Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش و رئیس شورای اسلامی استان تهران با حضور در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و در جریان بازدید از مرکز فرماندهی و ستاد مدیریت بحران تهران با اقدامات و سامانه‌های این مرکز آشنا شد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان  الهام فخاری پس از آشنایی با سامانه هشدار سریع زلزله، برنامه کاهش خطرپذیری محلات شهر تهران، مدرسه آماده، از اقدامات سازمان مدیریت بحران شهر تهران و تلاش شهرداری در ارتقای مدیریت حوادث و سوانح قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آسیب‌های شهر تهران تنها مختص شهر تهران نیست و به دلیل تراکم و توزیع نامتوازن جمعیت این آسیب‌ها در مقیاس استانی تاثیر خواهد داشت افزود: از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران می‌خواهیم برنامه‌ها و طرح‌های خود را در سطح استان تهران برنامه ریزی و پیش بینی  کند.

وی با اشاره به اهمیت نسبت جمعیتی زنان در شهر تهران افزود: تعداد زنان سرپرست خانوار در استان تهران از درصد بالایی برخوردار است از این منظر لازم است در ارتقای آمادگی و یا آموزش مدیریت بحران نسبت به گروه‌های جمعیتی مانند زنان، کودکان و افراد دارای معلولیت توجه ویژه‌ای اعمال شود.

رئیس شورای اسلامی استان تهران افزود: بهره گیری از ظرفیت اعضای شورای شهر‌ها و روستا‌ها در حوزه مدیریت بحران به عنوان مدنی‌ترین بخش و نزدیک‌ترین نهاد به مردم بسیار ارزشمند است.

فخاری با بیان اینکه تصمیم گیری و سیاستگذاری در بودجه‌های شهری در حوزه شهری و روستایی را اعضای شورا‌ها مصوب می‌کنند افزود: یکی از اولویت‌های آموزش و آمادگی مدیریت بحران برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه اعضای شورای شهر است تا نسبت به خطر‌ها و ریسک بالایی که در تهران وجود دارد آگاه باشند و اولویت‌های آمادگی در بحران را به درستی لحاظ کنند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به عملکرد مسوولانه‌تر و هوشیاری بیشتری در بحران‌های طبیعی و انسان ساز در تهران بر پیش بینی و ایجاد فضا‌های امن برای زنان و کودکان در زمان بحران‌های طبیعی و توجه به مقوله پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

در ادامه این جلسه احمد صادقی رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در سخنانی افزود: شهر تهران به عنوان ۱۲ کلان شهر دنیا از آسیب پذیری بسیار بالایی برخوردار است و تهران به عنوان یکی از شهر‌های پر ریسک دنیا به شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه شورای شهر تهران در ادوار مختلف نگاه ویژه‌ای به مدیریت بحران شهر تهران داشته است افزود: برای اینکه بتوانیم در برابر حوادث آمادگی کسب نماییم و در کوتاه‌ترین زمان از شرایط اضطراری گذر و به حالت عادی بازگردیم قطعا نیازمند برنامه ریزی دقیق و استفاده از تجارب موفق داخلی و خارجی و حمایت بخش‌های مختلف از جمله اعضای شورای شهر تهران هستیم.

صادقی تصریح کرد: ظرفیت بسیار خوبی در مجموعه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با استفاده از تجارب سازمان‌های داخلی و خارجی ایجاد و مبانی و مدل علمی کار به عنوان سند انتقال تجارب ۱۰ ساله استخراج شده است که می‌تواند به سایر استان‌ها انتقال پیدا کند.

وی با بیان اینکه مسوولیت کمیته بحران کلان شهر‌ها به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران واگذار شده است افزود: همچنان که بسیاری از استان‌ها از تجارب سازمان مدیریت بحران شهر تهران استفاده می‌کنند استان تهران نیز در این خصوص از اولویت بالایی برخوردار است و می‌توانیم این تجارب را منتقل و از تجارب موفق سایر استان‌ها نیز استفاده کنیم .

صادقی تاکید کرد: بر اساس توصیه سند جهانی کاهش مخاطرات «سندایی» بحث تاب آوری و مدیریت خطر باید هم برای تصمیم گیران حوزه شهری و هم برای شهروندان اولویت اصلی باشد.

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۸۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: