۱۶ مهر ۱۳۹۷
کمک ۷ میلیارد دلاری بانک توسعه آسیا در راه پاکستان
بانک توسعه آسیا اعلام کرد با هدف حمایت از توسعه و تقویت زیر ساختهای پاکستان کمک هفت میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلاری خود را تحویل دولتمردان اسلام آباد خواهد داد. ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶ بین الملل آسیا-اقیانوسیه پاکستان و هند نظرات
به گزارش دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم به نقل از ای آر وای نیوز، بانک توسعه آسیا اولین بسته حمایتی خود از دولت جدید پاکستان را تصویب کرد.
گزارشها حاکی است این بانک به زودی مبلغ هفت میلیارد و 100 میلیون دلار به دولت پاکستان اهدا خواهد کرد تا به تقویت زیرساخت و توسعه این کشور کمک کند.
به گفته مسئولین این بانک: اسلام آباد باید برای حل مشکلات اقتصادی موجود این رقم را برای کاهش نقدینگی و همچنین تقویب بخش خصوصی هزینه نماید.
اصلاح سیستم اداری و نظارت دقیق بر شیوه توزیع بودجه نیز یکی دیگر از درخواست های بانک توسعه آسیا از دولت پاکستان است.
این بانک اعلام کرده است برای حل مشکلات آموزش و پرورش و هم چنین توسعه بهداشت در پاکستان با دولت اسلام آباد همکاری خواهد کرد.
گفتنی است مسئولین بانک توسعه آسیا که به پاکستان سفر کردهاند ضمن دیدار با مسئولین دولت جدید این کشور عملکرد آنان در خصوص عمل به برنامه 100 روزه را مورد تقدیر قرار دادند.
قرار است این بانک برای طرح حمایت از نیازمندان تحت عنوان «پروژه حمایتی بینظیر بوتو» نیز مبلغ سه میلیارد دلار اختصاص داده و آن را طی دو سال به پاکستان پرداخت نماید.
از سوی دیگر درخواست پاکستان برای تخصیص یک میلیارد دلار وام جهت تامین آب آشامیدنی در ایالت بلوچستان نیز پذیرفته شده است.
این درحالی است که یکی از جدی ترین مشکلات پیش روی پاکستان رقم بالای بدهی های خارجی و همچنین سود هنگفت ناشی از دیر کرد آن است.
عمران خان وعده داده است بدهی های خارجی را در مدت حکومت خود کم کرده و تلاش کند که وام خارجی دریافت نکند.
انتهای پیام/.
R36461/P36447/S8,87,91/CT12منبع: تسنیم
سهم ائمه جمعه، شورای نگهبان، بسیج، تبلیغات اسلامی و حوزههای علمیه از بودجه ۹۹ چقدر است؟+جدول
مطهری لیست اموال خود را اعلام کرد/ یک خانه ۵۷۶ متری؛ یک پژو پارس و...
منبع این خبر، وبسایت tn.ai است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۵۸۳۹۷۰۶ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
خبر بعدی:
تعامل ایران و پاکستان برای ایجاد آزمایشگاه های کنترل بین مرزی
به گزارش خبرگزاری مهر، سعید نمکی در دیدار با اللهبخش ملک، قائم مقام وزارت بهداشت پاکستان، اظهار کرد: مسائل بهداشتی و درمانی کشور پاکستان برای ما بسیار حائز اهمیت است. چراکه علاوه بر ارتباطات دوستانه دو کشور ایران و پاکستان، در زمینه کنترل بیماری ها و گسترش زیرساخت های سلامت نیز می توانیم بر یکدیگر تاثیرات زیادی بگذاریم.
وی افزود: از حدود ۳۰ سال قبل که معاون بهداشت وزارت بهداشت بودم با همراهی همکارم دکتر آسایی، در زمینه کنترل بیماری مالاریا با همکاری کشور پاکستان، تجربه خوبی رقم خورد. ما در این کار مشترک، توانستیم ضربه بزرگی را به رشد بیماری مالاریا در منطقه بزنیم. این موفقیت در مورد بیماری های مشترک انسان و دام، فلج اطفال و بعضی از بیماری های عفونی و غیرعفونی دیگر نیز حاصل شد.
وزیر بهداشت بیان کرد: ما در حاشیه نشست ژنو با ظفرمیرزا، وزیر بهداشت کشور پاکستان جلسات خوبی داشتیم. وجود دکتر آسایی نیز به عنوان نماینده سازمان بهداشت جهانی که سالها در پاکستان زیسته و مشاور عالی بنده در امور بهداشتی است و همچنین، آشنایی و اشراف همکارانم در زمینه مسائل بهداشتی کشور پاکستان، می تواند در راستای همکاری های دوجانبه راهگشا باشد.
نمکی خاطرنشان کرد: این آمادگی را داریم که در انتقال تجارب مان در توسعه نظام مراقبت های اولیه بهداشتی و خدمات بهداشتی اولیه در پاکستان و همچنین، پوشش همگانی سلامت به عنوان کشوری که این تجربه را در منطقه داراست، گام برداریم. همچنین، در اولین فرصت به کشور پاکستان آمده و در مورد همکاری های دوجانبه بیشتر مذاکره خواهیم کرد.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود افزود: ایران دارای تجربه بسیار طولانی در زمینه استقرار مراقبت های اولیه بهداشتی است. بهترین راه برای رسیدن به پوشش همگانی سلامت نیز استقرار نظام مراقبت های اولیه بهداشتی است. لذا آمادگی داریم به کشور دوست و برادرمان در زمینه تکمیل نظام مراقبت های اولیه بهداشتی در پاکستان کمک کنیم.
وی تصریح کرد: از همکاری وزارت بهداشت پاکستان با دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و مشهد استقبال می کنم، اما ضرورت دارد که شما با دانشگاه های علوم پزشکی زابل، زاهدان و ایرانشهر نیز همکاری کرده و مراودات نزدیک تری داشته باشید، چراکه این دانشگاه ها به عنوان استان های همجوار شما، در اجرای برنامه های مشترک دو کشور بسیار تاثیرگذارند.
وزیر بهداشت بیان کرد: با دکتر ظفرمیرزا در مورد ایجاد آزمایشگاه های بین مرزی برای کنترل و ایستگاه های قرنطینه صحبت کردیم که بتوان روی بیماری های عفونی و بیماری های مشترک انسان و دام، برنامه های مشترکی اجرایی کنیم.
وزیر بهداشت درخصوص همکاری های دو کشور در حوزه درمان نیز گفت: در زمینه مسائل درمانی نیز می توان همکاری کرد. چراکه در حال حاضر بخش های تخصصی و فوق تخصصی درمانی زیادی در کشور ما ایجاد شده است.
علاقه مندی پاکستان برای همکاری با ایران در حوزه آموزش پزشکی
در ادامه این جلسه، الله بخش ملک، قائم مقام وزارت بهداشت پاکستان نیز با اشاره به مناسبات عمیق دو کشور ایران و پاکستان، گفت: تجربه ایران در زمینه استقرار نظام PHC و UHC در کشور، برای ما جذابیت زیادی دارد. همچنین، ایران در زمینه آموزش و پژوهش در زمینه علوم پزشکی نیز پیشرفت های خوبی داشته که علاقه مند هستیم در این زمینه نیز با روش ها و مدل های شما بیشتر آشنا شویم.
وی افزود: کشور پاکستان مایل است که در زمینه توسعه زیرساخت ها در حوزه سلامت با کشور ایران همکاری بیشتری داشته باشد.
ملک با اشاره به بازدید اخیرش از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: در بازدید از دانشگاه علوم پزشکی مشهد فرصت ها را بررسی کردیم و علاقه مند هستیم که با این دانشگاه به دلیل زیارتی بودن آن همکاری و تعامل بیشتری داشته باشیم. البته نقطه ایده آل آنجاست که بتوانیم با تمام دانشگاه های علوم پزشکی ایران ارتباط برقرار کنیم و از ظرفیت سایر بخش ها نیز بهره ببریم.
وی در پایان از نمکی، وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای حضور در کشور پاکستان و ادامه گفت و گوها برای توسعه همکاری ها در حوزه سلامت، دعوت به عمل آورد.
الله بخش ملک، قائم مقام وزارت بهداشت پاکستان در سفر به ایران، از دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کرده و بازدید از دیگر دانشگاه ها از جمله دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز از جمله برنامه های این سفر خواهد بود.
کد خبر 4791392