Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، محفل انس با قرآن کریم روز گذشته 21 اردیبهشت با حضور قاسم مقدمی، قاری بین‌المللی کشور، علی اسماعیلی، قاری برجسته استان، محمدهادی طادی، قاری نوجوان استان، احسان فروغی، حافظ نوجوان کل قرآن کریم و جمعی از مسئولین، اساتید و دانشجویان در مسجد امام علی(ع) دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم محمدهادی طادی، قاری نوجوان استان و نفر دوم مسابقات شوق تلاوت در عراق، آیات 22 تا 28 سوره مبارکه قصص را تلاوت کرد.

احسان فروغی، حافظ 12 ساله کل قرآن کریم، میهمان بعدی این محفل بود که به سؤالات قرآنی اساتید و دانشجویان پاسخ داد.

وی با بیان اینکه حفظ قرآن را از هشت سالگی آغاز کرده و طی یک سال موفق به حفظ کل قرآن شده است، گفت: تنها هدف قرآن رسیدن به خداست و حفظ و تلاوت قرآن نیز در راستای همین است.
فروغی بر بهره‌گیری از قرآن در ماه نزول قرآن تأکید کرد و افزود: تنها حافظ قرآن بودن کافی نیست و انسان باید عامل به دستورات قرآن باشد تا رستگار شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد جوادی، قاری و موسیقی‌شناس قرآنی، نیز در ادامه مراسم با اشاره به تأثیرات شگرف قرائت قرآن بر روح و جان انسان، اظهار کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید زنگارهای قلبتان را با قرآن بشویید و گوش فرا دادن به قرائت قرآن نیز از مصادیق همین برطرف کردن زنگارهاست.
وی بر شنیدن قرائت‌های ماندگار قرآن از اساتید برجسته دنیا تأکید کرد و افزود: قرائت سوره مریم توسط استاد عبدالباسط می‌تواند شروع عارفانه‌ای برای انس ویژه با قرآن کریم باشد.
جوادی با بیان اینکه برای انس با قرآن باید قبل از تفسیر سراغ شنیدن آیات وحی برویم، خاطرنشان کرد: پس از شنیدن مکرر آیات قرآن می‌توان دقیق‌تر به تفسیر آیات پرداخت و در تفسیر نیز گستره زیادی برای آیات قرآن وجود دارد.
این موسیقی‌شناس قرآن کریم تلاوت‌های استاد محمد صدیق منشاوی را بهترین مبنا برای یادگیری ترتیل، لحن و تجوید قرآن کریم خواند و اظهار کرد: تلاوت سوره روم از این قاری مطرح دنیا می‌تواند نسخه‌ای ارزشمند برای ارتقای صوت و لحن قاریان قرآن باشد.
جوادی با اشاره به اینکه استاد مصطفی اسماعیل تنها قاری بود که می‌توانست در همه سبک‌ها قرآن تلاوت کند و در برخی از قرائت‌های او بیش از 50 سبک شنیده شده است، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب نیز فرمودند من سبک مصطفی اسماعیل را می‌پسندم زیرا ایشان بر اساس معنای و تفسیر آیات، قرآن تلاوت می‌کرد.

قاسم مقدمی، نفر اول بیست و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در هندوستان و قاری ممتاز کشور، مهمان ویژه این محفل قرآنی بود که آیات اول تا هشتم سوره مبارکه تحریم و آیات ابتدایی سوره مبارکه شمس را تلاوت کردند که تحسین حضار را در پی داشت.
وی خاطره‌ای از سفر به بنگلادش در سال 86 و مشکلات تلاوت قرآن و کمبود کتب قرآن در هوای گرم آن کشور را بیان کرد و گفت: اکنون ما در کشورمان کتب قرآنی، قاری، مفسر و حافظ قرآنی بسیار داریم و رهبر انقلاب نیز همواره حامی قرآن و قرآنیان بوده‌اند که باید از این امکانات برای بهره‌گیری از قرآن استفاده کنیم.

در ادامه این مراسم نیز علی اسماعیلی، قاری و مبتهل خوان قرآنی استان، ابتهالی در وصف مقام و منزلت رفیع اهل بیت(ع) قرائت کرد.
تجلیل از برگزیدگان مسابقات قرآن و عترت دانشجویان شهرکرد، نماز جماعت و صرف افطار برنامه‌های پایان‌بخش این محفل نورانی در مسجد دانشگاه شهرکرد بود.

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۰۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: