Web Analytics Made Easy - Statcounter

دور شدن از دلار در بانک های مرکزی یا به عبارت دیگر، افزایش تقاضای بانک های مرکزی برای طلا به بالاترین حد رسیده و این بانک ها حالا ۲۰ درصد عرضه جهانی طلا را مصرف می کنند. ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، موسسه سرمایه گذاری گلدمن ساچز اعلام کرد بانک‌های مرکزی یک پنجم عرضه جهانی طلا را مصرف می کنند که نشان دهنده دور شدن آنها از دلار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جف کوری، سرپرست تحقیقات جهانی کالا در این موسسه گفت:«دور شدن از دلار در بانک های مرکزی یا به عبارت دیگر، افزایش تقاضای بانک های مرکزی برای طلا از زمان نیکسون به بالاترین حد رسیده و این بانک ها حالا 20 درصد عرضه جهانی طلا را مصرف می کنند. من طلا را بیشتر از اوراق قرضه دوست دارم چون استفاده از اوراق قرضه باعث دور شدن از دلار نمیشود».

 تحلیل گران گلدمن هفته گذشته گفتند سرمایه‌گذاران باید دارایی های بلند مدت خود را با طلا متنوع کنند.

 قیمت طلا در ماه سپتامبر به بالاترین حد شش ساله رسید. فدرال رزرو هزینه های وام گیری را پایین آورده و میزان کل بدهی ها که کمتر از صفر بود، حالا به رکورد 17 تریلیون دلار رسیده است.

 اطلاعات دولتی نشان می دهد صندوق های سرمایه گذاری تامینی و سایر دلالان در هفته‌ منتهی به سوم دسامبر، 8.9 درصد شرط بندی های خوشبینانه خود را بر این فلز گرانبها  افزایش داده اند که بیشترین افزایش از اواخر سپتامبر است.

 گلدمن طی یادداشتی اعلام کرد:«  طلا نمی تواند کاملا جایگزین اوراق قرضه باشد ولی میزان  تخصیص بخشی از اوراق قرضه معمولی به طلا همچنان بالاست».

 طلا حدود 6 درصد ارزش خود را نسبت به اوج قیمت در سپتامبر از دست داده است. قیمت این فلز گرانبها در نیویورک 0.1 درصد افزایش یافته و به 1461.68 دلار در هر اونس رسیده است.

 این بانک سرمایه‌گذاری پیش‌بینی می‌کند قیمت دلار در سال آینده به 1600 دلار در هر اونس برسد.

افزایش 7500 میلیارد دلاری بدهی جهان در 6 ماهذخایر ارزی چین 9 میلیارد دلار کاهش یافت

 انتهای پیام/174

R7586/P/S7,79,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۰۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی: