Web Analytics Made Easy - Statcounter

مواد مخدر کریستال ظاهری همانند تریاک دارد، مواد سیاه رنگی که به روش های مختلف توسط افراد معتاد استعمال می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  ندای هیرمند؛ منجلاب اعتیاد نه تنها در کشورهای جهان سومی بلکه در کشورهای پیشرفته و تراز اول جهان نیز به عنوان یک معضل اجتماعی رشد پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کارشناسان علاوه بر کشور افغانستان، امروزه چین نیز به کشت تریاک روی آورده است کارشناسان بر این باورند که چینی ها در تریاک تولید شده خود از مواد صنعتی استفاده می کنند تا کیفیت و نعشگی بیشتری عاید فرد معتاد کند.

اما علاوه بر مواد مخدر سنتی ، کشورهای دیگر از جمله تایلند به تولید شیشه روی آورده اند، مصرف شیشه توهم زا است و باعث برهم زدن روان فرد معتاد و نعشگی کاذب می شود.

اما خانمان سوز ترین موادی که می توان به آن اشاره کرد، مواد صنعتی و مخدر کریستال است، طبق تحقیقات به دست آمده این مواد مخدر خطرناک با چند بار استعامل می تواند فرد را از حالت عادی خارج کند.

کریستال ظاهری همانند تریاک دارد، مواد سیاه رنگی که به روش های مختلف توسط افراد معتاد استعمال می شود، برای تحقیقات بیشتر به یکی از پاتوق های اعتیاد مراجعه کرده ایم تا از شیوه خرید و به دست آمدن این مواد جویا شویم.

خانمی کهن سال که در حال جمع کردن کارتن های خالی در سطل آشغال بود توجه مان را جلب کرد، به سراغ او رفته و اجازه عکاسی از او را خواستار شدیم.

وی به دلیل حفظ آبرو ابتدا حاضر به مصاحبه و عکاسی نشد اما با پرداخت مبلغی به وی این اجازه از سوی او داده شد.

او در یک چادر مسافرتی کهنه و فرسوده زندگی می کند، اطراف او را زباله های بسیاری دیده می شود که برای روشن کردن آتش به کار می رود.

 این پیرزن به ظاهر 65 ساله به خبرنگار ندای هیرمند گفت:  پس از مرگ تنها پسرم، که نان آور خانه و خانواده نیز بود به مواد مخدر روی آورده ام.

وی افزود: با تکدی گری امرار معاش می کنم و پسمانده های غذایی در سطل های زباله را برای خوردن از آنها خارج می کنم.

او مواد سیاه رنگی از جیبش بیرون می آورد و بر سر یک سیم کوچک وصل کرده و سپس با یک سیم دیگر دود ناشی از برخورد سیم داغ با مواد را در دهان حبس می کند.

وی سپس ادامه داد: این مقدار کریستال به قیمت 5 هزار تومان است، روزانه با تکدی گری این مبلغ را به دست می آورم و به هنگام شب مواد خریداری و سپس به مصرف می رسانم.

این خانم حال  و  روز خوبی را تجربه نمی کرد، شاید به پایان عمرش نزدیک بود و یا شاید هم سالها عمر کند و همچنان با پرداخت هزینه های اضافی سوداگران مرگ را فربه تر و گنده تر سازد.

با این حال کارتن جمع کنندگان هر کدام یک زندگی جالبی برای تعریف کردن دارند برخی از معتاد ها برای مواد، کارتن جمع می کنند و برخی ها نیز برای نان شب هیچ کدام نیز  از ابتدا نمی خواستند به این درد دچار شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۳۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: