Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری میزان شیوع مصرف مواد در دانش آموزان متوسطه دوم در استان خراسان رضوی را 2 و 25 درصد اعلام کرد و گفت: میانگین شروع مصرف مواد در دانش آموزان متوسطه دوم بیشتر از سایر پایه ها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصبح توس؛ حمید رضا صرامی مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری ظهر امروز در همایش علمی- تخصصی بررسی آسیب های روانی، اجتماعی اعتیاد در بانوان با اظهار نگرانی از شیب تند شیوع اعتیاد در بین بانوان، گفت: براساس تحقیقات زنان 6 سال زودتر از مردان به سمت مواد مخدر گرایش پیدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب افزود: از هر 10 نفر مصرف کننده مواد مخدر در کشور یک نفر زن است که نیازمند توجه بیشتر به این قشر از جامعه می باشد.

24سالگی میانگین سن اعتیاد در کشور

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری میانگین شروع مصرف مواد در کشور را 24 سالکی اعلام کرد و افزود: متوسط شروع سن مصرف مواد مخدر درکشور طبق بررسی های به عمل آمده حدود ۲۴ سال است، البته تعدادی درسن پایین تر مواد مخدر را مصرف کرده و تعدادی درسنین بالاتر معتاد می شوند.

صرامی تصریح کرد: همچنین میانگین سن شروع مصرف مواد مخدر در زنان 26 سالگی است.


خطر اعتیاد در دانش آموزان متوسطه دوم بیشتر است/ سکوت اعتیاد در مدارس شکسته شود


مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری در ادامه میزان شیوع مصرف مواد در دانش آموزان متوسطه دوم در کشور را 2 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: متاسفانه فقدان برنامه آموزشی در بحث پیشگیری از اعتیاد یکی از نقیصه های اساسی در آموزش و پرورش کشور است.

صرامی همچنین میزان شیوع مصرف مواد در دانش آموزان متوسطه دوم در استان خراسان رضوی را 2 و 25 درصد اعلام کرد و افزود: میانگین شروع مصرف مواد در دانش آموزان متوسطه دوم بیشتر از سایر پایه ها است.

وی با اشاره به اینکه 20 درصد از مصرف کنندگان مواد در کشور دارای مدارک کاردانی به بالا هستند، تاکید کرد:طبق تحقیقات انجام شده در کشور یک و دو درصد جمعیت دانش آموزان متوسطه دوم با شیوع مصرف مواد گرفتار هستند و اگر مداخلات در مقاطع پایین تر صورت نگیرد، مشکلات ما در مقاطع دانشجویی و آینده افزایش پیدا خواهد کرد.

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری تصریح کرد: آمارها همچنین نشان می دهد دو و شش درصد دانشجویان درگیر مصرف مواد مخدر هستند.

22 درصد معتادان در محیط‌های صنعتی مشغول به کار هستند

صرامی با بیان اینکه22 درصد معتادان ما در محیط صنعتی مشغول به کار هستند، تاکید کرد: حوزه اعتیاد، خاص افراد بیکار نیست و نمی توان گفت اشتغال تنها دلیل گرایش به اعتیاد است.

وی تصریح کرد: 11درصد از زنان ما انواع مواد مخدر را در حوزه جامعه کارگری امتحان کرده اند و این مهم نیازمند توجه ویژه است.

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: برخی فکر می‌کنند تنها مشکلی که افراد را به سمت اعتیاد به مواد مخدر می‌کشاند، اشتغال است و البته ما منکر آن نیستم؛ اما بر اساس بررسی‌های صورت گرفته22 درصد افراد معتاد شاغل هم بوده اند.


64 درصد معتادان کشور متاهل هستند

مدیر کل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: 64 درصد از معتادان کشور که حدود 7 میلیون نفر از افراد جامعه را تشکیل می دهند، متاهل هستند و تنها کشوری در جهان هستیم که میزان معتادان متاهل نسبت به مجردها بیشتر است.


نرخ شیوع مستمر مصرف مواد مخدر در کشور 5 و 4 درصد است


مدیرکل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: نرخ شیوع مستمر مصرف مواد مخدر در کشور 5 و 4 درصد و در خراسان رضوی ۲ و ۷۶ درصداست.

صرامی با اشاره به اینکه در آخرین تحقیق شیوع شناسی مواد مخدر که در سال 94 کشور انجام شد 5 و نیم درصد جمعیت 15 تا 64 سال کشور مصرف کننده مستمر مواد در کشور هستند، گفت: مصرف شیشه جایگاه خود را تغییر داده که نشان از تلاش همه نخبگان، سازمان های مردم نهاد و ... دارد که در اثر افزایش میزان آگاهی جامعه جابه جایی مصرف شیشه در الگوی مصرف اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: تریاک، حشیش، گل و ماری جووانا، چهار الگوی مصرف مواد مخدر در کشور هستند.

مدیرکل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در ادامه میلمصرف مواد در کشور را ۲۷ اعلام کرد و افزود : این میزان در خراسان رضوی 17 درصد می باشد همچنین شیوع مصرف شیشه در خراسان رضوی 16 درصد است.

وی در ادامه با بیان اینکه 80درصد دختران مبتلا به مصرف مواد دچار یک اختلال خلقی یا اختلال اظطرابی هستند عنوان کرد: شانس ابتلا به مصرف مواد در دختران و زنانی که به یک اختلال خلقی مبتلا هستند 4برابر است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: