Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته بین‌المللی پارالمپیک گفت: آکادمی ملی المپیک ایران با توجه به بالا بودن تعداد ورزشکاران با مدال‌های این کمیته در رقابت‌های بین‌المللی و پارالمپیک می‌تواند برای سایر کشورها یک الگو محسوب شود.

به گزارش ایسنا، پیتر وندولایت، رییس کمیته بین‌المللی پارالمپیک (IPC) که هم‌زمان با برگزاری دهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی و تاسیس آکادمی ملی پارالمپیک در ایران حضور داشت، ظهر شنبه در نشست مطبوعاتی در محل آکادمی ملی پارالمپیک افزود: در بازدیدی که از تجهیزات آکادمی ملی پارالمپیک داشتم می‌توانم به این مساله تاکید کنم که آکادمی ملی پارالمپیک ایران نسبت به سایر آکادمی‌هایی که در کشورهای مختلف بازدید داشتم از بهترین امکانات و تجهیزات برخوردار است و می‌تواند به عنوان یک الگو برای آکادمی‌های سایر کشورها مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در پاسخ به این پرسش که حمایت‌های IPC از آکادمی ملی پارالمپیک را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا به عنوان یک هسته مرکزی از کلیه آکادمی‌هایی که در دنیا وجود دارد حمایت داشته باشیم. آکادمی ملی ایران علاوه بر امکانات و تجهیزات مناسبی که دارد، یک آکادمی برنامه محور است که تاثیر زیادی می‌تواند در رشد ورزش معلولان داشته باشد. نکته دیگر که می‌توان به آن اشاره کرد، محوریت قرار دادن ورزشکار در برنامه‌های ارائه شده از سوی آکادمی ملی پارالمپیک است که تمام تلاشش بر این مبناست تا به شکل علمی برنامه‌های ویژه‌ای برای ورزشکاران داشته باشد و به شکل مطلوبی در تعامل متقابل با ورزشکار باشد. البته باید بگویم ما استاندارد ثابتی در ورزش المپیک نداریم. به عنوان مثال اگر ورزشکاران تمام کشورها را بخواهیم تست کنیم به یک عدد ثابتی نمی‌توانیم دست پیدا کنیم. اگر تمام مراکز و آکادمی‌هایی که در دنیا فعالیت می‌کنند با هم همکاری داشته باشند و اطلاعات و داده‌های ورزشکار را جمع‌آوری و مقایسه کنند تازه می‌توان به این مساله پی برد که ورزشکار در چه جایگاهی قرار گرفته است. بنابراین اگر بخواهید در آینده به موفقیت خوبی دست پیدا کنید، باید ارتباط تنگاتنگی بین کادر فنی و گروه پزشکی اعم از فیزیوتراپی، روانشناسی و مسوولان پزشکی وجود داشته باشد.

رییس کمیته بین‌المللی پارالمپیک پیرامون این پرسش که در حال حاضر چند آکادمی در دنیا فعالیت می‌کند؟ اظهار کرد: دقیقا نمی‌دانم چه تعداد آکادمی در دنیا فعال هستند اما این تعداد روز به روز در حال افزایش است. ما سعی می‌کنیم همه جانبه از آکادمی‌هایی که در دنیا وجود دارد حمایت ویژه داشته باشیم تا ورزش معلولان به جایگاه خوبی دست پیدا کند. ضمن این که به اعتقاد من هیچ مدل یکسانی برای تمام آکادمی‌ها در تمام کشورها وجود ندارد زیرا هر کشوری با توجه به ویژگی‌ها و فرهنگی که دارد سعی می‌کند مدال خاص کشور خود را اجرا کند.

وندولایت هم‌چنین پیرامون این پرسش که برنامه‌های حمایتی IPC از آکادمی ملی پارالمپیک چیست؟ خاطرنشان کرد: IPC می‌تواند اولویت‌ها را برای تمام آکادمی‌های دنیا و به‌ویژه آکادمی ملی پارالمپیک ایران مشخص کند. کمیته علوم ورزشی IPC یک سری اولویت‌ها را مشخص می‌کند و به عنوان یک مرکز حمایتی سعی می‌کند برنامه‌ها به خوبی در آکادمی‌ها اجرا شود تا اگر مشکلی برای یک آکادمی وجود داشته باشد، بتواند مشکل خود را در مرکز مربوطه حل و فصل کند. به اعتقاد من باید آکادمی‌ها با هم تبادل نظر و اطلاعات داشته باشند تا در آینده بتوانیم مراکز جدیدتری تاسیس کنیم. البته همه از IPC توقع حمایت مالی دارند اما آن چیزی که برای من مهم است ارتباط برقرار کردن مراکز مختلف است تا از این جهت بتوانند همدیگر را تحت پوشش و حمایت قرار دهند.

وی با اشاره به این که از طرف کمیته ملی پارالمپیک ایران و پژوهشگاه علوم ورزشی به ایران دعوت شدم، اظهار کرد: من به عنوان رییس دپارتمان کلاس‌بندی IPC هستم و در خصوص کلاس‌بندی برای ورزشکاران معلول هم سعی می‌کنم مباحث علمی را بیش‌تر دنبال کنیم تا از این طریق بتوانیم به رشد جایگاه معلولان و کسب مدال‌آوری آن‌ها کمک کنیم. به هر حال صورت خوشحالم که موقعیتی پیش آمد که به ایران بیایم.

رییس کمیته بین‌المللی پارالمپیک اضافه کرد: ما در IPC به دنبال آن هستیم تا روش‌های علمی را در کلاس‌بندی ورزشکاران معلول پیاده کنیم تا بتوانیم آن‌ها را از نظر بعد علمی در جایگاهی قرار دهیم تا در آینده با تغییر کلاس‌بندی، مشکلی برای آن‌ها در رشته‌های مختلف پیش نیاید. البته ما باید سعی کنیم دانش خود را در زمینه کلاس‌بندی به روز کنیم تا ورزشکاران ما در هر کلاس‌بندی که قرار می‌گیرند بتوانند به نتایج خوبی دست پیدا کنند.

او با بیان اینکه آکادمی ملی پارالمپیک ایران می‌تواند الگویی برای سایر آکادمی‌های دنیا باشد، اظهار کرد: من با آکادمی‌های زیادی فعالیت داشتم و سعی کردیم هر دفعه یک مرکز پیش‌رو را معرفی کنیم. من فکر می‌کنم IPC با حضور خود در ایران، این پیام را به آکادمی ملی پارالمپیک ایران داد که می‌تواند با عملکرد موفقی که تا به امروز در تمام رویدادهای بین‌المللی و جهانی داشته الگویی برای سایر آکادمی‌های دنیا باشد. البته مقایسه آکادمی ایران با سایر آکادمی‌های دنیا مقایسه سختی است و ما نمی‌توانیم بگوییم در رتبه‌بندی کدام آکادمی در بهترین جایگاه قرار دارد. ضمن این که هنوز تعداد آکادمی‌ها در منطقه زیاد نیست که ما بتوانیم بگوییم در بین تمام کشورها، کدام کشور می‌تواند به عنوان مرکز پیش‌رو باشد. اما ایران تا به امروز ثابت کرده روند رو به رشد و موفقی داشته است.

وی در پایان پیرامون این پرسش که پرونده محروم گلبارنژاد به کجا رسید و آیا تمهیداتی پیش‌بینی کردید که در آینده چنین اتفاقی رخ ندهد گفت: این مساله اتفاق تلخی بود البته پرونده وی بسته شد. تمام تلاش IPC بر این است که در آینده شاهد چنین اتفاقاتی برای هیچ یک از ورزشکاران پارالمپیکی نباشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۷۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: