Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان گفت: در سال‌تحصیلی جاری ۶ هزار و ۵۸۰ دانش‌آموز با نیازهای ویژه در مدارس عادی به تحصیل پرداختند. ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۴ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

خلیل رنجبر در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در سنندج با بیان اینکه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی شامل تلفیقی-فراگیر، دیرآموز و دارای مشکلات یادگیری هستند، اظهار داشت: تسهیل دسترسی همه دانش‌آموزان به آموزش‌ و پرورش فراگیر، راهکاری مناسب برای دستیابی به عدالت همه جانبه و تحول در نظام آموزش‌ و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در طی سال‌های اخیر حضور دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی جزو سیاست‌های ابلاغی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور  بوده است، افزود: 495 نفر دانش‌آموز به‌صورت تلفیقی-فراگیر در مقاطع مختلف تحصیلی، 744 نفر نوآموز دیرآموز در دوره پیش‌دبستانی، 3500 نفر دانش‌آموز دیرآموز در پایه‌های اول تا سوم و یکهزار و 841 نفر دانش‌آموز دارای مشکلات ویژه یادگیری در پایه‌های اول تا ششم دوره ابتدایی در مدارس عادی تحصیل کرده و از خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی بهره‌مند هستند.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان کردستان با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای  تحقق یکپارچه‌سازی و همگام و همزمان کردن فرآیند تعلیم و تربیت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی تصریح کرد: افرادی که معلولیت یا هر گونه مشکل یادگیری دارند، می‌توانند همانند افراد عادی با حداکثر توان بالقوه خود از فرصت‌ها و امکانات برابر برای خود شکوفایی بهره‌مند شوند.

ایلام| غنی‌سازی اوقات فراغت تابستان در مساجد برای دانش آموزان فراهم می‌شودارائه مهارت‌های آموزشی مناسب به دانش آموزان توسط مجتمع آموزشی پیشروبسترهای نشاط و شادابی دانش آموزان در مدارس استان سمنان فراهم شود

وی گفت: روزانه 380 دانش‌آموز با هدف شناسایی، توانبخشی اختلالات یادگیری و جلوگیری از شکست‌های تحصیلی به 24 مرکز آموزشی در 10 شهرستان استان مراجعه کرده و از خدمات آموزشی و حمایتی بهره برده و 96 نیروی متخصص و کارشناس در محیطی مناسب به آنان مشاوره می‌دهند.

رنجبر با بیان اینکه دانش‌آموزان پایه‌های اول تا ششم دوره ابتدایی مخاطبان اصلی مراکز مشکلات ویژه یادگیری هستند، ادامه داد: این دانش‌آموزان علی‌رغم داشتن بهره هوشی مناسب در خواندن، نوشتن و ریاضی دچار مشکل هستند.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان کردستان خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان دیرآموز که جمعیت 10 تا 14 درصدی از جامعه دانش‌آموزی را به خود اختصاص داده نسبت به کودکان عادی دارای رفتارهای سازشی ضعیف‌تر و قابلیت یادگیری کمتری هستند و با دارا بودن بهره هوشی 80 تا 90 نیاز به دریافت خدمات ویژه دارند.

انتهای پیام/ن

R7564/P/S6,66/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۳۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: