Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-03-29@01:29:27 GMT

تجويز عطاري هاي غيرمجاز عامل مسموميت

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۵۸۰۲۲۴۱

تجويز عطاري هاي غيرمجاز عامل مسموميت

خبرگزاري آريا - مدير مرکز تحقيقات مسمومين دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي گفت: سالانه 20 الي 25هزار بستري ناشي از مسموميت‌ها در کشور ثبت مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از فارس، خانم هاله تالايي مدير مرکز تحقيقات مسمومين دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در نشست خبري دومين کنگره بين‌المللي داروسازي نوين، اظهار داشت: راز سلامت در آگاهانه زيستن است و پزشک بايد بداند تنها جسم بيمار را درمان نمي‌کند و در درمان روح فرد نيز موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تالايي افزود: حدود 80 تا صد بيمار مسموم به صورت روزانه به بيمارستان لقمان مراجعه مي‌کنند و متاسفانه ناخالصي‌هاي داروهايي که از عطاري در اختيار افراد قرار مي‌گيرد عامل اين مسموميت‌ها‌ست.
وي با بيان اينکه مصرف متادون و قرص برنج نيز از جمله علل مسموميت‌ها هستند، گفت: عمده مسمومان در رده سني 20 تا 40 سال قرار دارند.
مدير مرکز تحقيقات مسمومين دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي گفت: در سال 2008 تحقيقاتي درباره خودکشي انجام شد و طي 10 سال 8000 خودکشي بررسي شد و شايع‌ترين علت آن مسايل عاطفي بوده است که شايع‌ترين علت مسموميت نيز مصرف متادون بود.
تالايي ادامه داد:20 هزار الي 25هزار بستري ناشي از مسموميت‌ها به صورت سالانه در کشور ثبت مي‌شود.
وي درباره روش درمان مسموميت با قرص برنج، گفت: تحقيقات زيادي در بيمارستان رخ داده است اما روش درماني قطعي تاکنون ارايه نشده است و نحوه مصرف قرص در زمينه مسموميت و درمان بسيار موثر است.
* از علم شيمي‌دارويي در توليد مواد اوليه استفاده شود
محمد حسن تهراني، دبير دومين کنگره شيمي دارويي ايران در ادامه اين نشست خبري، گفت: در دومين کنگره شيمي دارويي 12 سرفصل مشخص شده است که شرکت کنندگان مي‌توانند به ارايه سخنراني و پوستر بپردازند.
وي گفت: تازه‌هاي علم شيمي دارويي در اين همايش ارايه خواهد شد، ماده اصلي دارويي ممکن است بسته به زمان نياز به تغييرات داشته باشد که در اين کنگره به بحث و تبادل نظر پيرامون اين موضوع پرداخته مي‌شود.
تهراني افزود: بايد از علم شيمي‌دارويي در توليد مواد اوليه استفاده شود، دانشجويان تصور مي‌کنند اين علم به درد صنعت نمي‌خورد اما بايد توجه داشت اين علم مي‌تواند کاربرد صنعتي داشته باشد و در توليد مواد اوليه دارويي موثر باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۲۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: