Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: طبق مذاکرات صورت گرفته از چند ماه آینده امکان استفاده از آب خام برای آبیاری فضای سبز بیشتر از 70 میلیون متر مکعب وجود ندارد.

محمدرضا بختیاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد که مجانی شدن آب در مدارس و مساجد طرح بسیار ناکارآمدی بود که از چندی پیش اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اجرای این طرح زمینه افزایش دو تا سه برابری مصرف آب در مساجد و مدارس را ایجاد کرد، افزود: مجانی کردن آب در مدارس و مساجد راه کمک به آنها نبوده ، این طرح از لحاظ فرهنگی به دلیل اینکه نحوه استفاده درست از آب را در مدارس به دانش آموزان آموزش نمی دهد اقدام برگزیده ای نیست.
بختیاری تاکید کرد: اقدامات اتخاذ شده در کشور به منظور صرفه جویی در مصرف آب باعث شد تا آب به عنوان ناب ترین و کمیاب ترین ماده کشور است بی ارزش تلقی شود.
وی در ادامه گفت: آب در کشوری مانند ایران که 90 درصد اقلیم آن خشک، نیمه خشک و فراخشک است ماده بسیار با ارزشی محسوب شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: نوع بهره برداری آب در ایران که با چنین اقلیمی، همواره باید مورد توجه قرار گیرد این در حالیست که نوع بهره برداری بخش کشاورزی و نیز شرب در ایران نسبت به دیگر کشورهای در وضعیت مساعدی قرار ندارد.
بختیاری اعلام کرد که زمانی شیرآبی در مدارس خراب می شود به دلیل مجانی بودن آب هیچ اقدام جدی برای درست کردن آن صورت نمی گیرد در حالی که بارها روزنامه ها و صدا و سیما نسبت به کمبود آب در کشور اطلاع رسانی کرده اند اما هیچ گونه توجهی به میزان مصرف آب در مدارس و مساجد صورت نمی گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران منحل شدن چنین طرحی را نیازمند زمان و مذاکرات دانست و گفت: قیمت تمام شده آب در تهران درهر متر مکعب به طور متوسط دو هزار و 500 تومان است در حالی که ما آن را با نرخ 600 تومان قیمت گذاری کرده ایم.
بختیاری افزود: با توجه به اینکه کانادا از 70 درصد آب شیرین دنیا برخوردار است و با معضل کمبود آب مواجه نیست اما قیمت هر متر مکعب آب در این کشور هفت دلار و در ایران یک دهم دلار است.
به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، 80 درصد مردم در تهران پایین تر از 20 متر مکعب آب استفاده می کنند و ماهیانه کمتر از 15 هزار تومان پول بابت مصرف آب باید پرداخت کنند.
وی اظهار داشت: طبق قانون چهار ماه در سال یعنی تابستان به دلیل افزایش مصرف با افزایش 20 درصدی قیمت ها مواجه خواهیم شد.
بختیاری با بیان اینکه تامین بیش از 95 درصد از آبیاری فضای سبز شهر تهران از طریق منابع آب زیرزمینی (چاه – قنات) صورت می گیرد، افزود: با توجه به وضعیت شهر تهران و اجرای طرح فاضلاب برای چند سال آینده و طبق صحبت های صورت گرفته شهرداری تهران از این پس برای آبیاری فضای سبز (پارک ها) مثل چمن از آب چاه استفاده می کند و آبیاری باقی فضاها از طریق پساب انجام می شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر استفاده پیمانکاران شهری از آب لوله کشی برای آبیاری فضای سبز گفت: این موضوع طی چند ماه گذشته مابین شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تهران مطرح شد که با توجه به مذاکرات صورت گرفته قرار بر این شد تا هر کجا که شرکت آب و فاضلاب با چنین مساله ای مواجه شد به شهرداری اطلاع دهد تا از این طریق با پیمانکار مربوطه برخورد جدی صوت گیرد.
تهرام/ 9206 / 1539

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۸۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: