از 180ثانيه نباشد. طرح و ايده اثر بايد در يک صفحهA4 ارائه شود. سازندگان آثار نسخه نهايي اثر خود را همراه با عکس کارگردان (پس از ثبت‌نام در سايت) براي دبيرخانه ارسال کنند. ارسال ايده‌هاي بخش جنبي بايد فقط از طريق ايميلidea@pasargadfilmfest.ir انجام شود.
گفتني است علاقمندان مي‌توانند براي کسب اطلاعات بيشتر، تماس با دبيرخانه و همچنين ثبت‌نام، به سايت جشنواره به نشانيwww.pasargadfilmfest.ir مراجعه کنند

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: