Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوزدهمین مانور زلزله و ایمنی همزمان با سراسر کشور در کلیه مدارس خلیل آباد و به صورت نمادین با حضور مسئولان در دبستان پسرانه فرهنگ برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، نوزدهمین مانور زلزله و ایمنی مدارس همزمان با سراسر کشور پیش از امروز به صورت نمادین در دبستان پسرانه فرهنگ در خلیل آباد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این مانور، فرماندار، مدیر آموزش و پرورش، فرمانده سپاه و فرمانده نیروی انتظامی به همراه جمعی از مسئولان و دستگاه های خدمات رسان حضور داشتند و دانش آموزان با پخش آژیر خطر وقوع زلزله فرضی در مکان های مناسب مانند زیر میز، گوشه دیوارهای داخلی در کلاس، کنار دیوارهای داخلی در راهروها و دور از دیوارها در حیاط پناه گرفتند و در پایان آموزش های عملیات امداد و نجات، اطفای حریق و کمک به مصدومان را فرا گرفتند.

 

برگزاری مانور زلزله با شعار مدرسه ایمن جامعه تاب آور

حسن صداقتی در این مراسم با بیان اینکه دستگاه های خدماتی زمانی که حادثه ای رخ دهد در صحنه حاضر هستند، اظهار داشت: دستگاه هایی نیز هستند که به جهت ایمن سازی ساختمان ها و آگاهی سازی و آموزش به افراد برای مواجهه با حوادث و بلاهای طبیعی تلاش می کنند.

 

وی با تأکید بر اینکه سالانه بیش از 500 هزار زلزله در جهان رخ می دهد که ما تنها 100 هزار آن را متوجه می شویم، خاطرنشان کرد: دانش آموزان باید با جای گیری مناسب را در مواقع وقوع زلزله داشته باشند.

 

مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد با بیان اینکه مانور سراسری زلزله همه ساله در کلیه مدارس به جهت آگاهی دانش آموزان برگزار می شود، تصریح کرد: نوزدهمین مانور سراسری زلزله با شعار مدرسه ایمن جامعه تاب آور در کلیه مدارس خلیل آباد برگزار شد و با اقداماتی که صورت می گیرد باید مدرسه به عنوان نقطه امن در هر محله معرفی شود.

 

 

هر خانه ای باید یک امدادگر داشته باشد / آموزش دانش آموزان باعث کاهش خسارت ها در مواقع حوادث می شود

مجتبی شاکری در این مراسم با بیان اینکه آموزش یکی از موضوعات حائز اهمیت است که می تواند در مواقع بروز حوادث باعث کاهش خسارت ها شود، اذعان داشت: امیدواریم این آموزش ها تداوم داشته باشد تا آگاهی دانش آموزان از چگونگی برخورد با حوادث و بلایای طبیعی بیشتر شود.

 

وی با تأکید بر اینکه ترشیز بر روی گسل بزرگ درونه واقع شده است و سالانه شاهد زلزله های بسیاری هستیم، عنوان کرد: باید تلاش کنیم که هر کدام یک از دانش آموزان خود امدادگر باشند.

 

فرماندار خلیل آباد با بیان اینکه حادثه هیچ گاه خبر نمی کند و تجربه نشان داده زمانی رخ می دهد که افراد در استراحت مطلق به سر می برند، تشریح کرد: دستگاه های خدماتی باید آمادگی بیشتری برای رسیدن زمستان و حوادث این فصل داشته باشند.

 

وی در پایان با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش به عنوان یک دستگاه محوری باید این آموزش ها را مد نظر قرار دهد، خاطرنشان کرد: در هر خانه باید یک امدادگر داشته باشیم تا بتوانند این آموزش ها را به دیگران هم انتقال دهند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: