Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@21:38:45 GMT

افزایش سه‌برابری سرانه مقالات تولیدشده در دانشگاه شهرکرد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۵۸۰۴۵۹۴

رئیس دانشگاه شهرکرد با اشاره به سه‌برابر شدن سرانه مقالات تولید شده در این دانشگاه، تصریح کرد: سرانه مقالات تولید شده در دانشگاه شهرکرد در سال 92 میزان 1.17 درصد بود که در سال 95 به 3.56 درصد رسید.

به گزارش ایسنا - منطقه چهارمحال و بختیاری- شایان شامحمدی، روز شنبه، 23 اردیبهشت در دیدار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی استان در دانشگاه شهرکرد، با اشاره به تحصیل هشت هزار دانشجو در دانشگاه شهرکرد و وجود 9 دانشکده فعال در این دانشگاه، گفت: دانشگاه شهرکرد دارای هشت مرکز پژوهشی و 312 عضو هیأت علمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به 30 هزار مترمربع فضاسازی طی سه سال گذشته در این دانشگاه، افزود: با جذب و ورود خیرین در پروژه‌های دانشگاه، پروژه‌هایی با اعتبار 15 میلیارد ریال آماده‌ی ساخت و پروژه‌هایی با اعتبار 15 میلیارد ریال نیز بهره‌برداری شد.

رئیس دانشگاه شهرکرد از افزایش بودجه دانشگاه از 1.2 میلیارد تومان به 10 میلیارد تومان خبر داد و اظهار کرد: طی سه سال گذشته اعتبارات تخصیص داده شده به پایان‌نامه‌ها نیز 1.5 برابر شده است.

شامحمدی تأسیس شرکت دانش‌بنیان، مرکز نوآوری و کارآفرینی، مرکز رشد و مرکز آپا را از شاخص‌‎‌ترین فعالیت‌ها در ساخت مراکز علمی دانست و ادامه داد: ساخت خوابگاه خواهران در دانشکده فارسان، تجهیز سلف سرویس دانشگاه شهرکرد و اعطای 30 هکتار از اراضی دانشگاه جهت احداث شهرک اساتید، مهم‌ترین درخواست ‎ ها از وزارت علوم است.

وی با اشاره به سه برابر شدن سرانه مقالات تولید شده در دانشگاه شهرکرد، تصریح کرد: سرانه مقالات تولید شده در دانشگاه شهرکرد در سال 92 به میزان 1.17 درصد بود که در سال 95 به 3.56 درصد رسید.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه پیوستن دانشگاه فنی و حرفه‌ای به وزارت علوم را، باعث بروز کمبودهایی دانست و گفت: در این دانشگاه بیش از 50 درصد از دانشجویان جذب بازار کار می‌شوند.

شایق، مشکلات فرهنگی را بارزترین مشکل در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان دانست و افزود: خانواده‌ها به دلیل کمبود سطح کیفی این دانشگاه، راغب به تحصیل فرزندانشان به صورت کاردانی و کارشناسی در این مراکز نیستند.

وی با اشاره به این‌که چهارمحال و بختیاری جزء قطب های کشاورزی و دامپروری است، تصریح کرد: متأسفانه دانشجویان استان کمترین استقبال را از این رشته‌‎ها می‌کنند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خاطرنشان کرد: در شهرهای جونقان، بروجن و شمس‌آباد ساختمان جدید افتتاح کرده‌ایم اما دانشگاه فنی حرفه‌ای شهرکرد دارای یک فضای بسیار فرسوده است که کمک وزارت علوم برای ساخت یک مرکز جدید را خواستاریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۴۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: