Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@02:49:57 GMT

علائم آنفولانزا در کودکان و چگونگي درمان آن

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۲۵۹۹۲۰۱۹

خبرگزاري آريا -
وقتي کودک نوپا مبتلا به آنفولانزا مي شود، اشتهايش کم مي شود

آنفولانزا عفونتي ويروسي است که بيشتر در فصل زمستان شايع است. آنفولانزا مي تواند علايمي شبيه به سرماخوردگي معمولي داشته باشد ولي برخلاف سرماخوردگي آنفولانزا مي تواند خطرناک باشد .

علايم آنفولانزا در کودکان چيست؟
علايم آنفولانزا عبارتند از تب ناگهاني و شديد که ممکن است تا 41 درجه نيز بالا رود، گلو درد، سر درد، سرخي پوست و چشمها، درد در پشت و ساير ماهيجه ها و سرفه که معمولاً از نوع خشک مي باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علايم آنفولانزا سريع بروز مي کنند و در عرض چند ساعت حال کودک از خوب به بسيار بد تغيير مي کند.

آنفولانزا در خردسالان مي تواند همراه با اسهال و استفراغ باشد. تب ممکن است تا سه يا چهار روز به طول انجامد و پس از آن نيز کودک ضعيف شده و احساس خستگي مي کند. اين ضعيف شدن کودک را در برابر بيماري هاي ديگر نيز مستعدتر مي کند.

ممکن است کودک دچار علايم ثانويه نيز شود. اين بدان معناست که پس از چند روز که درجه حرارت او به حالت نرمال رسيد، دوباره دچار تب شده و سرفه هايش شديدتر و به صورت خلط دار در بيايند، همچنين عفونت چشم، تند شدن تنفس، سفتي گردن، ضعف شديد، خستگي و غش همه مي توانند علايم ثانويۀ آنفولانزا باشند که اين علايم بر اثر وجود آنفولانزاي باکتريايي بوجود مي آيد. بدين معنا که آنفولانزا با ويروس شروع شده و سپس عفونت باکتريايي به آن مي پيوندد.

عوامل بروز آنفولانزا در کودکان چيست؟
آنفولانزا در واقع عفونت دستگاه تنفسي است. اين عفونت مي تواند ريشۀ ويروسي و يا باکتريايي داشته باشد. ويروسهاي آنفولانزاي ( آ ) و ( ب ) بيماري را ايجادمي کنند.

ويروس نوع ( آ ) معمولاً عامل ايجاد کننده ي شيوع ساليانه ي آنفولانزا است. اين ويروسها مدام در حال تغيير خود هستند و انواع جديدي ايجاد مي کنند که خصوصيات متفاوتي دارد.به همين دليل ساختمان ويروس از سالي به سال ديگر تغيير مي کند و واکسنها و حتي داروها براي اثر بخشي بايد تغيير کنند.

آنفولانزا معمولا همراه با تب شديد و درد خود را ناگهاني نشان مي دهد

درمان آنفولانزا در کودکان چيست؟
درمان آنفولانزا بستگي به تشخيص نوع عامل بروز آن دارد. اگر آنفولانزا از نوع ويروسي باشد بهترين در مان همان مراقبتهاي خانگي است. براي کاهش تب و درد در کودک مي توانيد از استامينوفن و يا پاراستامول استفاده کنيد.

هيچگاه از آسپرين براي درمان کودک مبتلا به آنفولانزا استفاده نکنيد زيرا برخي از محققان سندرم راي را به مصرف آسپرين در زمان آنفولانزا ربط داده اند.

کودکتان را تشويق کنيد که تا حد امکان استراحت کرده و از فعاليت زياد خودداري کند.

همچنين نوشيدن مايعات زياد شامل آب و آب ميوه به برطرف شدن آنفولانزا کمک مي کند.

زماني که آنفولانزا ريشۀ باکتريايي داشته باشد به درمان پزشکي نياز است. درمان پزشکي شامل کشت، آزمايش خون، تجويز آنتي بيوتين و در موارد حاد بستري در بيمارستان مي باشد.

روشهاي پيشگيري آنفولانزا در کودکان چيست؟
با تزريق واکسن به صورت هر ساله، مي توان از ابتلا به آنفولانزا پيشگيري کرد. ولي از آنجا که تنها در موارد نادر علايم و عوارض آنفولانزا وخيم و جدي مي باشد، بسياري از پزشکان معتقدند تنها کودماني که در شرايط پر ريسک قرار دارند در مقابل آنفولانزا واکسينه شوند.

شرايط پر ريسک يا پر خطر عبارتند از: بيماري هاي قلبي مادر زادي، روماتيسم قلبي، آسم، سل، بيماري هاي مزمن دستگاه تنفسي و ديابت
منبع: pezeshkan.org

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: